Bildirim
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hepsiburada da spigen kılıflarda indirim var. 8 plus için 1 tane sipariş verdim. Telefonuda bugün sipariş verecektim fakat hesap kartı ile apple storeden alınmıyormuş. Kredi kartı da bulamadım. Teknosa gibi yerlerden de almak istemiyorum. Paramı istanbuldan bir kardeşime yollayacağım. Benim için alacak. Başka yol bulamadım. 5 bin tl para vereceğiz onu da uğraştırıyorlar -
8plus bataryasını deneyim diye sabah 10:00'da %100 iken fişten çeker çekmez pil tasarruf moduna aldım.
4.5 saat ekran açıklığı ile %65'te şu anda. Bi ara internetini pc ye falan paylaştım hatta, iyi değer gibi geldi :) -
8 plus facetime aramasında hoparlörden yüksek uğultu geliyor genel bir problem midir? -
iPhone 8 Gece kuşu kampanyasında 3999 TL'ye düşmüş:
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone%C2%A08-64gb%C2%A0gümüş-cep-telefonu-1177507.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba,
Bende ileride Iphone8 256GB almayı düşünüyorum. Telefon genel olarak nasıl?
Hızlı veya kablosuz şarj için altenatif markaların ürünlerini(aksesuarlarını) kullanmak telefonun sağlığını etkiler mi?
Iphone7 256GB almayı düşünüyordum fakat daha güncel olmasını istiyorum almışken. Çünkü, en azından 2-3 sene kullanmayı niyetliyorum.
Plus alamam ama, genede merak ediyorum 8 ile 8Plus arasındaki pil farkı nasıl acaba?
İyi forumlar herkese -
Yurtdışı iPhone 8 256 GB sipariş verdim bir tanıdık vasıtasıyla, telefonu aldı bir kaç güne veya 1 haftaya ulaşır bana inşallah.
Gümüş rengini aldım, hafta sonu Akasya AVM'ye gidip renk seçimi yaptım. Gold videolarda ve resimlerde çok güzel görünüyordu, şahsen Gold olanın çerçeve çok güzel ama arkası pek hoşuma gitmedi, silver daha hoş ve daha bütün göründü bana.
Ben de uzun yıllar kullanmak istediğim için 256 GB aldım inşallah kazasız belasız kullanırız :)
İlerleyen süreçte izlenimleri paylaşırım inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoRoZiSTaN -- 31 Ekim 2017; 0:0:38 > -
2. Ve 5. Maddeler benim içinde geçerli ama 5’de o çoğunlukla kilit ekranında arada oluyor. Yani yazılımdan en son sürüme güncellerseniz yüksek ihtimalle düzelir. Şahsen ben iOS 11 de kalıp güncellememeyi düşünüyorum.
Yazılımım güncel ama sanırım sıkıntılar donanımsal görünüyor. Yazdığım gibi cihazda 1-2 mm çapında sağ altta ezik var iyice bakmak lazım görmek için buna rağmen cihazı garantiye versem sıfırıyla değiştirirler mi? : ) Sorunlar düzelse bile içime kurt düşürdü elimde ki cihaz yenisiyle değiştirseler 10 numara 5 yıldız olur. : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENS. -- 31 Ekim 2017; 0:17:19 > -
Bugün iOS 11.0 da iCloud Müzik Arşivini kapadım tekrar açmak istedim açılıyor sayfadan çıkınca tekrar kapanıyordu bende Apple’ı aradım ve bana telefonu güncellememi söylediler bende güncellememek istiyordum sonra internetten çözüm aradım iTunes ile ilgili birkaç dosya silince tekrar düzeldi sorunu olan özel mesaj atabilir.
Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın. =)
Cihazınız geldiği zaman görüşlerinizi bekliyorum.
Bende gri modeli beğendim bakalım artık..
Ben TR Apple garantili almak istiyorum. Bu zamana kadar bütün telefonlarımı TR kayıtlı aldım. Bakalım.
Benimde ilk Iphone cihazım olacak bu arada.=) -
Acaba nasıl aldı birkaç YouTuberda da var.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım tabi ilk gün el havada sırt üstü azıcık ağrıdı alıştıktan sonra geçiyor.
Aynı şeyler benim içinde geçerli.
Türk Telekom faturalı hatlıyım voLTE için mesaj attım ve bu cevabı aldım “Degerli musterimiz,kullanmakta oldugunuz cihaz VoLTE servisini desteklememektedir.Size en yakin Turk Telekom Grup Magazasi'na gelerek VoLTE uyumlu cihaz kampanyalarindan yararlanabilirsiniz.” Müşteri hizmetlerini aradım ve sistemde telefonumun iPhone 7 Plus(müşteri temsilcisinin telefuzu: ifoone 7 plüs) gözüktüğü ayrıca telefonunda VoLTE desteğinin olmadığı söylendi ne yapabilirim? Bence müşteri temsilcisinin birşeyden haberi yoktu
Bugün 8 Gold alarak aranıza katıldım. 6S'in üzerinden araba ile geçtim ekranı yaptırdım memnun kalmayıp 1700 liraya satıp bir tanıdığımdan 7+ 128 GB aldım ama sanıyorum ekranı değişmişti. 3D Touch çalışmıyordu ve ekranda ufak tefek aksaklıklar vardı. Ona da ısınamayınca geri verip bugün 64 GB 8 aldım. Umarım aradaki farka değer
Edit: 7+'ta olduğu gibi porte modu olmaması beni biraz üzdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 31 Ekim 2017; 0:40:22 > -
Arkadaşlar iPhone 8 Plusın ağır çekim moduna alınca ekran bir hafif kararma oluyor ve böyle eski Türk filmi izlerken gibi titremeler oluyor. Sizde de öyle mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozz75
Arkadaşlar iPhone 8 Plusın ağır çekim moduna alınca ekran bir hafif kararma oluyor ve böyle eski Türk filmi izlerken gibi titremeler oluyor. Sizde de öyle mi ?
Ağır çekim modunda normal. -
Normal mi genel olarak ? Şunu da belirteyim bunu şu an evde fark ettim. Oda da florasan lamba altında olduğu için olabilir mi hocam ? Çünkü siyah parlamalar da oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozz75
Normal mi genel olarak ? Şunu da belirteyim bunu şu an evde fark ettim. Oda da florasan lamba altında olduğu için olabilir mi hocam ? Çünkü siyah parlamalar da oluyor.
Aynen öyle hocam, gün ışığında o titremeleri hissetmezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X