Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz almadım dostum. O kadar para verdikten sonra 8 Plus pek de içime sinmiyor. Çok ara bir model olacak gibi. 6 Plus ile bu durumu yaşadım. 8 Plus ile de yaşamaya çekiniyorum. Diğer yandan X çıktıktan sonra belki bir süre geçince 8'ler daha da ucuzlar. (Özellikle satışlar muhtemelen daha da kötüleşir bu yüzden istisna yapabilirler fiyatta diye düşünüyorum)

Bir de cihazdaki sorunlarla ilgili de çok konu var. Bu yüzden sonraki partileri beklemek ilk üretimlerden daha iyi olabilir.

Türk Telekom'da dikkatimi çeken başka bir durum var. Peşinatı siz belirliyorsunuz, ona göre kalanı taksitlendiriyorlar. Bu da düşünülebilir.
  • Universia kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam fakat X de ilk parti sıkıntıları yaşanılabilir diye ben 8 plus ı tercih ettim hattım Türk Telekom olsa düşünülebilir ama Turkcell kullanıyorum bu firma da faizle faturaya yansıtıyor öyle de pahalı tabii ben internette stok olunca sipariş vereceğim ticari

Kartlara peşin fiyatına taksit var bankadan kartı istedim haftaya gelir dediler gelirse eğer cuma gününe kadar elimde olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün 8 aldım ancak bugün telefonu betona düşürdüm yarım metre mesafeden köşesindeki boya kalktı çok az birde camda nokta şeklinde bir deforme oldu.Bu yüzden iyi bir kılıf önerirmisimiz spigen marka sert plastik olanlar iyimidir şeffaf olanlar?Daha doğrusu bu tarzda bi çok ürün var arkası sert plastik yanlar kauçuk olanlar.

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş hocam dikkat etseydiniz keşke spigen kılıflar öneriliyor alabilirsiniz o kadar para vermeye gerek yok derseniz eğer bazı kılıflar sararıyor ya da boyası atıyor o tür kılıflar yerine dediğiniz gibi yumuşak plastik olanları tercih edin sert olanların bazıları kırılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 27 Ekim 2017; 17:7:53 >
  • zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Spigen ultra hybrit i öneririm.
    Ben 6s olanını kullanıyorum 2 senedir bir sıkıntı yaşamadım.
    Telefonu cok güzel sarıyor birde kamera çıkıntısını sıfırlıyor şuan indirimde

www.spigen.com.tr
    iPhone 7/8 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 2 | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-ultra-hybrid-2

• isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Turkcell turktelekom veya vodafone bayilerinde de mevcut. Ben 8 plus gold aldım bence mükemmel renk hiç pişman olmayacaksın benden demesi.

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut da tek çekim için kart şu an müsait değil taksitle de faizle bize biniyorlar açıkçası faizsiz 3-5 taksit yapan biryer varsa söyleyin alayım internetten alacağım stoklara gelir 1 haftaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Morichannnn

Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, bende beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

Sizin sim yerinde de böyle bir leke var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Hocam mevcut da tek çekim için kart şu an müsait değil taksitle de faizle bize biniyorlar açıkçası faizsiz 3-5 taksit yapan biryer varsa söyleyin alayım internetten alacağım stoklara gelir 1 haftaya

:D maalesef öyle bir yer yok :p bekleyin bakalım düşer nete elbet :)

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    n11 de 4.500 e buldum gold son 5 tane kalmış inşallah kart gelene kadar bitmez de alabilirim
  • iPhone 6 kullanıyorum.
    aslında iPhone 8 bu kasanın mükelleşmiş hali gibime geliyor. hatasız yani.

kötü yanı ise ekranın etrafını çevreleyen o gereksiz kasa.. samsung ve iPhone x de ne güzel yaptılar.

sizce iPhone x çıkınca iPhone 8 in fiyatları düşecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizmusty

Spigen ultra hybrit i öneririm.
    Ben 6s olanını kullanıyorum 2 senedir bir sıkıntı yaşamadım.
    Telefonu cok güzel sarıyor birde kamera çıkıntısını sıfırlıyor şuan indirimde

www.spigen.com.tr
    iPhone 7/8 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 2 | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-ultra-hybrid-2

Bu şeffaf olan çok güzelmiş aşağıdaki kapakla ne farkı var acaba?
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-neo-hybrid-crystal-jet-black

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

Yok hocam

Ben saat 10 dan ıtıbaren sureklı refresh yaptım

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Sonra sıparı ekranına geldım

yanlıslıkla gerı tusuna bastım ve bır anda shıppıng 2 - 3 hafta oldu

Neyse o sekılde aldım

13 kasım ve 17 kasım arası delıvery var.

Ha bu arada ben alma ekranındayken baska bır browser dan denedım ıkıncı ıcın. O sırada ıste sızın bahssettıgınız gıbı calısma var ekranı cıktı. Sanırım bır anda asırı yuklenme oldu.

hocam; şimdi amerika da bulunan bir kız arkadaşım ile telefonda görüştüm.
    kendisi hatta new york apple store iken beni aradı messenger üzerinden.

şu an ön siparişte alınan hiç bir telefon unlock değilmiş. ne t mobile ne de a-at operatöründen alınsa dahi şu an unlock değilmiş.

benle konuşurken, ingilizce olarak store deki elemana da sordu unlock muhabbetini, eleman da öyle dedi.
    ön siparişteki hiç bir iphone x unlock değilmiş..

ben bu işi anlamadım, siz satın almışsınız ama hangi operatörden aldınız ve unclock olduğuna emin misiniz?

bana cevap verirseniz sevinirim...

• quote:

quote:

Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, bende beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

Sizin sim yerinde de böyle bir leke var mı?

Allah aşkına iPhone 8 olan biri sim tepsisini yani sim kart takılan yerini kontrol edip herhangi bir beyaz nokta olduğunu ya da vb. şey olduğunu söyleyebilir mi? Fotoğraf eklerseniz memnun olurum.

• bu iphone 8 plus ta foto cekince arka plani siyah yapma olayi var mi yoksa sadece x te mi ?
  • Her ikisinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Yazık olmuş hocam dikkat etseydiniz keşke spigen kılıflar öneriliyor alabilirsiniz o kadar para vermeye gerek yok derseniz eğer bazı kılıflar sararıyor ya da boyası atıyor o tür kılıflar yerine dediğiniz gibi yumuşak plastik olanları tercih edin sert olanların bazıları kırılabiliyor

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-neo-hybrid-crystal-jet-black
    arkadaşın önerdiği kapak daha güzeldi ama bu biraz daha sağlam diye bunu aldım
    www.apple.com
    iPhone 8 7 için Belkin InvisiGlass Ultra Ekran Koruması - Apple (TR)
    https://www.apple.com/tr/shop/product/HKHF2ZM/B/iphone-8-7-i%C3%A7in-belkin-invisiglass-ultra-ekran-korumas%C4%B1

Gel gelelim telefonuda düşürdük bir kere inşallah daha kötü bir sıkıntı olmaz.Çizilmesin diye jelatinlerini dahi çıkarmadım ilk geldiği şekliyle kullanıyorum kapak filan alayımda öyle çıkarayım diye , gel sen kulozette karşıdaki küvetin üzerindeki havlunun üzerine koy telefonu,sanırım bu jelatinden dolayı kayıp düştü...

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

quote:

Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

Yok hocam

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Neyse o sekılde aldım

Ha bu arada ben alma ekranındayken baska bır browser dan denedım ıkıncı ıcın. O sırada ıste sızın bahssettıgınız gıbı calısma var ekranı cıktı. Sanırım bır anda asırı yuklenme oldu.

şu an ön siparişte alınan hiç bir telefon unlock değilmiş. ne t mobile ne de a-at operatöründen alınsa dahi şu an unlock değilmiş.

benle konuşurken, ingilizce olarak store deki elemana da sordu unlock muhabbetini, eleman da öyle dedi.

ben bu işi anlamadım, siz satın almışsınız ama hangi operatörden aldınız ve unclock olduğuna emin misiniz?

Hocam Merhaba

Sızın uyarınız uzerıne az once Amerıka Apple ıle chat yoluyla gorusme yaptım. Kendılerı tum satılan iPhone X modellerının unlocked oldugunu soyledı. Hatta garantılemek ıcın ıkı kez ayrı chat penceresı actım.

Su an ıcın bır sorun gozukmuyor. Telefonlar unlocked ve GSM.

Ancak yetkılı kısı bana telefonların su an ıcın sımfree olmadıgını ve hangı operator ıle calısıp calısmayacagını teyıt edemeyecegını soyledı. Bu normal zaten. Gecen sene iPhone 7 Plus'da cıktıgında T-Mobıle versıyonu sımfree degıldı ancak Turkıye'de sorunsuz bır sekılde calısıyordu.

Apple Store'da calısan Genıus'lar harıc dıger personeller bazen yanlıs bılgı verebılıyorlar. Yurt dısında bunu bır cok kez yasadım. Artık bakacagız yapacak bır sey yok.

Konusmamın ekran goruntusu asagıdakı gıbıdır.

• Ben gittim baktım iphone 8 gold rengine fakat çok kadınsı geldi, çok pembe gibi. Gold bayanlarda çok daha şık durur diye düşündüm. Uzay grisi de arkadan alakasız bir gri renk mevcuttu hiç beğenmedim. Şu an gümüş en mantıklısı geliyor bana.

Arkadaşlar apple ın internet mağazasından alınca 1 haftaya falan mı geliyor telefon?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

quote:

Yok hocam

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Neyse o sekılde aldım

Hocam Merhaba

Sızın uyarınız uzerıne az once Amerıka Apple ıle chat yoluyla gorusme yaptım. Kendılerı tum satılan iPhone X modellerının unlocked oldugunu soyledı. Hatta garantılemek ıcın ıkı kez ayrı chat penceresı actım.

Su an ıcın bır sorun gozukmuyor. Telefonlar unlocked ve GSM.

Ancak yetkılı kısı bana telefonların su an ıcın sımfree olmadıgını ve hangı operator ıle calısıp calısmayacagını teyıt edemeyecegını soyledı. Bu normal zaten. Gecen sene iPhone 7 Plus'da cıktıgında T-Mobıle versıyonu sımfree degıldı ancak Turkıye'de sorunsuz bır sekılde calısıyordu.

Apple Store'da calısan Genıus'lar harıc dıger personeller bazen yanlıs bılgı verebılıyorlar. Yurt dısında bunu bır cok kez yasadım. Artık bakacagız yapacak bır sey yok.

Konusmamın ekran goruntusu asagıdakı gıbıdır.

Ben bu işten hiç bir şey anlamadım hocam 🤣

Şimdi arkadaşa ön sipariş üzerinden bu telefonu aldırsam, Türkiye ye geldiği zaman bu telefonu kullanamazsam kırarım bu telefonu.

Peki şu an sim free değilse daha sonra mı bu sim free oluyor.

Peki hocam sizce telefonu ben aldırayım mı?

Aldırır isem hangi operatörden aldırayım?

Son olarak da diyelim 3 kasım da paldır küldür New York apple storeye arkadaşım gitse bu telefonu alma imkanı varmı

Uzun oldu kusura bakma 😎🤣

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.