Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet arada oyun oynadığım oluyor. o kadar para veriyoruz bari oyunda oynayabilelim.
  • sizlerden bir fikir almak istiyorum,

mayıs 2020 ye kadar garantisi devam eden temiz bir iphone 8 buldum, 3350 tl den aşağı inmiyor, ne dersiniz o fiyata alınır mı?

pil sağlığı %89
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Eğer telefonda bir sorun yoksa fiyatı bence gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki iPhone nu bunlar bulmuş gibi değil mi 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

sizlerden bir fikir almak istiyorum,

mayıs 2020 ye kadar garantisi devam eden temiz bir iphone 8 buldum, 3350 tl den aşağı inmiyor, ne dersiniz o fiyata alınır mı?

pil sağlığı %89
    Biz burada Ocak sonuna garantisi olan 8 i 3500 tl ye aldık 20 gün oldu, şimdi sorun çıkardı aldığımız kişi servise yollarız dedi ama siz imkanınız olupta giderseniz belki değişim bile verirler dedi. ne yapacaz bilmiyorum faturasıyla iphone Türkiyeye mi göndersek yoksa kendimiz istanbulamı gidip elden teslim etsek kafam karıştı. telefon arandığında aramayı kapatıp hemen tekrar açıyor ve ekranda arayan kişi bir defa aradığı halde aynı kişiden iki arama gösteriyor. :(
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt
    satıcıya güvenerek cihazı aldım.
    fakat şöyle birşey oldu;
    cihaz satıcıdayken pil sağlığına baktım %89 görünüyordu,
    cihazı sıfırlayıp kurdum, şimdi %92 görünüyor.
    bir tuhaflık var ama nedenini anlayamadım.
    Telefonu sıfırdan kurunca bu şekilde sonuçlar elde edilebiliyor. Sıkıntı yok. Bende yaşadım bir benzerini daha önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 95’ti, sıfırdan kurulum yaptım iTunes üzerinden, 97 oldu... o rakamlar güncellemeler ile oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadrkn

Pahalı değil mi bu ? Ve ürün kalitesi nasıl ? Kaç günde Türkiye ye geldi bilgi verirmisiniz
    Daha gelmedi ama pahalı değil üstelik pakette iki tane var ve yanlış yapıştırmak imkansız fiyatı 10 dolar ama kargo ücreti vergiler vb türkiyeye gelişi 20 dolar oluyor yinede iki tane olduğu için tr fiyatından ucuz
    Spigen kullandınmı bilmiyorum ama en iyisi spigen bence ve tanesi türkiyede 69.90 a satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 4 Eylül 2019; 11:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapma şikayet ettiysen ettin post kasmanın amacı ne sen kimsin apple çalışanımısın zoruna gitmiş belliki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silveraction

On gün sonra yeni iPhone’lar tanıtılacak tahminim o zaman bir zam daha gelecek şu an iPhone plus mağazadan alırsanız 6500 tl tahminim 7000’in üstüne çıkar
    yeni iphone çıktığı zaman 8 plus fiyatının düşmesi gerekmez mi?
  • Apple music 3ay denemiştim apple sayesinde bazı güzel parçaları indirmiştim sonra tabi üyelik iptal oldu
    Müziklerin adlarını göremiyorum nasıl görürüm? Listem apple da saklımıdır hala ?

• Baseus Bojure iPhone X Hızlı Duvar Şarj Cihazı
    www.amazon.com.tr
    Baseus Bojure iPhone X Hızlı Duvar Şarj Cihazı: Amazon.com.tr: DigitalShopTR
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01LXJRMAR/ref=cm_sw_r_cp_api_i_H5ECDb8KE7E29

Sadece merakımı gidermek için gittim şu hızlı şarj setini aldım. USB-C çıkışına bir ucu Apple lightning kablo da fiyata dahil. Iphone 8 plus cihazı yaklasık 2 kat daha hızlı şarj ediyor. Yarım saatte yüzde 40 civarında doldurdu. Yüzde 80'e gelince trickle charge moduna otomatik geçiyor bir sıkıntı yok. Meraklısına..

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermeyi düşünüyorum acaba ürünün resmini paylaşmanız mümkün mü ?

• UAG Türkiye'den al ekran filmini. Ben aldım çok memnunum. n11.com'da satış yapıyorlar. Firma inanılmaz ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus ı sattım ama arıyorum resmen. One plus 7 pro da harika ama bir ios değil...

• kadrkn kullanıcısına yanıt
    E link koydum aldığım yeri. Detaylı resim vb için bi zahmet Google aratın Baseus Bojure diye :)

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Cihaz sıfırdan yüzde 80'e kadar normal şarj cihazına göre jet hızında şarj ediyor ancak elbette normalden fazla ısınıyor. Bu da batarya ömrünü olumsuz yönde etkileyebilir. Özellikle aşırı sıcak ortamda felan dikkat etmek lazım. Benim 8 plus pil ömrü yüzde 88 o yüzden fazla sallamadım. Aşırı hassas arkadaşların dikkatine :)

• kadrkn kullanıcısına yanıt
    O linkteki resim yetersiz. Şunlar çıkıyor içinden bknz.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• One plus işletim sistemi stabilitesi vb baya ovülüyordu.. 8 plusa göre cihazın eksilerinden biraz bahseder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.