Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sizin ve sizin gibi yaklaşanların kişisel yaklaşımı bu bendeki x için örnek vereyim 11 ay garantisi kalmıştı 5650 ye sattım tr garantili ama fatura yoktu zaten apple fatura istemiyor ki seri nodan sorguluyor cihazı ayrıca hala kayıt harcı 500 tl iken bile yurt dışı daha cazip 256 gb için 12099 tl haydi %4 indirim düş 11.615,04 tl nerde 6950+500 kayıt parası ekle arada yine uçurum fark var +1 yıl garanti için yapılır mı bu ? verilir mi haydi diyelim 1 yıl sonra cihaz bozuldu en kötü 4000 masrafı olsa yine aynı rakama gelir eğer oldu ki bozulmadı sen yap hesabı
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    cevap veriyorum DEVLET :) ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BU KADAR DA SAF OLMAYIN YAA 1099 DOLAR DA KARLI FİYAT VAR AMA BİZE GELİŞİ BU KARLI FİYAT ÜZERİNDEN VERGİ(LER) + KAR = GİYDİRİLMİŞ FİYAT BULUNUYOR NASILSA BİZİM ASGARİ ÜCRETLİ ALIR !!!
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çok stabil. Yağ gibi kayıyor maaşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Hocam dünya üzerinde herhalde 3 gün xs max kullanan tek insansınızdır. Daha önce de söyledim telefonu 3310 gibi kullanırsanız tabiki sarjı gitmez yoğun kullanımda note 9 bir günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ben 8 plusta kullandım x de kullandım ve halen kullanıyorum yoğun kullanımda gün sonunu getirmiyor ama note 9 ile hergün eve yüzde 30 üstünde geliyorum kaldı ki telefonu yemek yerken 15 20 dakika şarjda bırakıyorum aldığımda yüzde 80 oluyor bunları iphone da yapamıyoruz maalesef adamlar hızlı şarj destekleyen telefonun kutusuna bile adaptör koymaktan aciz. Ayrıca 1000 tane test var youtube da hepsi mi fake bunların note 9 daha iyi pil ömrü gösteriyor tabi bu yoğun kullanımda geçerli. Android dururken de şarj yediği için kullanmıyorken evet iphone daha başarılı ama bu telefonları alanlar genelde yoğun kullanır. Hatta şu kadarını söyleyim note 9 da pubg oynayın bide 8 plusta oynayın. Ben ikisinde de oynuyorum ve 8 plus hiç abartısız 2 kat fazla şarj götürüyor ikiside full ayarlarda

Alıntıları Göster
    Ben her iki telefonu da kullanmış biri olarak yorumumu yapıyorum. Kullanımım da aynı, hiçbir şekilde farklılık göstermiyor. Note 9'da da 3 saat Instagram'a girdiysem Xs Max'te de 3 saat Instagram'a giriyorum. Mesaj gelince yanıtlamak için nasıl Note 9'da Whatsapp'a giriyorsam Xs Max'te de giriyorum. Xs Max'e geçince Instagram ve Whatsapp'ı sildiğimi falan mı düşündünüz? Note 9 ile aynı şekilde kullanırken 17 ile 22 saat arası %20'ye düşen pilim, Xs Max'te aynı kullanımlarla (cuma günü saat 15'ten pazar saat 21'e kadar) %27'ye düştü. Her şey ortadadır ve 7 Plus ile de bu; hatta bundan daha iyi süreler elde ediyordum. Siz sanırım benim aralıksız 3 saat Instagram'da gezdiğimi falan düşünüyorsunuz :D Ben telefonun her şeyinden memnunum. Yazık olmuş diyorum o P20 Pro ve Note 9 kullandığım günlere. Keşke 7 Plus'ı satmayıp bu güne kadar idare etseydim en başından bu kadar para zarar etmeden alsaydım şu telefonu ama olan olmuş artık. Herkes mutlu olduğu telefonu kullansın, ben karışamam orasına. Benim yorumlarım da böyle. Telefonu 1 ay falan kullanayım detaylı bir şekilde karşılaştırmasını da yapabilirim isteyenlere Samsung-Huawei ile.

Ve lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

Barış arkadaşımız almıştı.

Alıntıları Göster
    Evet ben aldımmmm
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Fatura konusunu apple alakalı değil satmak istediğinde insanlar burun kvırır bide garantisi bir yıl dediğin zaman hepten alıcı soğur ben o sözlere binaen söyledim Ya kardeş herkesin hesabı kendine adam almış neyi düşünmüş ne yapmış bilmem ama yani 10k verenlerde var adam yurt içinden almak istemiş almış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Her bizi kösene biz de kösseydik bu dünya yaşanmaz bir yer olurdu. Banka bizi kösünce banka soyuyor muyuz?
  • Soldier5825 kullanıcısına yanıt
    Ama bilende bu konuyu fatura açısından sorgulamaz zaten illa fatura fatura diye samsung tarafı olsa faturasız kulaklık bile alınmaz :) elbette herkesin hesabı kişiyi ilgilendirir ama gidip aynı cihaza 10k küsür para vermek de akıllıca gelmiyor haliyle kimseye niye yurt içi aldın ya da yurt dışı aldın da diyemezsin bizim burada yaptığımız beyin egzersizinden öteye gidemez kim nerden almak isterse gider oradan alır hocam saygılar
  • Geçen gün mesela bi arkadaş şarj için 0 - 20 arası ve 80 - 100 arası telefon veya cihazları prizden çekmeyin demişti.
    Sonra başka arkadaş ayarlardan zil sesi yüksek ama teli elinize aldığınızda ses kısılma durumunu nasıl iptal edileceğini anlatmıştı.

Sayfada telefon ile ilgili ve bizleri başka konularda bilgilendirme amaçlı konuları paylaşmanızı rica ederim.

Mesela son günlerde meşhur olan "kestirmeler" programı ile kimler ne gibi şeyler geliştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknogs -- 10 Aralık 2018; 16:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soldier5825

İnsanlar telefonu satmak için almıyor asıl bu alanlar satmak istese fatırasız ve 1 yıllık garantiden kaça satacak bunu sorgulaman gerekmiyormu
    yurt dışı alan dip fiyat alıyor zaten 1000 lira zarar etse herkese satar zaten çünkü 2. elde 4000 5000 bir telefona verilebilir ama 8000 9000 ikinci elde kaç kişi telefon alabilir xs max fiyatı yüzünden 2. elde genelde telefonculara satılabilecek onlarında verecekleri rakamlar malum çünkü satmak için alıyorlar. Yani hedef kitlesi 2. elde çok az her insan ha deyince nakit 7000 8000 bulamaz onu demek istiyorum. Telefoncudan kartla martla taksitle alır ama sahibindene 10.800 e alanlar koysunlar telefonları 8500 yazsınlar kimse almaz çünkü kapalı kutu operatör telefonları 9000 şu an 7500 yazarlarsa satılır oda çok az bir hedef kitleye çünkü sadece nakit satabilecekler

• daha önce bir kez daha yazmıştım. iPhone xs 64gb kullanıcısıyım. cihazım avrupa imek kaydı kendi üzerime kayıtlı ve yaklaşık 1ay 10 gündür kullanıyorum. daimi olarak forumu takip ediyorum ve okuyorum. bu zamana kadar okuduğum bazı şeylere cevap yazmak istedim. öncelikle benim cihazım da da bu sim ile ilgili olan hatayı daha önce verdi ancak imek kaydından sonra bir daha o hatayı almadım. ikinci olarak ben imei kaydını yaparken diğer e-sim i kayıt kabul etmedi devlet şuan sanırım oluyormus. şarjım full kullanımda bir gün gidiyor. kılıf olarak ve cam koruyucu olarak spigen kullanıyorum şuan için memnunum.
    tüm bunlara ek olarak applekutusundan ürün almak isteyenler içinde şunu söyleyebilirim. Bir buçuk sene önce ordan MacBook Pro aldım, hala kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. sadece bir fatura alamıyorsunuz ama zaten kapalı ambalajlı ürün satan bir yer sıkıntı olmuyor. macbookumu da birkaç kere kendi yazılım sıkıntılarımdan ve birmez kitlediğimden applestore a götürdüm hiç fatura falan istenmedi seri numarasıyla garanti kapsamında bakıldı.
    merak edenler için daha önceki telefonlarımda yurtdışı cihazdı. hatta 6 plusım vardı 2014te aldığım cihazda bükülme problemi olmuştu yurtdışı olmasına rağmen cihaz değişimi yapıldı. iPhone 7plusım vardı o da yurtdışıydı ücretsiz ekran değişimi yapılmıştı. ben bu tarz sorunlar hiç yaşamadım. bence telefon kullanmayanlar burda milleti strese sokup galyana getirmesin arkadaşlar :)

ne alakası var, apple sana zorlamı satıyor cihazları? fiyat bu diyor alırsın yada almazsın, ama senin sorduğun resmen üçkağıtçılık, bozuk kulaklığı başka bir telefona aitmiş gibi götürüp yenisiyle değiştirmek istemek bence ahlaksızlığın danişkasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Ben her iki telefonu da kullanmış biri olarak yorumumu yapıyorum. Kullanımım da aynı, hiçbir şekilde farklılık göstermiyor. Note 9'da da 3 saat Instagram'a girdiysem Xs Max'te de 3 saat Instagram'a giriyorum. Mesaj gelince yanıtlamak için nasıl Note 9'da Whatsapp'a giriyorsam Xs Max'te de giriyorum. Xs Max'e geçince Instagram ve Whatsapp'ı sildiğimi falan mı düşündünüz? Note 9 ile aynı şekilde kullanırken 17 ile 22 saat arası %20'ye düşen pilim, Xs Max'te aynı kullanımlarla (cuma günü saat 15'ten pazar saat 21'e kadar) %27'ye düştü. Her şey ortadadır ve 7 Plus ile de bu; hatta bundan daha iyi süreler elde ediyordum. Siz sanırım benim aralıksız 3 saat Instagram'da gezdiğimi falan düşünüyorsunuz :D Ben telefonun her şeyinden memnunum. Yazık olmuş diyorum o P20 Pro ve Note 9 kullandığım günlere. Keşke 7 Plus'ı satmayıp bu güne kadar idare etseydim en başından bu kadar para zarar etmeden alsaydım şu telefonu ama olan olmuş artık. Herkes mutlu olduğu telefonu kullansın, ben karışamam orasına. Benim yorumlarım da böyle. Telefonu 1 ay falan kullanayım detaylı bir şekilde karşılaştırmasını da yapabilirim isteyenlere Samsung-Huawei ile.

Ve lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.

Alıntıları Göster
    valla demekki tüm youtube kanalları, tarafsız internet siteleri yalan söylüyor bana da muhtemelen çakma iphone kitlediler çünkü yoğun kullanımda benimki 3 gün gitmiyor. 3000 mah lık pil size 3 gün gidiyor, note 9 4000 mah pil 1 gün gidiyor demekki adamlar telefona 1000 mah koysa 1 günü yine çıkarackmış hatta appleın 1000 mahı sizin dediğinize göre note 9 un 4000 mahına eşit. adamlar teknoloji harikası

• quote:

Barış arkadaşımız almıştı.

Alıntıları Göster
    bende apple kutusundan xs 64 gb alacağım fakat Amasyadayım yerlerine gitme şansım yok,havale ile alsam problem çıkarmı gönderirlermi cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

valla demekki tüm youtube kanalları, tarafsız internet siteleri yalan söylüyor bana da muhtemelen çakma iphone kitlediler çünkü yoğun kullanımda benimki 3 gün gitmiyor. 3000 mah lık pil size 3 gün gidiyor, note 9 4000 mah pil 1 gün gidiyor demekki adamlar telefona 1000 mah koysa 1 günü yine çıkarackmış hatta appleın 1000 mahı sizin dediğinize göre note 9 un 4000 mahına eşit. adamlar teknoloji harikası

Alıntıları Göster
    Evet, tabii yalan hepsi. Ben de o videolara, testlere güvenip almıştım P20 Pro'yu da Note 9'u da ne oldu gerçek kullanımda? Hüsran... Her şeye inanmamak gerekiyor. Aslolan kullanıcı yorumları ve deneyimleridir.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    5 aylığına bir Huawei p 20 pro alma gafletinse bulundum aman Allahım donma mı dersiniz android rezilliği mi dersiniz menüyü bile İos’a benzetmeye çalıştım bildirim sesinde bile “Not”sesine benzer bir ses aradım kendime eziyet etmişim resmen İOS akıcılığı çok başka bir şey şu an X ile çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türkiyede garantili alan kişiler model numarasi nedir acaba bilen varmi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Aralık 2018; 16:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba,

Ben de bu problemi yaşıyorum güncellemeden sonra. Sen de düzelme oldu mu?
    Bir de güncellemeden önce de sonra da bazı numaraları ararken 3 kere dıt dıt dıt sesi olup arama kapanıyor. Bu problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Geçen gün mesela bi arkadaş şarj için 0 - 20 arası ve 80 - 100 arası telefon veya cihazları prizden çekmeyin demişti.
    Sonra başka arkadaş ayarlardan zil sesi yüksek ama teli elinize aldığınızda ses kısılma durumunu nasıl iptal edileceğini anlatmıştı.

Sayfada telefon ile ilgili ve bizleri başka konularda bilgilendirme amaçlı konuları paylaşmanızı rica ederim.

Mesela son günlerde meşhur olan "kestirmeler" programı ile kimler ne gibi şeyler geliştirdi.
    Ben şimdilik hazırlarla yetiniyorum. Instagram videosu indirme güzel de hikaye indirme de olsaydı keşke :)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    EU almanız gerekiyor garantinin geçmesi için.

XS MAX: 2101
    XS: 2097

güle güle kullanın. Benim de X den geçmeye niyetim vardı ama duruma göre bakacağım
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.