Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Hocam TrueTone teknolojisi, tüm renkleri gözünüzle gördüğünüz gibi telefon ekranında da görebilmenizi sağlayan bir teknoloji. Tabiki bu durumu sevmeyen arkadaşlarımız var. Bu özelliği kapatabilirsiniz. Bu özelliği kapatmak otomatik parlaklığı kapatmaz. Sadece renk sıcaklıklarını değiştirir. Parlaklık otomatikte olduğu sürece şarj sürenize daha iyi etki edecektir.Ayrıca mümkün oldukça bataryanızı %20 'nin altına düşürmemek kaydıyla şarj edin. Bunun en iyi yolu ise bataryanın durumu %20 ile %25 arasındayken telefonun şarj edilmesi... Tabiki acil durumlarda uzun zaman eve dönmeyeceksek veya priz bulamayacaksak, o seviyeleri bekleyemiyoruz. Ama tavsiye edilen o...

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSİBAY

Merhabalar,

Hocam TrueTone teknolojisi, tüm renkleri gözünüzle gördüğünüz gibi telefon ekranında da görebilmenizi sağlayan bir teknoloji. Tabiki bu durumu sevmeyen arkadaşlarımız var. Bu özelliği kapatabilirsiniz. Bu özelliği kapatmak otomatik parlaklığı kapatmaz. Sadece renk sıcaklıklarını değiştirir. Parlaklık otomatikte olduğu sürece şarj sürenize daha iyi etki edecektir.Ayrıca mümkün oldukça bataryanızı %20 'nin altına düşürmemek kaydıyla şarj edin. Bunun en iyi yolu ise bataryanın durumu %20 ile %25 arasındayken telefonun şarj edilmesi... Tabiki acil durumlarda uzun zaman eve dönmeyeceksek veya priz bulamayacaksak, o seviyeleri bekleyemiyoruz. Ama tavsiye edilen o...

Saygılarımla...

Hocam size bir şey danışmak istiyorum bir kullanıcı olarak ben de iPhone 8 plus sahibiyim

Apple destek ile görüştüğüm de ayda bir kere batarya Kalibrasyonu için telefonun şarjını tamamen bitirdim yaklaşık üç 4 saat bekleyip kapalı şekilde şarz etmemi tavsiye etti

Sizce böyle mi yapmak gerekiyor

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesım aynısı kullanıyodum bende zamanla toz alıyor sensor calısmıyor ayar edıyor beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar batarya ve ekran süreleriniz nasıl? Özellikle 7+ ile kıyaslayabilecek olan var mı?

Tşkler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 ile 2-3 saat şarjdan sonra 8 saat ekran süresi almak muazzam.

Günaydın arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Mart 2018; 10:34:8 >
  • Spigen kılıfların telefonun arkasında basketbol topu deseni gibi kalıcı ve çıkmayan izler bıraktığını duydum ve okudum netten. Özellikle Mat siyah i7 serisinde oluyormuş. 8 serisi cam ama yine de aynı olayı yaşayan var mı 8 serilerinde? Resmi nette buldum.
  • Arkadaşlar, İphone 8 plus'da sarj ettikten sonra pil durumu kullanım süresi ile bekleme süresi aynı anda hareket ediyor. Bu yüzdendir ki; gece saat 02:30 sularında cihazı %100 pil dolu iken sarjdan çıkardım, uyudum ve öğlen 12:00 sularında kalktım birde ne göreyim telefon sarjı %90 Canımı sıkmaya başladı bu durum. Tabi her sarj ettiğimde aynı şey olmuyor, bazen oluyor bazen olmuyor. Bu durumu yaşayanlar var mı benden başka ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
  • zam gelir yakında herşeye...
  • Telefon bugün elime geçti. 5s'den sonra gerçekten çok hoş geliyor insana. Uzay grisi çok güzel olmuş yine. Spigen ekran koruyucu almıştım ben de. Dediğiniz gibi kenarlarda bayağı boşluk kalıyor. Ekranın ovalliği yüzünden böyle üretildiğinin yazılı olduğu bir kart çıkıyor kutudan.

Aynı zamanda spigen armor 2 kılıf aldım. Telefonu bayağı hantallaştırdı açıkcası ama "ben telefonu koruyorum" diyor resmen. 5s'de de spigen kılıf kullanmıştım ve iz olmuştu. Şimdi yorumlarınızı görünce açıkcası bir korku oluştu. Arka kısım içinde koruyucu almak gerekir mi ona yorumlarınızdan sonra karar veririm artık :)
  • mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    aynı kılıfı bizzat 6s plus'da kullandım evet bu izler vardı fakat aliminyum olduğu için çok daha az belirgindi silmeden kılıfsız kullanınca cebe atarken filan temizleniyordu izler ama cam kasada ne olur bişey diyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 28 Mart 2018; 15:20:50 >
  • 5 d koruyucular tam olarak kapatıyot goruntuyude bozmuyor super ama zamanla toz alıyor ıcıne oda sensorde biraz sorun yaratıyor yoksa super.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Spigen cam ekran koruyucu ekranı tam olarak kaplamıyor, bu konu daha önce forumda da tartışıldı konuşuldu. Kenarlardaki boşluklarıda tam olarak kapatan, ekranı tam bir şekilde kaplayan cam koruyucu almak istiyoruz arkadaşlar, tavsiyesi olan var mı?
    www.bufflabsturkiye.com
    Buff iPhone 8 Plus / 7 Plus 5D Glass Ekran Koruyucu
    https://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-8-plus---7-plus-5d-glass-ekran-koruyucu.html

Maalesef, spigenin ekran kalitesine berraklığına rakip bir cam yok, spigen en iyisi tek sorunu yanları kapatmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Spigen kılıfların telefonun arkasında basketbol topu deseni gibi kalıcı ve çıkmayan izler bıraktığını duydum ve okudum netten. Özellikle Mat siyah i7 serisinde oluyormuş. 8 serisi cam ama yine de aynı olayı yaşayan var mı 8 serilerinde? Resmi nette buldum.

sanmıyorum camda böyle bir sorun olmaz bende olmadı bu kılıfta

• 3D touch o kullanamıyorum, basılı tuttuğum da uygulama kaldırmaya giriyor

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    basınçlı basman gerekiyor yani ekrana hafif kuvvet uygulayarak basılı tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ir10

quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Spigen kılıfların telefonun arkasında basketbol topu deseni gibi kalıcı ve çıkmayan izler bıraktığını duydum ve okudum netten. Özellikle Mat siyah i7 serisinde oluyormuş. 8 serisi cam ama yine de aynı olayı yaşayan var mı 8 serilerinde? Resmi nette buldum.

sanmıyorum camda böyle bir sorun olmaz bende olmadı bu kılıfta

8plus için uzun zamandır aynı kılıfı kullanıyorum sildiğin an yok oluyor o izler

• Apple Türkiye'nin mail adresi varmıdır ?
    resmi sitede bulamadım ben
  • iPhone 8 almıştım, memnunum diyebilirim ama PUBG oyununu oynamaya başladıktan sonra keşke plus alsaymışım diyorum.
    Galiba bir sonraki iPhone'um plus versiyon olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi mi 11.3

• Teşekkür ederim hocam, nihayet becerebildim, 3d touch olmadan kullanıyormuşum, çok güzel bir özellik.

Hocam tablet bile olsa pupg tarzı bir oyunu mobil platformda oynamak işkence, ben direk kaldırdım.

11.3 henüz gelmedi.

Alttaki linkler yardımcı olabilir, sanırım e-mail adresi yok ama telefon var.
    https://www.apple.com/tr/contact/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Mart 2018; 23:37:5 >

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.