Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız hocam hiç düşünüp can sıkmaya gerek yok. Kimi arkadaşlarında %99 gözüküyor, belki yazılım çok tutarlı hesaplayamıyor da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanya ile nerden aldınız acaba ?

• Kamera özellikleri için 7 plus alırdım kesinlikle... Portre modu artık telefonlarda standart oldu ve çok güzel bir özellik. Telefonu ne amaçla kullanıyorsanız kullanın maddi yönden problem yoksa bence 6s plus yerine 7 plus alınır her türlü.

• Yarın istanbul da olacağım . Ekran koruyucu icin iPhone store ye uğrasam kaliteli uygun yollu ekran koruyucu var Mi dir ? Ataşehir de olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Sosyal medya icin telefon degismeye degmez hocam, paran cebine kalsin, iphone 20 de olsa cogumuzun yaptığı is ayni :)

sosyal medya için değil tabikide işitme engelliyim. işitme cihazı sadece iphonelerle uyumlu. ilk defa iphone kullanacağım
    hiç bir şey bilmiyorum :D

yarın iphone 8 plus teknolojiankara dan 4280 tl den alıyorum.
    güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır Samsung kullanıcısıydım. Son telefonum da Galaxy S6. Bugün itibariyle Iphone 8 plus ile aranıza katıldım. Telefon şu an çok büyük geliyor alışmak zor olacak sanırım ama özellikleri falan gayet hoş. Niyetim hep 8 almaktı ama plus olanında güzel kampanya vardı aldım umarım pişman olmam.

Bende sizin gibiydim 6s almıştım 2gun dayanabildim, fakat gözüm hala iphone 8 de, bu kez alırsam sabredicem 1 ay, bence sabredin.

• Dostum tavsiyem hafıza konusunda sıkıntı yaşamam dersen 7 plus al hem paran cebinde kalır, kablosuz şarj desteği dışında elle tutulur gerçekten fark yok param var sorun değil dersen tabiki güncel model her zaman iyidir ama aralarında en az 500 lira var bence gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferli -- 3 Nisan 2018; 20:14:28 >
  • herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Spigen cam taktırdım ben gayet güzel uydu telefona kaliteli gözukuyor

• İyi akşamlar.

iPhone'u yedekliyorum fakat 273 tane müzik vardı bunlardan son satın aldığım 17 şarkıyı yedekliyor diğer şarkılar telefonda görünüyor da yedekleme yaparken -54 hatası veriyor. Aygıt içindeki Müzikler klasörüne bakıyorum hepsi gri gözüküyor sol tarafında da çizgili yuvarlak işareti var. Neden böyle yapar ki ? Eşzamanlama yaparken hata veriyor sürekli.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 3 Nisan 2018; 22:55:9 >

• Video ızlemedıkten sonra pil sıkıntı olmuyor video izleyince su gibi gıdıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. iPhone 8 de genel olarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?(Plus değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: YuMi__YuMi

Selamlar arkadaşlar. iPhone 8 de genel olarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?(Plus değil)

6 saat ekran. Bekleme 20-26 arası.

• Arkadaşlar merhaba,

11.3 ile Arabistan cihazlarına facetime ban'ı kaldırılmış. Nasıl aktifleştirildiği hakkında bilgisi olan var mı? Elimde Mekke'den alınmış 8+ var ama bir türlü aktifleştiremedim
  • 8 Plus a baktım az önce çok büyük geldi elime. Home tuşuna uzanmaya bile zorlandım. Düz 8 alsam küçük ekran tatmin etmez diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_14

Arkadaşlar merhaba,

11.3 ile Arabistan cihazlarına facetime ban'ı kaldırılmış. Nasıl aktifleştirildiği hakkında bilgisi olan var mı? Elimde Mekke'den alınmış 8+ var ama bir türlü aktifleştiremedim

Ne yazıkki imkansız

• Bu kullanıma rağmen, 7 buçuk saat, 8 i bulur, uzun şarj süresi en güzel özellik.

• iphone 8 plus hangi versiyon ile geliyor
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an kullandığınız telefon kaç inç? Ben 2 gündür 8 plus kullanıyorum hem büyük hem de ağırlık olarak fazla geldi telefon bana

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    S7 hocam 5.1 inch. Telefonun boyutu i8 kadar tam. Siz daha önce ne kullanıyordunuz? 202 gram da gözümü korkutuyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: YuMi__YuMi

Selamlar arkadaşlar. iPhone 8 de genel olarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?(Plus değil)

Oyun oynayan birisiyim.7 Saati geçiyor.Oyunsuz 2 günü çok rahat çıkarır günlük kullanım ile.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.