Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Ben mekanik zaman ayarlı priz aldım.

iPad şarj aleti 12w ile şarj ediyorum.

2 saate ayarladım.

Gece 2-4 arası şarj ediyor.sabah kalktığımda hep %100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    BiZimkide hep kalktığımda %100😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hadi canım özellikle senin ki kesin 100 değildir ☺️

• Kendi şarj aleti ile tam şarj olması biraz uzun sürüyor gibi geldi bana.

iphone 6 tıkır tıkır dolup tıkır tıkır boşalıyodu.
  • Arkadaşlar iphone 8 i çok beğendim ve s8 kullanıcısıyım. Neredeyse tüm sosyal medya işlerimi tablet üzerinden hallettiğim için ve gün içinde işte olduğum için bana beklemede şarjı iyi giddn cihaz lazım. İphone 8 beklemede nasıl. Malum android durduk yerde şarj yemeyi seviyor ama youtube daki battery drain test lerde s8 s8+ performanslı fakat ben tam tersini merak ediyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz 8 plus için ? Ben 3. Şarjı aldığımdan beri bugün 6-7 saat arası ekran alıyorum sizde de durum bu şekilde mi

• Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Hocam adaptörü 220 desteği yok muydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Yalnız reklam müziğinde “izleyin!” Sözleriyle meydan boş değil mesajını net olarak vermişler. “ Watch This! “

Aynen öyle olmuş

• yokyere kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarjla sabah takıyorum %100
  • Arkadaşlar 64 gb yetmez gibi geldi şuan elimde 64 gb iphone 8 plus var acaba 256 ile değiştirsem mi ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sürekli 4k video çekmiyorsan yeter iCloud 50 gb alan al 3 tl aylık orada sakla videoları
  • Arkadaşlar sonunda İPhone 8plus 64 gb siyah renk aldım zorlu center apple store den. LG G 3 ten geçince birde eldeki telefon tutma hissi harika . Bırakmak istemiyor insan. Telefon camlı olması ayrı bir zevk ve çok şık. Fazla söze gerek yok harika cihaz yapmış adamlar . Kılıf aradım bulamadım dışarda satıcılarda. Siz hangi kılıf ve cam koruma tavsiye edersiniz ? Sağlam bir kılıf ve cam koruma bildiğiniz varsa sevinirim..

• ozz75 kullanıcısına yanıt
    İnviglass ultra cam filmi apple sitesinde satılıyor,koruyucu olarak spigen neo ultra crystal 2 sipariş verdim.Fiyatlar biraz abartı ama ekran kırıldıktan sonra üzülmek fayda etmiyor.Spigen ürünleri baya iyi diğer modellerse bakabilirsin,apple’ın silikon olanlarda çok iyi koruyor kardeşim kullanıyor onuda düşünebilirsin.

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    senin gönderdiğin linkteki 2 parça ilk kılıfı takıyorsn sonra çerçeveyi geçiriyorsun ama onu önermiyorum onun gibi olan neo hybrid kullandım yine öyle çerçeveli fakat o çerçeve ince yerlerden kırılıyor çabucak sessize alma sarj girişi gibi yerlerden.

• Beyler cihazı aktifleştirdim ama internet den baktıgımda aktif edilmemiş görünüyor bu normal mi
  • denizmusty D kullanıcısına yanıt
    Çerçevesiz olanında var ben biraz daha koruma olsun diye aldım bilmeden.Neyse artık koparsa o dediğiniz yerlerden tek parça alırız başka bir marka

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

anlamadım ?

Hocam Belkın'ın 220w destegı yok muydu kı donusturucu aldınız onu sormak ıstedım
  • Arkadaşlar şu an piyasadaki tüm kablosuz şarj padleri iphone 8 ile uyumlu mu ? Nette arattığımda 39 TL'ye bile buldum. Adata marka ve satıcı iphone 8 uyumlu yazmış.
  • Merhabalar 8 + da pil kullanım süreleriniz nasıl..

Gün içinde internet müzik vs.. iyimi bu değer..

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.