Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal2_ocal kullanıcısına yanıt
    Hocam kameradan yakından bir şey çekince tam ortası hariç kenarları bulanık oluyor komple alanı net göstermiyor sonra tekrar yukarı kaldırıp çekeceğinize yere odak attığınızda düzeliyor çok saçma bir şey ama anlamış değilim
  • Hocam aynı sorun bende mevcut kablodan dolayı kaynaklanıyor büyük ihtimal çünkü başka şarj aletini takınca direk algılıyor. Kendi şarj aletinde biraz telefona bastırmak gerekiyor ancak oluyor
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    Bende 8plustan XR geçiş yapacaktım hocam o kadar kaliteli telefon yapmışlar o kadar güzel şey yapmışlar 3D Touch yok hocam çok saçma
  • Dün apple centerda kabloyu değiştirdim ücretsiz yenisini verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Ağustos 2019; 21:15:26 >
  • Değiştirmek isterdim lakin benimki 1 senelik garantisi vardı. Kablo alırsam bir daha metal kablo alacağım daha uzun süre dayanıyor o şekilde hocam
  • Bu gayet normal. Sonuçta SLR ya da DSLR'daki gibi makro lens kullanmıyor. Makro modu da yok malum. O yüzden o yakınlıkta herhangi bir şekilde %100 netlik sağlaması mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama şimdi direk makrodan bahsetmiyorum veya çok yakın çekimden şöyle elinize aldığınız herhangi bir objenin üst kısımları veya altı bulanık çıkıyor ama başka bir yere odaklayıp tekrar oraya odaklayınca düzeliyor
  • Aslında o çekilen fotoğrafı PS'de detaylı incelesek yine bulanıklık görülür. Odaklama sınırı belli. Ekran küçük diye 2. çekimde size netmiş gibi görünüyor, evet ilkine göre daha net olabilir ancak yine %100 netlik alınamıyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    En azından ilkinden daha net bir görüntü sunuyor hocam haklısınız.
  • 12.4.1 sürüm yayınlanmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en azından artık '' parmak izi çalışmıyor '' - '' home tuşu bozuk '' gibi ibarelerle 2. el ürün satışı olmayacak.
  • Yeni gelen sürümü deniyen varmı şarj nasıl gidiyor??

Hocam en azından onun dışarıda tamiri vardı ama face id tamirini henüz görmedim
    Anlamadım hocam tuşdeğişincr parmak izi okumuyor değil mi

• kablosuz şarj Makinesi kullanan var mı?8plus için

• Arkadaşlar selamlar.
    Yeni iPhone 8 plus chaz satın aldık. Ancak bu aşırı ısınıyor. Telefonun tuş kilidinin olduğu tarafta arka kısım. Bu genel bir sorun mu?
    Ayrıca 1 hafta kullandıktan sonra telefon İnternete girmemeye ve konuşmalar kesilmeye başladı. Apple ile uzun uzun konuştuk. Israrla sorunun hattan kaynaklandığını cihazda bir sorun olmadığını ilettiler. Kıdemli birilerine mühendislere falan bağladılar. Biz değerleri görüyoruz sorun yok dediler. Hattı değiştirin dediler. 1 saatten fazla konuştuk servis kaydı açmaya bile ikna olmadılar :) evdeki diğer hattı taktik. Bağlantı bir geliyor bir gidiyor gibi bir durum var tam anlamadım. Aynı noktadan speed test ile aynı hat denemeleri bir iPhone 8 plus bir note 5 ile yaptım. Note 5 daha hızlı bağlanıyor sonuçlara göre. Bunu da anlamadım.
    Diyelimki sorun hattan. 1 hafta çalışıp sonra niye çalışmamaya karar verdi onu da anlamadık doğrusu.
    Benzer sorun yaşayan varsa yardıma ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

• Daha başarılı bir faceid için yeni seriyi bekleyen godomanların böyle bir problemi yok
  • badem97 B kullanıcısına yanıt
    Evet, kullanıyorum ara ara.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Marka dostum

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.