Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel olarak uygulamalardaki stilleri arıyorum mesela whatsapp..

Sonra bildirim ekranının düzenini vesaire.. aslında çok kararlı ve hızlı bir cihaz ancak kamera tarafında o kadar başarılı değil. Zaten bunu bilerek aldım.. tabiki o kadar da kötü değil kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Bende linkte resim olmadığı için istemiştim zaten 😃 teşekkürler resim için 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok merak ettiğim bir konu var, örnek veriyorum Iphone 8 Plus ve Huawei Mate 20 Pro. Antutu’da Huawei geçiyor, Geekbench’de Iphone geçiyor. Hangi telefon daha hızlı diyebiliriz?

Geekbench skorlarına bakarsak Iphone en hızlı telefon kimse su dökemiyor eline, Antutuya bakarsak Android cihazlar daha hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok demode bir cevap olmuş bu :) En iyisiyse neden antutu da androidli rakiplerinden geride kalabiliyor.

• Aksesuar konusunda direk değişim yapıyorlar genelde sorun söylemenize bile gerek yok. Arkadaşımla belgesiz gitmiştik yenisiyle değiştirmişlerdi kulaklığını hemen

• Şu an yapılan yeni iphone’ların lansman da İphone 8 fiyatı 449 dolara düştü 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 10 Eylül 2019; 22:7:24 >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    1 yıllık 8 plus ı 5 bine sattığım için şanslı hissediyorum.

• Buzmavili kullanıcısına yanıt
    İphone 8 Türkiye Fiyatı Belli Mi ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Resmi sitede 4990tl muhtemelen n11 türevi sitelerde 4500tl ve altına gelecektir

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    3-3.500 arasında olsaydı Anneciğim ve Babişkom için 1 er tane almak istiyordum :)
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Dolar laneti 3-4 olsaydı o fiyatlarında altında olurdu.
    N11 de 11.11 indirim kuponları vs takip etmek gerek.
    İphone 8 aslında dediğiniz fiyatları hakediyor.

Önceden en kral telefon 3300tl den gelirdi şimdi 13.000tl olanlar var

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Ben N11 den cihaz almam Amazon,Hepsiburada veya Vatan dan alıyorum Büyük firmalar kazansın Esnaf kazanmasın.
    Problem çıkınca esnaf yan çiziyor.

Siz Yetkili Bir Abiye Benziyorsunuz Bilginiz varsa Konumu Aydınlatır mısınız
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-ankara-garranti-hizmeti--139939144#139939144
  • SE kullanıyorum.Ancak kamerasından hiç memnun değilim,8’e geçmeye değer mi sadece bunun için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranız varsa xr derim

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    xr istemiyorum kesinlikle.o kadar çıkmışken asla lcd ekrana o parayı vermem.Ya 8 alacağım(home tuşunu seviyorum) ya da SE ile yola devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bence 8 almalsıınız

• Beyler selam,

Kullanmakta olduğum Siyah renk 8 plus 64GB 10 aylık garantili %93 batarya ömürlü cihazımı satacağım düşününen olursa pm. gönderebilir.

iyi forumlar.
  • Yeni çıkan Iphone 11 bataryası, kamerası, daha hızlı yüz tanıma sistemi vb vb 8 plus ve XR'den kat be kat üstün bir cihaz. Yıllar boyu kullanılır bence 👍 İmkanlarım el verirse ve hatta keşke Apple bir buyback programı açarsa ciddi ciddi değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz sabredip bunların Türkiye'ye gelmesini bekleyin. Hem 2017 hem 2018 serilerinin fiyatları da biraz düşebilir ayrıca 😎

• Apple ın hızı iostan geliyor. Donanımla işletim sistemi çok verimli ve hızlı çalışıyor. Mate 20 proda en az iphone kadar hızlıdır ama iphone lar bir başka

@ramaray

Apple değişim kampanyası başlatmazsa artık iphone alınmaz. Gidersin 2000-2500 e redmi note 8-8 pro alırsın iphone diye 7500-8000 lira vermezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Eylül 2019; 11:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

paranız varsa xr derim
    Ucuz iPhone 11 olarak çıkan model XR’dan çok çok daha iyi ve ucuza çıkıyor..Artık XR devri bitmiştir haa çok daha uygun fiyatlara düşerse alınabilir tabi..

• 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.