Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşantiyon olan vestel, samsung vs... dostum, hepsi işe yarar 10 dakika da % 5 ilerliyor öyle diyeyim.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    normal kabloya göre hızlı mı yavaş mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • badem97 B kullanıcısına yanıt
    bilgisayara bağlı şekilde şarj ediyorum illa ki w değerinden dolayı yavaşlık olacaktır da bana yetiyor kıyaslamasına hiç bakmadım.
  • İphonesuz 3. günüm. Özlüyorum... 😭

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.4 den 12.4.1 e geçtim 8 Plus ile. Şimdilik bir fark yok tabiki. Ufacık şeyleri millete güncelleme diye paylaşıp göz boyuyorlar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey beklememek lazım ara sürümlerde. Çoğu kişinin telefonu kendi kendine reset atıyormuş o yüzden yayınlamışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Peki bir şey beklememek lazım ara sürümlerde. Çoğu kişinin telefonu kendi kendine reset atıyormuş o yüzden yayınlamışlardır
    Şuan farkettiğim saat uygulaması değişmiş baya kronometre falan eklenmiş

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 28 Ağustos 2019; 13:54:58 >
  • Iphone 8 Plus cihazımda;

* Youtube uygulamasında aşağı kaydırırken kasma,
    * Telefon görüşmesinde arada bir kesinti "Arama Hatası" ve kısa süreli karşı tarafa ulaşamamazlık

Problemleri yaşıyorum. Benzer durumdan muzdarip arkadaşlar var mıdır?

Sürüm 12.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARRIVAL

Iphone 8 Plus cihazımda;

* Youtube uygulamasında aşağı kaydırırken kasma,
    * Telefon görüşmesinde arada bir kesinti "Arama Hatası" ve kısa süreli karşı tarafa ulaşamamazlık

Problemleri yaşıyorum. Benzer durumdan muzdarip arkadaşlar var mıdır?

Sürüm 12.4
    Bende de 12.3.1 varken de aynı şekilde YouTube da video oynatırken aşağı yukarı hareketinde yorumlara bakarken kasma var videoyu durdurunca kasma geçiyor. Şuan 12.4.1 var YouTube halaa kasıyor. Kuzende 6s Plus var onda sıfır takılma var ilginç

• Youtube sıkıntısı bende de var uygulamadan kaynaklı olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturası +5 ay devam eden Airpodsuz Apple Iphone 8 2. el piyasası ne durumda? 3500 gibi rakamlar verilir mi faturasız bir cihaza kimlik fotokopisine güvenip?
    Full aksesuarlı ve garantili 8pluslar malesef 4.5 ün çok üstünde, ben bulamıyorum.

Flakel @ 19 Ağustos 2019 20:39:36
    quote:

Arkadaşlar bir yardımcı olun çok arada kaldım öğrenciyim biriktirdiğim parayla 3 senedir telefon alıcam ama çok kararsızım 4.000 tl param var android kullandım sürekli belli bir süre sonra sürekli yavaşlama oluyor format atınca geçiyor ama sürekli format atmaktan sıkıldım iphone stabil diyolar yavaşlama olmuyor diyolar ama paramda sadece iphone 7 ye yetiyor 2016 da çıkmıs. sizce değer mi yoksa amiral androidlerden alıp yoluma devam mı ediyim ya da iphone 7 mi alayım?? sağolun simdiden.

kangalf @ 19 Ağustos 2019 21:21:45

quote:

ikinci el temiz iphone 8 ya da 8plus düşürmeye bak ve gözün kapalı al dostum. İhtiyacın olduğunda da anında satar aynen paranı cebine koyarsın. Android'de pişman olduğun an geri dönüşün çok zararlı olabilir. O kadar emekle biriktirdiğin parana yazık olur. iPhone'ları yatırım olarak dahi görebilirsin ama 7 serisi için 4 bin lira biraz fazla bu yüzden ikinci el temiz 8 ve 8 plus öneriyorum kesinlikle.

ezimuse @ 19 Ağustos 2019 21:39:09

quote:

2. El 7plus 2700 civarı. 8plus 4-4200 bandında bulunabilir. Sıfır alsanız hemen değeri düşer. 2. El alın paranız cebinizde kalsın.

Ufukykc @ 19 Ağustos 2019 23:50:49

quote:

Alacaksan plus serisi öneririm kesinlikle

• medimarktan alinma 8 plus ile araniza katılmış bulunuyorum yaklasik 7-8 yıllık bir android deneyiminden sonra ilk kez ios a geçtim umarım memmun kalırım şimdi telefona ne gibi testler yapabiliriz ilk acilista ölü piksel vs tarzı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 28 Ağustos 2019; 17:24:54 >
  • Bu arada mediamarktdaki görevli ne kadar doğrudur bilmiyorum yeni bir zamın gelebileceğini ellerinde iphone stoğunun az kaldığını telefonların zamdan ötürü gümrükte bekletildiğini söyledi bu zam ile 7000 7300 civarlarına çıkabilirmiş tabi dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum.

• badem97 B kullanıcısına yanıt
    Nadir olarak Samsung'un şarj aletini kullanıyorum hocam. Yavaş şarj ediyor kabloya göre biraz da ısınıyor
  • Hocam bir önceki sürümde Arama hatası ile arama başarısız oldu şeklinde hatalar alıyordum ama bunun sürümden değil hattan olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım yerde ben TT kullanırken arkadaşım Turkcell ile sorunsuz arama yapabiliyordu böyle bir hatayla da karşılaşmıyordu sürümler aynı olmasına rağmen.
  • Arkadaşlar kutudan çıkan kulaklık iyi değil sanırım sanki az geliyor ses? Müzik dinlerken

• quote:

Orijinalden alıntı: mavisu48

Arkadaşlar kutudan çıkan kulaklık iyi değil sanırım sanki az geliyor ses? Müzik dinlerken
    Bencede rezalet bir kulaklığı var. 650 liraya Asus zenfone 2 almıştım zamanında onun kulak içi kulaklığı bunun içinden geçer desem yeri. Şuan da onu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Bencede rezalet bir kulaklığı var. 650 liraya Asus zenfone 2 almıştım zamanında onun kulak içi kulaklığı bunun içinden geçer desem yeri. Şuan da onu kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Bu kulaklık dönüştürücü eskıden çıkıyormuş sımdı o da çıkmıyor 70 liraya ekstradan satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 28 Ağustos 2019; 21:56:52 >
  • Arkadaslar elimde iphone 8 var 7 ay garantisi var 8 plus ile takas etmek istiyorum dusunen var ise konusabiliriz

• 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.