Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım 20'den sonra Almanyada X stokları ne durumda olur acaba büyük olasılıkla bizim Patron gidecek stoklarda sıkıntı olmazsa rica edeceeğim gerçi o zamana kadar Almanya fiyatları Tr'yi yakalamazsa iyidir
  • Evet bugün itibari ile 8 Plus 64 GB Gold Modeli ile aranızdayım. Rengi gayet hoş, 1 ay öncesine kadar iPhone 7 Plus 256 GB Jet Black sahibiydim, yine siyah renk tercihinde bulunacaktım fakat bence arka kısmın cam olmasından ötürü renk siyah değil hafif gri kül rengine kaçıyordu.

Haricinde iPhone 7 Plus ile kıyaslar isek, çok aman aman bir fark göremedim. Cihaz biraz daha serileşmiş, malum kablosuz şarj olayı, arka cam kaplama muhabbeti vs gelmiş.Bakalım cihazı biraz doldurduktan sonra göreceğiz performansı.

Cihaz 11.01.1 Sürümü ile geldi hariicnde görüşme yaparken arada çok hafif çıt çıt, çıt çıt çıt gibi ses duyuyorum kulak kısmından görüşme esnasında.

Acaba son sürüme güncelleme yapsam acaba düzelirmi olay yoksa başka bir problemmi var ?

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    11.02 güncellenmesi bununla ilgili güncellerseniz problem düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengement

11.02 güncellenmesi bununla ilgili güncellerseniz problem düzelecektir

Aynen teşekkür ederim güncellemeyi yaptım, sorun çözüldü.
  • Arkadaşlar Bu gün İphone 8 plus Siyah siparişini verdim. Yarın problem olmazsa geliyor.
    Cihazı nasıl kontrol edebilirim dikkat etmem gereken bir şey var mı ?

Spigen kılıf aldım ekran koruyucu olarak hangi ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Kutunun jelatininin açılmamış olması yeterli ondan sonra çıkacak arızalar zaten apple ile sizin aranızda :)
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi ve sorunsuz kullanım deneyimleri dilerim. iPhoneX alacak arkadaşlar Touch ID tamamen kalktığı için lansmanda dahi zor okuyan ışığa aşırı duyarlı Face ID ile güvenlik çözümüne gitti bu sene Apple sizinde bildiğiniz gibi. O yüzden naçizane tavsiyem X’in piyasaya çıktıktan sonraki deneyimlere göre karar vermeniz. Çünkü ciddi bir maliyet getiriyor bu telefon bunu yazmasam kötü hissederdim.

Saygılar herkese sorunsuz kullanımlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar git gide artıyor böyle giderse İphone fiyatlarına da bi ayar çekilebilir. O yüzden İphone 8 alayım diyorum zamlanmadan.
  • Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 27 Ekim 2017; 8:31:25 >
  • Reverser R kullanıcısına yanıt
    20-30 tane uygulama indirmişimdir yeni kurulum sebebiyle, hiç öyle bir durum yaşamadım
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam jelatin çekmek lazım hassas cihazlar. Ben silver ı da bir düşünüyüm en iyisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

Yok hocam

Ben saat 10 dan ıtıbaren sureklı refresh yaptım

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Sonra sıparı ekranına geldım

yanlıslıkla gerı tusuna bastım ve bır anda shıppıng 2 - 3 hafta oldu

Neyse o sekılde aldım

13 kasım ve 17 kasım arası delıvery var.

Ha bu arada ben alma ekranındayken baska bır browser dan denedım ıkıncı ıcın. O sırada ıste sızın bahssettıgınız gıbı calısma var ekranı cıktı. Sanırım bır anda asırı yuklenme oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Apple sitesinde satın alma ekranlarında çalışma var, fiyat kısmını dahi açmıyor site....

Yok hocam

Ben saat 10 dan ıtıbaren sureklı refresh yaptım

Ekran acıldı once

Shıppıng 1 - 2 haftaydı

Sonra sıparı ekranına geldım

yanlıslıkla gerı tusuna bastım ve bır anda shıppıng 2 - 3 hafta oldu

Neyse o sekılde aldım

13 kasım ve 17 kasım arası delıvery var.

Ha bu arada ben alma ekranındayken baska bır browser dan denedım ıkıncı ıcın. O sırada ıste sızın bahssettıgınız gıbı calısma var ekranı cıktı. Sanırım bır anda asırı yuklenme oldu.

ne aldınız siz ?

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    İPhone X

Ben ondan bahsediyorsunuz sandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu isin üstadlari vardi. Bu sene hangi modeli almaliyiz iPhone X için eger Amerika'dan aliyorsak? T-Mobile ve ATT GSM telefonlari yetiyor mudur?

• iphone 8 plus için şu an 1-3 kasım arası teslimat demekte.
  • iphone 8 plus Face ID destekliyor mu? destekliyorsa kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim özellikle akşam düşük ev ışığı ortamında algılaması nasıl?
  • 8 plus için Spigen Neo Hybrid Herringbone kılıf önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogisan

Gençler uzun bir bekleyişten sonra az önce Hepsiburada'dan İP8 siparişini verdim.

Neden uzun bir süre çünkü halen 4s kullanıyorum.:))
    aslında yurt dışından getirtecektim. Ancak denk getiremedim.

Normalde yurt dışı ile yurt içi arasında 500 tl fark 1 yıl garanti için bence mantıklı
    bide dolar euro arttı baya. Hepsiburada 3900 tl yanında axess 100 tl chip para verince aldım gitti.

Bu arada bir süredir bu sayfayı takip ediyorum. Hepsiburada ile ilgili bir çok olumsuz
    yoruma denk geldim. Yıllardır kendilerinden alışveriş yaparım. En ufak bir yanlışları olmadı.
    ne iade ne başka bişi, bunu da not olarak ekliyeyim.

3900 tl ye düştü mü?
    3989 tl oalrak görünüyor da şu anda
  • Sipariş vericektim fakat 8 plus 64 modelinde gold stokta bulamıyorum şanssızlığım yine beni buldu haftaya kadar gelir mi acaba

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.