Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablosuz şarj aleti 7wat hızla şarj ettiği için şarj süresi çok uzun oluyor. MagSafe sadece 15 wat kadar hızlı şarjı destekliyor ama şunu rahat söyleye bilirim normal adaptöre( 20 wat ) göre yavaş.12 serisi varsa 15wat görebilirsiniz MagSafe ile.XS MAX bu süre iPhone 12 serisine göre baya yavaş olur çünkü 12 serisinden öncekiler QI desteğinde 7 wat şarj ediyor haberiniz olsun.
  • Orjinal kutu çıkmasi sari aleti sarj kesiyor bazen sorun adaptorde olabilir mi garantiye yollamamda fayda var mi pil modu kapali bu arada
  • hiimes H kullanıcısına yanıt

Evet kayıt yapmak gerekirse ikisi de kayıt edilmeli. Ben kayıtsız kullanım için demiştim. 1 yıl fiziksel sim 1 yıl e sim olarak.

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Kullanım süresi 1 yıla çıktı diye biliyordum ben Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] 

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Evet bende xs max kullanıyorum geçmek için hiçbir sebep göremiyorum, beni tek rahatsız eden şey, ön kamera ve arka kameranın çok yakın çekmesi, iphone 13 çıkana kadar kullanırım sanırım bu cihazı.
    Evet hocam duymuştum, magsafe alıncada orjinal almak lazım, aliexpresste satılan sahte cihazlara cihazı teslim etmek doğru olmaz sanırım. Telefonu genelde yatarken şarj ettiğim için şarj süresinin benim için çok bir önemi yok aslında, bundan dolayı uzun sürsede sorun olmaz benim için, sadece hergün kabloyu takmak zor gelmeye başladı artık cihaz üstüne birde böyle bir teknolojiyi destekliyorken😂
  • SANALKAPTAN S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler tavsiye için, ama cihazın fiyatı bütçe mi biraz aşıyor malesef.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Oyle olursa cok iyi olurdu hocam.1 yil normal sim 1 yil e sim 😀
  • arkadaslar xs max ile aranıza katıldım . 6s telefonumdan geçiyorum. sarj kablosu ve adaptor tavsiyeniz var mı ? arkadastan aldığım kablo ile bayağı yavaş sarj oluyor. birde gece sarjda bırakıyorum doğru bir hareket mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477

https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-30-power-delivery-iphone-sarj-adaptoru-f210---000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada

Ben linkteki ürünü kullanıyorum spigenin type c kablosu ile birlikte. Gayet memnunum öneririm

type c kablosu olmadan kullanamaz mıyız ? o da 110 tl yaklasık type c ve lightning

• Yaklaşık 1 aydır telefon ısınmaya ve kasmaya başladı. Eskiden sarj yüzde 1 kaldığında yapıyordu. Artık ara ara yapmaya başladı. Neden olabilir? Sıfırlasam düzelir mi acaba? Son zamanlarda sarjıda su gibi gitmeye başladı. Xs 64 gb kullanıyorum bu arada.
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    yazılımsaldır geçer bi hard reset yap sarjı tamamen bitir tamamen doldur sıfırlansın bi
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Normalinde XS iOS 14 sorunsuz kasmadan çalışıyor.İCloud yedeklerinde hata bulunuyor olabilir.IOS 14.5 çıkınca DFU modda ipsw indirip restore edin ve yeni iPhone olarak tanıtın.Pil kalibrasyon yapabilirsiniz.Yazılımı güncelleyin sonra XS bataryasını sıfırlayın ve emin olmak için kapansa dahil 15 dk şarja takmayın.Sonrasında %100 oluncaya kadar şarj edin.%100 ulaşınca yine bekleyin 15 dakika.Hatta yavaş sarj süresi bana uyar para harcamayım derseniz eski 5W iPhone sarj aletinide kullanabilirsiniz.Pile hiç bir zararı yok.Pil doldurma süreniz artar.Gece yatarken şarj yapıyorsanız uzun süre pil doldurma süresini görmezsiniz uyuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2021; 13:25:43 >
  • arkadaşlar PT'de pil değişimi yaptıran oldu mu hiç? Karı koca xs max kullanıyoruz, gayet memnunuz. Fiyatlar böyleyken daha bir süre yeni telefon almayız gibi duruyor. İkimizin de pil sağlığı %88. Bu arada hızlı kablolu şarjdan, kablosuz şarja geçince pil sağlığı daha uzun süre dayanmaya başladı. Zamanla elbet piller daha da kötüleşecek, bu arada PT'deki 500 liralık kampanya ile pil değiştirmeyi düşündük. Yine orijinal pil takılıyordur, değil mi? Sonuçta yetkili servis olarak çıkıyor Apple'ın sitesinden bakınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 16 Mart 2021; 10:51:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkockose kullanıcısına yanıt

Bu adaptörde type c kablo olmadan kullanamazsınız maalesef. Normal uçlu kabloyla kullanabileceğiniz hızlı şarj adaptörü varsa da bilmiyorum pek

Eğer elinizde pro serisi haricinde iPad adaptörü varsa 10w kadar hızlı şarj edebilirsiniz ama yavaş sarj etmiş olursunuz.çünkü normal kablo 10w aşamıyor sınırlı.typ C kablo olmadan düz eski lightnig kablolarla şarj yapılabiliyor.Tek kötü yanı 20W hızında şarj edilemiyor.Apple özellikle typ c kablo kullandırıyor 10W aşmak için.isterseniz eski 5W iPhone şarjı işe bile pili doldurursunuz.Süre uzar ve pile zararı yoktur.Cebinizden hiç para çıkmamış olur.Tercih sizin siz kullanıyorsunuz.Uzun sürssede sarj bu şekil beni rahatsız etmiyor diyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2021; 13:29:40 >
    hocam gece boyu sarja takmak bi problem olur mu ? mesela suan 50 sarjım sarja takayım mı yoksa 20ye kadar düşmesini bekleyeyim mi kafama gore istedigim an sarja taksam bi problem olmuyor sanırım
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    kablosuz sarj olarak neyi kullanıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.