Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xs max 6500tl civarina düşen yurtdişi kayitsiz 7500tl az değil yani:)) ayrica gercekten abd deki cihazlarin geçmedigini ve ucretli dahi değişim ve onarimm yapilmiyacagini herkessss biliyodurr..iraktan gelen cihazlar usb üzeri aliniyo biraz daha beklenilip alinir ama giriş cikiş passport sorunu var diye adim atamadim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisiz cihaz konusunda 1-2 sey yazilmis, ben de bir sey eklemek isterim. 2 kusur yil once Amerika’dan 6S aldirmistim. 7’nin cikmasiyla fiyatlar baya dusmustu bana imei kayit ile 1900 liraya bile gelmedi 64gb’lik model. 2 kusur yildir en ufak sorun olmadan kullaniyorum. Simdi yazin ben Amerika’ya gidicem, gittigimde X alirim diye dusunuyorum. Nedense Apple’a telefon olarak guvenim tam. Aldigim cihaz sorunsuz olacak gibi geliyor Garanti olayina elektronik cihazlarda asiri takilmama ragmen telefonumda takilmadim ve 2 yili askindir bu boyle devam ediyor. Tabi teknoloji sans isi oldugu icin aldiktan hemen sonra da bozulabilir, ekonomik yasamini tamamlayana kadar da kullanilabilir olabilir cihaz. Garanti olayi birazcik psikolojik geliyor bana bu cihazdan sonra.

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Iskeletor sende satılık xs max varmı şu an? Ve hangi sehirdesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

yazdıklarımı okumuyorsun. Adam kur 5.30 5.40 iken alıp 9.200 liraya satıyor diyorum. Bu yazının nesini anlamıyorsun? Ben devleti arkama alıcı bir cümle kullanmadım. Orası uzun hikaye, Türkiye'nin durumu ortada. Batılılar bunu iyi biliyor. 1600 lira asgari ücretli bir milletiz biz. 500-600 lira komisyon az mı geldi size? Adamlar 2.000 liradan fazla komisyon talep ediyorlar. Bunu normalleştirmeye çalışıyorsun gibi geldi bana.
    Sizin anlamadığınız konu şu. Satıcılar 1 tane cihaz almaz . Toplu cihaz alır . Ona görede toptancıya borçlanır. Örnek mesela 50 tane Xs Max alıyorum 10 tanesini öder 40 tanesinde usd cinsinden borçlanırsın. Yani satıp parasını ödersin 15 günde . Şimdi 1 cihaz için 1200 usd borçlandın. Borçlanırken 5.30 dan aldın diyelim 6360 TL 1 cihaz için borçlusun . İki gün sonra usd oldu 7 tl yani borcun oldu 8400 TL şimdi 8400 ödeyeceğin bir ürünü 6300 e mi satalım yani. Uzaktan konuşmak kolay birde bunu adetli hesapla . Satıcı sen olsan kaça satardın

• quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Iskeletor sende satılık xs max varmı şu an? Ve hangi sehirdesin?
    İskeletor nedir yaa . Benim bir adım var .

herşeyi kenara bırak 9 bin ve üzeri yazan elemanlar bu işin ticaretini yapmıyordu. Olayı anladın mı? Ticaret hayatının işleyişini sizin kadar bilemem o kesin. Ticaretin T'sinden anlamayan, sadece Amerika'dan gelirken yanına üç beş cihaz alıp burada milletin çalışıp biriktirdiği paralarını kendine çekme peşinde bu adamlar. Ben Ticaret adamı değilim o yüzden seninle ticareti konuşamam. Kişisellerden bahsediyorum. Buna ne diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 10 Aralık 2018; 21:24:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

herşeyi kenara bırak 9 bin ve üzeri yazan elemanlar bu işin ticaretini yapmıyordu. Olayı anladın mı? Ticaret hayatının işleyişini sizin kadar bilemem o kesin. Ticaretin T'sinden anlamayan, sadece Amerika'dan gelirken yanına üç beş cihaz alıp burada milletin çalışıp biriktirdiği paralarını kendine çekme peşinde bu adamlar. Ben Ticaret adamı değilim o yüzden seninle ticareti konuşamam. Kişisellerden bahsediyorum. Buna ne diyorsun?
    Kişiler konusunda yorum yapmam yanlış olur onların kendi tercihleri . Tabiki bizde cihazlar 3 bini geçmesin satalım insanlarımız değerinde alsın kullansın ama maalesef . Kendi adıma konuşayım sahibinden com üzerinde ülkenin en dip fiyatını ben koyarım her zaman . Nedeni ise fiyat geri gelsin diye . Millet 7200 den ilan açarken ben 6750 den açıyordum . Kulllanıcılar yani sizler İnan bana ne diyor biliyormusun, abi neden ucuz çalıntı mal mı satıyorsun sahtemi gibi saçma sorular sorup gidip pahalıyı alıyorlar.

• Applekutusu faturasız cihaz satıyor denilmiş geçmiş sayfalarda okuduğuma göre diyelim ki imei klonlandı o zaman o cihaz çöp olmaz mı faturası yok ve store da bunun için fatura isteyecek???

Türk milleti başlı başına enteresan millet. Dediklerinizde haklısınız. Benim sitemim kişisel olarak en düşük kurdan alıp olayı başka bi boyuta yani 2.000 üzeri acımasızca komisyon koyarak bizim gibi bilmeyenlere belki denk gelirim kafasıyla bu cihazları böyle uçkun fiyatlara satmaları. Bunlar ters şeyler. Herkes isterse bi cihazdan 2.000 lira almayı ama insanlıktan çıkınca bu paranın ne anlamı kalır? derler adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Applekutusu faturasız cihaz satıyor denilmiş geçmiş sayfalarda okuduğuma göre diyelim ki imei klonlandı o zaman o cihaz çöp olmaz mı faturası yok ve store da bunun için fatura isteyecek???
    IMEI kaydı size ait. Siz bir yerde paylaşırsanız klonlanır o zaman da suç sizin olur.
    İskeletor hocam kaça satıyorsun şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

bende apple kutusundan xs 64 gb alacağım fakat Amasyadayım yerlerine gitme şansım yok,havale ile alsam problem çıkarmı gönderirlermi cihazı

Alıntıları Göster
    Bugün panama diye arkadaş gidip yerlerinde ziyaret etti. istersen sana farklı bilgiler verebilir.
  • Arkadaşlar Sahibinden.com üzerindeki 630475101 nolu ilana denk geldim.

Fiyatı uygun geldi bana.

Süleyman Sert Batuhan Elektronik diye geçiyor doğubanktaymış dükkanı.Daha önce bu kişiden alışveriş yapan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporpazarlama -- 10 Aralık 2018; 22:24:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporpazarlama kullanıcısına yanıt
    Ben daha once aldım ilk alışverişim olumluydu sonra 2.defa baska cihaz almak istedim nedense pazarlik konusuna gelince kestirip atıyor cihazı sattım diyor dengesiz bir arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Problem aynen devam ediyor.

• dwho kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple kutusu pasaport kaydı yapıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyoda

Garantisiz cihaz konusunda 1-2 sey yazilmis, ben de bir sey eklemek isterim. 2 kusur yil once Amerika’dan 6S aldirmistim. 7’nin cikmasiyla fiyatlar baya dusmustu bana imei kayit ile 1900 liraya bile gelmedi 64gb’lik model. 2 kusur yildir en ufak sorun olmadan kullaniyorum. Simdi yazin ben Amerika’ya gidicem, gittigimde X alirim diye dusunuyorum. Nedense Apple’a telefon olarak guvenim tam. Aldigim cihaz sorunsuz olacak gibi geliyor Garanti olayina elektronik cihazlarda asiri takilmama ragmen telefonumda takilmadim ve 2 yili askindir bu boyle devam ediyor. Tabi teknoloji sans isi oldugu icin aldiktan hemen sonra da bozulabilir, ekonomik yasamini tamamlayana kadar da kullanilabilir olabilir cihaz. Garanti olayi birazcik psikolojik geliyor bana bu cihazdan sonra.

Fiyat farklarını görünce eğer etrafınızda abd ye götürme şansı olan biri varsa garantisiz mantıksız değil, garanti tabiki özellikle apple da çok öneml ama 2bin tl fiyat farkı var , ufak tefek arızalarda yaptırsanız max ne kadarı tutacak ki. Sıvı teması,ekran kırılması zaten geçmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Ürünü Türkiyeden alan yok mu bi babayiğit.

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.