Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Morichannnn

quote:

quote:

Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, bende beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

Sizin sim yerinde de böyle bir leke var mı?

Allah aşkına iPhone 8 olan biri sim tepsisini yani sim kart takılan yerini kontrol edip herhangi bir beyaz nokta olduğunu ya da vb. şey olduğunu söyleyebilir mi? Fotoğraf eklerseniz memnun olurum.

Var kardeşim bu serinin hepsinde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bu formun acemisi değilsinki . Bu konu defalarca konuşuldu. Amerika’dan full Price ödeyerek aldığın iphone’ların hepsi simfree dir. Apple store a git full price alacağım de rahat rahat kullan

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Hocam değiliz ama, Amerika’dan ilk defa böyle bir alışveriş yapıyorum.

Üstelik apple store’deki eleman bile unlock değil diyince kafam karıştı.

Peki bana yol göster o zaman internet üzerinden ön siparişmi alalım yoksa, 3 kasımda kapıya mı gidelim?

• quote:

quote:

Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, bende beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

8de iki tane çizgi yok, bir çizgi 3 nokta var.Birde siz neyle çektiniz o tepsiyi 8 le çekemedim plus bukadar iyimi 8 den.eve gidince lumia 925 le deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 28 Ekim 2017; 9:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

quote:

quote:

Allah aşkına iPhone 8 olan biri sim tepsisini yani sim kart takılan yerini kontrol edip herhangi bir beyaz nokta olduğunu ya da vb. şey olduğunu söyleyebilir mi? Fotoğraf eklerseniz memnun olurum.

Ben soyle anladim yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin: mesela amerikada t-mobile gsm verizon cdma uzerimden hizmet veriyor, t-mobile unlocked demis ama gsm uzerinden hizmet verdigi icin sadece gsm sebekeleri ile uyumlu

Edit: alinti kismi hatali oldu sanirim, sim lock soran arkadasa cevap olacakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surferbabe -- 28 Ekim 2017; 10:20:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Hocam değiliz ama, Amerika’dan ilk defa böyle bir alışveriş yapıyorum.

Üstelik apple store’deki eleman bile unlock değil diyince kafam karıştı.

Peki bana yol göster o zaman internet üzerinden ön siparişmi alalım yoksa, 3 kasımda kapıya mı gidelim?

Selamlar

Amerika’dan alacaksan ilk parti ön şiparişe veriliyor. Yani çat kapı alamayabilirsin. Ön siparişle alabilirsin. Dediğim gibi full price alıcam derseniz simfree cihaz verirler .

Kaldıki yurtdışı cihazları bu seride patlıcak.. burda 6100 TL den çıkacak. (Teknosa bu şekilde fiyat verdi) o fiyata almaktansa 1000 USD ye yurtdışı daha ekonomik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 28 Ekim 2017; 10:50:48 >
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ön sipariş internet üZerinden oluyor.

Telefonu hangi oparetör üzerinden alalım? ve gördüğüm kadarı ile full price diye bir ibare yok sipariş ekranlarında.

Hay bu ingilizce bilmemezlik ne büyük sorun

Ben alırken at&t alıyorum. Ama ürünü gidip alırken sözlü olarak mutlaka full price unlock istediğimi belirtiyorum.

Türkiye'de 1 garantisi olarak kullanmak istiyorsanız A1901 modelin almalısınız.Yani AT&T yada T-Mobile seçmelisiniz.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 28 Ekim 2017; 11:27:15 >
  • Yaklaşık 1 haftadır 8 plus kullanıyorum 64 gb , hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece her gören neden x almadın diyor 😅

• Kablosuz şarj keyfi de bir başka oluyor canım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

Yok hocam

Ben saat 10 dan ıtıbaren sureklı refresh yaptım

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Sonra sıparı ekranına geldım

yanlıslıkla gerı tusuna bastım ve bır anda shıppıng 2 - 3 hafta oldu

Neyse o sekılde aldım

13 kasım ve 17 kasım arası delıvery var.

Ha bu arada ben alma ekranındayken baska bır browser dan denedım ıkıncı ıcın. O sırada ıste sızın bahssettıgınız gıbı calısma var ekranı cıktı. Sanırım bır anda asırı yuklenme oldu.

hocam; şimdi amerika da bulunan bir kız arkadaşım ile telefonda görüştüm.
    kendisi hatta new york apple store iken beni aradı messenger üzerinden.

şu an ön siparişte alınan hiç bir telefon unlock değilmiş. ne t mobile ne de a-at operatöründen alınsa dahi şu an unlock değilmiş.

benle konuşurken, ingilizce olarak store deki elemana da sordu unlock muhabbetini, eleman da öyle dedi.
    ön siparişteki hiç bir iphone x unlock değilmiş..

ben bu işi anlamadım, siz satın almışsınız ama hangi operatörden aldınız ve unclock olduğuna emin misiniz?

bana cevap verirseniz sevinirim...

Hocam Merhaba

Sızın uyarınız uzerıne az once Amerıka Apple ıle chat yoluyla gorusme yaptım. Kendılerı tum satılan iPhone X modellerının unlocked oldugunu soyledı. Hatta garantılemek ıcın ıkı kez ayrı chat penceresı actım.

Su an ıcın bır sorun gozukmuyor. Telefonlar unlocked ve GSM.

Ancak yetkılı kısı bana telefonların su an ıcın sımfree olmadıgını ve hangı operator ıle calısıp calısmayacagını teyıt edemeyecegını soyledı. Bu normal zaten. Gecen sene iPhone 7 Plus'da cıktıgında T-Mobıle versıyonu sımfree degıldı ancak Turkıye'de sorunsuz bır sekılde calısıyordu.

Apple Store'da calısan Genıus'lar harıc dıger personeller bazen yanlıs bılgı verebılıyorlar. Yurt dısında bunu bır cok kez yasadım. Artık bakacagız yapacak bır sey yok.

Konusmamın ekran goruntusu asagıdakı gıbıdır.

Ben bu işten hiç bir şey anlamadım hocam 🤣

Şimdi arkadaşa ön sipariş üzerinden bu telefonu aldırsam, Türkiye ye geldiği zaman bu telefonu kullanamazsam kırarım bu telefonu.

Peki şu an sim free değilse daha sonra mı bu sim free oluyor.

Peki hocam sizce telefonu ben aldırayım mı?

Aldırır isem hangi operatörden aldırayım?

Son olarak da diyelim 3 kasım da paldır küldür New York apple storeye arkadaşım gitse bu telefonu alma imkanı varmı

Uzun oldu kusura bakma 😎🤣

Hocam Merhaba

Tmobıle yuzde 100 unlocked ve burda calısır. Ben aldım bır tane. 3 Kasımda ıse ne olur bılemem. Ben gecen sene 16 Eylul'de iphone 7 ve Plus cıktıgında Amerıka'daydım. Sabah ınanılmaz kuyruk vardı ve Pluslar tukenmıstı. Ancak yınede baska bır magazayı deneyerek bulmus ve iPhone 7 alabılmıstım. Plus ıstememe ragmen uzun bır sure hıc bır yerde bulamadım. Ancak bır uc hafta kadar sonra bır magazada buldum ve arkadasıma aldırdım.

Bu seferkı telefon ıse iPhone X. Cok daha farklı ve hemen hemen herkesın ısteyecegı bır telefon. Bu sebeple tahmınım magazadan bulmanız ımkansız gıbı bır sey. Tabı bur bır tahmın. Belkı arkadasınız sabaha karsı kuyruga gırerse bır sansı olabılır dıye dusunuyorum. Bakın su an bıle order yapmak ıstedıgınızde 5 -6 hafta teslım suresı var. Magazada herkes bu telefon saldıracaktır. Bunu tahmın etmek zor degıl. Bır kac saat ıcerısınde tum stoklar bıter. Gece cok erken saatlerde kuyruga gırmek lazım.

Olurda arkadasınız evet ben gırerım kendıme de alacam fılan derse, sıze tavsıyem New York'ta cok yogun olan yerlerde degıl de, bıraz daha sehır dısında olanları tercıh etmenız. Onlarda nıspeten kuyruk bıraz daha az oluyor. Ben gecen sene Mıamı'de bu sekılde alabılmıstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

Kablosuz şarj keyfi de bir başka oluyor canım

Hocam merhabalar

Kablosuz saj cıhazınız Belkın mı ? Nereden aldınız ?

Bırde adaptorunun ucuna cevırıcı mı bagladınız ?

• Yalnız reklam müziğinde “izleyin!” Sözleriyle meydan boş değil mesajını net olarak vermişler. “ Watch This! “

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

Kablosuz şarj keyfi de bir başka oluyor canım

Hocam merhabalar

Kablosuz saj cıhazınız Belkın mı ? Nereden aldınız ?

Bırde adaptorunun ucuna cevırıcı mı bagladınız ?

Her ikisi de hong kong'dan.

Cihaz benden şarj aleti sağolsun alan kişinin hediyesi.

vatan'dan dönüştürücü aldım ucuna.

Evet belkin.

• Açık değildi hocam,cihazı dolu dolu iki gün kullandım,bu güne kadar hiç böyle bir pil süresi alan cihaz kullanmadım,tek kelimeyle harika!

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

quote:

quote:

Bu noktalar sıvı teması için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

quote:

8de iki tane çizgi yok, bir çizgi 3 nokta var.Birde siz neyle çektiniz o tepsiyi 8 le çekemedim plus bukadar iyimi 8 den.eve gidince lumia 925 le deneyeceğim.

Gece floresan ışığı altında(odaya yeteri kadar ışık sağlayamıyor) çektim. Aça plus büyük olduğu İçin fazladan nokta mı koymuş olabilirler, yani sizde de mu noktalar var?

• Sevgili iphone sahipleri, bir sorum olacak.

İdeal şarj süresi ne kadar olmalı ?

Kimisi 24 saat demiş, ben yabancı internet sitesinde % 100 olduktan sonra korumaye geçtiğini daha fazla tutmanın anlamsız olduğunu okudum.
  • Arkadaşlar yurtdışı x ler piyasaya ne zaman düşer ?

Kasım gibi karaborsa olmadan bulabilir miyiz?

Açıkcası trden x almam karaborsaya düşerse 8 plus almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.