Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle plus sahipleri: dikkatlice kameranızın içine bakar mısınız hiç toz var mı ? Kaç tane iphone’a baktıysam neredeyse hepsinin kamerasında toz vardı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverser

Özellikle plus sahipleri: dikkatlice kameranızın içine bakar mısınız hiç toz var mı ? Kaç tane iphone’a baktıysam neredeyse hepsinin kamerasında toz vardı..

Bende ve eşimde 8 Plus var siz dedikten sonra flash tutarak kameraya baktım hiç toz yok...

• Merhaba arkadaşlar resimde görülen deri kılıfı satın aldım. Ama renk konusunda kararsızdım gelince deneyip beğenmezsem iade edebiliyor muyum ? Sürem kaç gün kılıflar iade kapsamına giriyor mu teşekkürler

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Merhaba arkadaşlar resimde görülen deri kılıfı satın aldım. Ama renk konusunda kararsızdım gelince deneyip beğenmezsem iade edebiliyor muyum ? Sürem kaç gün kılıflar iade kapsamına giriyor mu teşekkürler

Bir kılıfa bir telefon parası mı verdin ?

• Bu yazılım güncellemeyi defalarca kez yapma dememe rağmen, kendi kedine güncellenmiş

Neden zorla kendi güncelliyor?

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    Toz yok ama kılcal çizik oluşmuş dikkat edin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Merhaba arkadaşlar resimde görülen deri kılıfı satın aldım. Ama renk konusunda kararsızdım gelince deneyip beğenmezsem iade edebiliyor muyum ? Sürem kaç gün kılıflar iade kapsamına giriyor mu teşekkürler

Espiri sever arkadaşım Ha Ha Ha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Espiri sever arkadaşım Ha Ha Ha

Valla espri de yapmadım ama almışsın artık yapacak birşey yok, hayırlı olsun demek düşer ancak.

• 1 hafta önce akasya apple store da neredeyse tüm iphone 8 plus modellerine baktım
    irili ufaklı hepsinin arka kamerasında toz vardı. nadiren olmayan çıkar ama bu da
    genel bir sorun olarak görünüyor.
  • Bu ekranın alta inmesi olayı tek elle kullanım özelliği heralde.Home tuşuna 2 kere dokununca oluyor.Ayarı varsa biri söyleyebilir mi Birde telefonum arada kasıyor.Ekran tekrar açıp kapatınca düzeliyor.İphone 8 im kasıyor :(

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam Allah razı olsun. Bu arada toz yok hocam dikkatli baktım şimdi.

• ProNutra kullanıcısına yanıt
    Hocam arada kasmalar çok nadir olabilir. Makine bunlar sonuçta kul yapımı parası kaf dağı :). Ama bu kasmalar çok sık oluyorsa ya yazılımdan ya da donanımdandır. O zaman apple destekle görüşün derim.

• Güneş ışığında bakın. yatay bir şekilde.
  • Arkadaşlar ağır çekimle alakalı son bir sorum olacak. Bu ağır çekim gündüz vakti yaptım bu sefer sıkıntı olmadı ama şimdi dikkatli çeken bir nokta var. Ağır çekim videosunu izlerken video ağır çekime geçtiği an bir tınn sesi oluyor video bitip normal çekime devam edince yine bir tın sesiyle bitiyor. Sizde de böyle mi ?

• arkadaşlar bir şey soracağım. amerikadan arkadaşım gelirken yanında kutusu açılmamış iphone 8 plus getirebilir mi? yani kendi telefonu cebinde + olarak kutusu açılmamış bir cep telefonu daha ile Türkiye'ye gümrükten giriş yapabilir mi buna mani bir durum var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

pil anlaminda 7plus ile kiyaslacak varmi acaba ?

7 plusa gore az gittigi soyleniyor?

Kimsenin boyle birsey soyledigini gormedim. İphone lar bataryayi cok verimli kullaniyor.

Ayrica Kapasitenin az olmasnin faydalari da mevcut.

Ornegin;

Huawei 4000 mah ile 8 saat kullanim veriyor

İphone 2700 mah ile 8 saat kullanim veriyor

6 ay sonra ikisi de yuzde 20 batarya kaybina ugradiginda huawei 800 mah, iphone 540 mah kaybetmis oluyor.

iphone bataryalarinin daha uzun dayanmasini buna bagliyorum. Batarya kaybi ayni oranda olsa da, Batarya ufak oldugu icin kayip daha az mah oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

arkadaşlar bir şey soracağım. amerikadan arkadaşım gelirken yanında kutusu açılmamış iphone 8 plus getirebilir mi? yani kendi telefonu cebinde + olarak kutusu açılmamış bir cep telefonu daha ile Türkiye'ye gümrükten giriş yapabilir mi buna mani bir durum var mıdır?

Yakalanmazsa skinti yok.

Tamamen sans isi. Benim arkadas gecen sene 8 tane soktu. Ama bu sene 2 cihaz getirdi yakalandi.

• iPhone 8 Plus sahiplerine sorularım olacak.

1) Menü geçişlerinde nadir de olsa frame atlamaları var mı?

2) Safaride fazla sekme açıkken menüye geçip tekrar safariye girdiğinizde animasyonda takılma oluyor mu?

3) GöZünüze takılan herhangi bir animasyon takılması yada hata var mı?

4)Güncellemeyi itunes üzerinden mi telefon üzerinden mi yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Sağol cevap için. Anlaşılan riskli bir iş.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.