Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
129
Favori
1.101.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, artık bu konunun aktif takipçisi olacağım. 10 gün önce Şangay'dan 1150$'a Xs Max 64gb Iphone sahibi oldum. Kur 5.20 idi. Kaydını henüz yaptırmadım fakat zam gelmeden ilk fırsatta açtıracağım. Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi Spigen marka kılıf almayı düşünüyorum. Malum siteden paylaşılmış linki de var. Kullanan var mı ? Söküp takarken kenarları çizme,zarar verme gibi bir durumu olur mu ? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilepat

    Herkese tekrardan merhabalar, xs max cihazı için standby durumunda şarj tüketimi konusunda kafasında soru işareti olan arkadaşlar için birkaç sayfa geride bir test yayımlamıştım ve cihaz 10 saat 20 dakika %100 şarjını korumuştu.



    Cihazın günlük kullanımda pil performansını merak eden arkadaşlar için aldığım değerleri paylaşıyorum. Pazar günü saat 9:08 de cihazı %100 tam doluluğa ulaştı. Bugün 00:01 itibari ile 7 saat 55 dakikalık ekran kullanımının ardından şarj %25 e düştü. Bu kullanım senaryomda lte 2 gün içerisinde de sürekli aktifti.



    Toplam ekran süresine nereden bakılıyor? Ben 3 4 gün kullanıyorum ama sadece o gün içerisinde kullanılan ekran süresi yazıyor altta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sporpazarlama

    Arkadaşlar Sahibinden.com üzerindeki 630475101 nolu ilana denk geldim.

    Fiyatı uygun geldi bana.

    Süleyman Sert Batuhan Elektronik diye geçiyor doğubanktaymış dükkanı.Daha önce bu kişiden alışveriş yapan oldu mu acaba?
    Gerçekten de uygun yani...

    @Rwenzori 800 TL. Ocak'tan sonra 1000 TL.



    @mrkb 1 kişi vardı ama pek sanmıyorum...
  • Spigen Apple iPhone XS Max Kılıf Ultra Hybrid 360 Koruma Black (Cam Ekran Koruyuculu) - 065CS25132
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xs-max-kilif-ultra-hybrid-360-koruma-black-cam-ekran-koruyuculu---065cs25132-p-HBV00000EN85L?magaza=Hepsiburada dostlar bu kılıfı ekran koruyucuyu alan var mı kılıf ekran koruyucu önerisi olan var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrmatrmrdn

    Arkadaşlar; yeni bir iPhone kurarken eskinin yedeğini kurmak mı iyi yoksa aynı Apple kimliğiyle yeni bir iPhone kurmak mı? Eski telefonu yedekledim ama dört yıllık telefon, acaba yedekten kurmak yeni telefonun az bir şey de olsa yavaşlamasına sebep olabilir mi?



    Normalde fotoğraf ve videolar ile bazı önemli belgeleri başka bir şekilde saklamıştım zaten, yeni kurulum yaparsam bunları kaybetmem. Tek tereddüdüm özellikle bankacılık uygulamalarında sorun yaşamak, bu programlarda son açılış şifresiyle girene kadar bir sürü ıvır zvır şifre girmiştik ilk başta, acaba yeni kurulumda bu şifreleri tekrar girmek gerekir mi? Çoğunu unuttum çünkü. Sizin var mı tavsiyeniz? Şimiden teşekkür ederim.
    Şu konuda tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 10 günlük Xs Max 64gb kullanıcısıyım ve artık bu konunun daha aktif bir takipçisi olacağım. Cihazımı Şangay'dan 1150$ a satın aldım. O tarihte kur 5.20 idi. Tekrar zam gelmeden kaydını da yaptırmayı düşünüyorum. Yukarıda bir arkadaşın da bahsetmiş olduğu Spigen Kılıf Slim Armor Black'in siparişini verdim malum siteden. Umarım kılıfın söküp,takma işlemi sırasında kenarlarda çizik,deformasyon yaratan malzemesi yoktur. Bilgili arkadaşlar tavsiye vermek isterse sevinirim.
  • Arkadaşlar xs max imei harç yatırırken, yanlışlıkla dijital sim imei yazmışım. Bir sorun olur mu? Gerçi hala ben üstteki imei yazdım gibi geliyor ama bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakra7o

    Spigen Apple iPhone XS Max Kılıf Ultra Hybrid 360 Koruma Black (Cam Ekran Koruyuculu) - 065CS25132
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xs-max-kilif-ultra-hybrid-360-koruma-black-cam-ekran-koruyuculu---065cs25132-p-HBV00000EN85L?magaza=Hepsiburada dostlar bu kılıfı ekran koruyucuyu alan var mı kılıf ekran koruyucu önerisi olan var mı
    Ben de bu kılıfı sipariş vermeyi düşünüyorum ama kaba gösterir mi bilemedim




  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Bende bundan korkuyorum hocam kaba gösterir mı diye diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Şimdiye kadar aldığım en kötü güncelleme ya telefon mahvoldu

    Alıntıları Göster
    ilginç ben bu güncellemeyle sorun yaşamadım.. İnşallah en kısa zamanda çözülür sorunun
  • Ali express den aldığım baseus kılıfım sonunda geldi, beklediğime değdi. Hem cihazı kabalaştırmadı hemde oldukça dayanklı duruyor herkese tavsiye ederim.Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 11 Aralık 2018; 15:8:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytoli

    Arkadaşlar xs max imei harç yatırırken, yanlışlıkla dijital sim imei yazmışım. Bir sorun olur mu? Gerçi hala ben üstteki imei yazdım gibi geliyor ama bilemedim.
    IMEI sorgulamadan kontrol edin ikisini de kaydetmiş mi diye...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

    Ali express den aldığım baseus kılıfım sonunda geldi, beklediğime değdi. Hem cihazı kabalaştırmadı hemde oldukça dayanklı duruyor herkese tavsiye ederim.
    Ne zaman sipariş vermiştiniz? Ben deri kılıfı 1 ay önce sipariş ettim hala gelmedi hatta yolda bile gözükmüyor...




  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    3 haftada geldi hocam.
  • Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.
  • Benimki 40 gün olacak hala gelmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknogs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben kaçırmışım. Cihazı eline alınca zilsesi kısılması olayı nasıl kapatılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x'de silver ve space gray kullandım, şimdide xs alacağım tabiiki yurtdışı ama rengine karar veremiyorum,herkes gold al diyor ben beğenemedim yoksa alışırmıyım,gönlüm tekrardan silverdan yana sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda çok kararsızım,teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.