Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavisu48

Bu kulaklık dönüştürücü eskıden çıkıyormuş sımdı o da çıkmıyor 70 liraya ekstradan satılıyor.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam çıkmıyor. Ben abimin 7 Plus daki dönüştürücüyü kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 eylüldeki tanıtımdan sonra fiyatlar düşer mi dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ıp8 aldım plus alma durumumda vardı ama ellerim küçük plus büyük diye bende düz 8 aldım 64GB telden çok memnunum bazen film ve dizide izliyorum ama keşke ıp 8 plusmi alsam diyiyorum kendime,incelemete bakıyorum hep plus üzerine oluyor genelde psikolojim bozuluyor :))

sizce ıp8 nin albenisi varmı plus karşısında ve ben uzay grisi rengini aldım acaba goldmu alsaydım diyiyorum:)
  • Selam kırılmaz cam arayan arkadaşlar SPİGEN 8 plus kırılmaz cam piyasada yok tükenmiş bende amazon.comdan yeni bi spigen ürününü aldım ve kurulumu çok kolay direk kalıplı geliyomuş isteyen bi baksın

• thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Bir tek dilegim var bu fiyatların dusmesi duser diye umuyorum ama o otv farki yok mu o otv farki bize ötelediler 😀😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bana göre kulaklıktan gayet güzel ses geliyor. 8 plus'ı 2018 Haziran ayında almıştım, o zaman tabi kulaklık dönüştürücüsü de vardı yanında. Senelere göre kulaklıkla oynamamı yapıyorlar, anlamadım.
  • ben de iphone 8 almayı planlıyorum daha önce ios cihaz hiç kullanmadım. bu zamanda alınır mı iphone 8? hepsiburada da 5500 TL, yine zam gelecek falan diyorlar bilemedim çok pahalı :(
  • fp kullanıcısına yanıt
    Neyin zammı gelecek ki daha ne ekleyecekler otv nin otv si nimi

• İphone 8 plus cihazımda belli yerlerde konuşmanın kesilmesi sorunu yaşıyorum.
    Anlamadım gitti.
    Bugun avm de 20 kere denedim hiç sorun olmadı. Eve geldim. Konuşulmuyor. Hattı başka telefona takıyorum sorun yok. Başka hattı iPhone a takıyorum yine sorun yok. Eski iPhone 6 var hattı ona takıyorum o da çalışıyor.
    Avea bizde sorun yok diyor. Apple çağrı merkezi cihazinizda sorun yok diyor.
    Heralde sorun benim yani bu ne saçma iş.
    Yarın servise götürüp teslim edicem. Bak konuşuluyor derlerse kavga gürültü artık.

• Merhaba bende bimcell hatla 7 plus kullanıyordum sizin dediğinize benzer olay benimde başıma geldi.telefonum açık ve şebeke çekiyor olmasına rağmen ulaşılamıyor mesajı veriyordu ve bunu günde bikaç defa yapıyordu apple müşteri hizmetleri ile görüştüm gerekli testleri telefonda yaptılar ve sorun yok dediler. eşimin telefonu samsung onda kullandım hattı birsüre onda hiçbir sıkıntı olmadı.en sonunda bir ay önce hattımı turkcelle taşıdım şimdilik bi sıkıntı yok.

• On gün sonra yeni iPhone’lar tanıtılacak tahminim o zaman bir zam daha gelecek şu an iPhone plus mağazadan alırsanız 6500 tl tahminim 7000’in üstüne çıkar

• İphone 8 telefonumuza arama geldiğinde, çift arama görünüyor yani diğer telefondan ipohone 8 i arıyorum arama sesi geldiğinde iphone 8 gelen aramayı kapatıyor ama hemen tekrar açıyor bu şekildede çift aranma görünüyor. Gelen aramayı iptal edip tekrar açıyor. Başına gelen varmı yada bizim yaptığımız bir yanlışlık olabilirmi. Telefonun 4 ay garantisi var.
  • 12w lik adaptoru kullanan var mı? Ne kadar surede tam sarj ediyor

• ir10 kullanıcısına yanıt
    Pahalı değil mi bu ? Ve ürün kalitesi nasıl ? Kaç günde Türkiye ye geldi bilgi verirmisiniz

• GSM ve Wifi Sinyalleri Zayıf
    Bazen Sim kart tanımıyor
    Batarya çok çabuk bitiyor seviye %84
    Uygulamalar güncelliyor, Mesela Bu gün bir uygulama güncellledim. iki gün sonra tekrar aynı güncelleme geliyor.

Bu şartlar altında tamir yada değişim yaptıran oldu mu ?
  • Bu 500şarj döngüsü olayı çok saçma, pil sağlığı %90 altına düşmüş değiştirmeleri şart. Kasım da garantim bitiyor ve şansımı tekrar deneyeceğim

• Arkadaslar merhabalar.

8 plus model telefonumuzun ekrani catladi.

Goruntude herhangi bir bozukluk yok.
    Üst camda kırık var.

Yukaridan baslayip ceyrek daire cizdi. Lifecell yazisinin orda belli oluyor

Basıniza boyle bir olay geldi mi?
    Geldiyse komple ust ekran mi degisti yoksa sadece ust cam mi?

Nereye yaptirdiniz veya nerden alip yaptiniz?

Bu arada telefonun birkac ay daha garantisi var ama servis cok fazla ucret cikaracagi icin alternatifler ariyorum.

Yardımlarınız icin simdiden tesekkurler

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• ip8 yaklaşık 9 aylık pil sağlığı %92 cycle 274 normalmi sizce?

bu arada ios 12.4.1 ile telefon daha hızlı şarj oluyor onu farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuhre -- 1 Eylül 2019; 21:57:16 >
  • Fuhre kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamaya başlayınca bende pilde performans sorunları yaşamaya başladım. Eğer oyun filan oynuyorsanız bana göre pil sağlığı 9 ay için normal

• Bu da yeni tanıtıma kadarki son mesajım olsun. Yeni iphone gelince fiyatları zamlamayan namerttir, şerefsizdir. Bakın bakalım bir daha giriyor muyuz bu ios batağına.
  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.