Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vardır ya olmaz mı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporpazarlama

Arkadaşlar Sahibinden.com üzerindeki 630475101 nolu ilana denk geldim.

Fiyatı uygun geldi bana.

Süleyman Sert Batuhan Elektronik diye geçiyor doğubanktaymış dükkanı.Daha önce bu kişiden alışveriş yapan oldu mu acaba?
    Fiyatı uygunsa birşey vardır. Önceki sayfalarda birkaç arkadaş süleyman sert kişisinden olumsuz referanslar vermişlerdi.
  • Arkadaşlar; yeni bir iPhone kurarken eskinin yedeğini kurmak mı iyi yoksa aynı Apple kimliğiyle yeni bir iPhone kurmak mı? Eski telefonu yedekledim ama dört yıllık telefon, acaba yedekten kurmak yeni telefonun az bir şey de olsa yavaşlamasına sebep olabilir mi?

Normalde fotoğraf ve videolar ile bazı önemli belgeleri başka bir şekilde saklamıştım zaten, yeni kurulum yaparsam bunları kaybetmem. Tek tereddüdüm özellikle bankacılık uygulamalarında sorun yaşamak, bu programlarda son açılış şifresiyle girene kadar bir sürü ıvır zvır şifre girmiştik ilk başta, acaba yeni kurulumda bu şifreleri tekrar girmek gerekir mi? Çoğunu unuttum çünkü. Sizin var mı tavsiyeniz? Şimiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa cihazı var 1 hafta önce aldım. 64gb xs max. Kaçtan satayım fikri olan var mı

• Herkese tekrardan merhabalar, xs max cihazı için standby durumunda şarj tüketimi konusunda kafasında soru işareti olan arkadaşlar için birkaç sayfa geride bir test yayımlamıştım ve cihaz 10 saat 20 dakika %100 şarjını korumuştu.

Cihazın günlük kullanımda pil performansını merak eden arkadaşlar için aldığım değerleri paylaşıyorum. Pazar günü saat 9:08 de cihazı %100 tam doluluğa ulaştı. Bugün 00:01 itibari ile 7 saat 55 dakikalık ekran kullanımının ardından şarj %25 e düştü. Bu kullanım senaryomda lte 2 gün içerisinde de sürekli aktifti.

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• teknogs kullanıcısına yanıt
    slim armor ya da though armor almayı düşünüyorum. tek endişem belkin ya da diğer kablosuz şarj cihazı ile uyumlu olabilir mi?

bu arada hızlı şarj için ekstra şarj aleti lazım mı? önerdiğiniz marka hangisidir acaba?
    ayrıca kablosuz şarj standı için ne tavsiye edersiniz?
    teşekkürler.

• Arkadaşlar yakın tarihte Bulgaristan'dan A2097 numaralı iphone XS alacağım. 1 yıl garantisi olduğunu duydum. Bu garanti akasya ve zorludaki apple storelarda geçerli mi? yoksa diğer yerler mi bakıyor sadece? Ücretli olarak mı servis veriyolar acaba.
  • 2 vereyim
  • Özel değilse neden satıyorsunuz cihazı? Beğenmediniz mi:)
  • Şebeke problemi Forbes’a düşmüş bile. iOS 12.1.2 beta bugün yayınlandı. 2-3 haftaya kadar güncelleme gelmiş olur sanırım.

https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2018/12/08/apple-ios-12-1-1-release-iphone-xs-max-xr-problem-4g-cellular-data-not-working/amp/

• Beğenmemek mümkün mü?

Huyum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Şebeke problemi Forbes’a düşmüş bile. iOS 12.1.2 beta bugün yayınlandı. 2-3 haftaya kadar güncelleme gelmiş olur sanırım.

https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2018/12/08/apple-ios-12-1-1-release-iphone-xs-max-xr-problem-4g-cellular-data-not-working/amp/
    Şimdiye kadar aldığım en kötü güncelleme ya telefon mahvoldu

• malum sitede iphone xs 64gb lar 6200TL'den başlıyor. Avrupa çıkışlı cihaz olduğunu söylüyorlar A2097 model numaralı. Başlangıç fiyatı 1149 euro yani yaklaşık 7000TL olan bir telefonu nasıl daha ucuza satabiliyorlar?
  • Pardahun kullanıcısına yanıt
    Taxfree olayı var. Bazı ülkelerden 120 euro kadarını geri iade alabiliyorsunuz. 1020 euro'ya gelse yaklaşık olarak ve euro 5,85 civarı iken alınmış olsa normal bu rakamlar

• Boş yapma kaybol

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Arkadaşlar yakın tarihte Bulgaristan'dan A2097 numaralı iphone XS alacağım. 1 yıl garantisi olduğunu duydum. Bu garanti akasya ve zorludaki apple storelarda geçerli mi? yoksa diğer yerler mi bakıyor sadece? Ücretli olarak mı servis veriyolar acaba.
    Apple hic bakamiyor hocam. Yetkili servise gitmen gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Apple hic bakamiyor hocam. Yetkili servise gitmen gerek.

Alıntıları Göster
    Yetkili servisler ücretsiz bakıyor ama değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Yetkili servisler ücretsiz bakıyor ama değil mi hocam?

Alıntıları Göster
    Garanti kapsamındaki bir sorun ise, evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

Ben daha çok xs max 64gb için araştırmıştım.
    6.000 - 6.500 tl arasında bulursan kaçırma derim. Model A2101
    xs max 64 gb için nasıl 6000 tl fiyat bulunacakki.

tamam yüksek vs diyoruzda, şartlara görede abartmamak yahu.

çok basit matematik:
    bu telefon: 1099 dolar.
    direk yerinden alırsanız:
    % 8 taxfree vergi.= 1187 dolar.
    şu an dolar 5,33= 6327 tl.
    pasaporta işleme kayıt parası + 678 tl = 7005 tl. yapar.

en uygun alacağınız fiyat türkiye garantisiz 7000 tl.
    nasıl 6k lara bulmaya çalışırsınız anlamıyorum

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    kul hakkıyla ne ılgısı var ustad

almazlar olur bıter

kımsenın kafasına sılah dayamıyorlar

ben 7400 ken aldım şimdi 6000 tl okuyorlar

kendımızı mı paralayayım
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.