Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreankarali

Ben true tonu kapattım hocam true ton açıkken ekran bana sarı gibi geliyodu kapattım şimdi cam gibi oldu yada bana öle geliyo. Pek sevemedim true tonu.
    Başka kapatan varmı acaba arkadaşlar nasıl kullanıyosunuz?

Hocam ortam ışığına göre kendini ayarlıyor sanırım, renk değişken, ayrıca göz yormuyor ve yeni teknoloji.
    Sıcak renklerde dediğiniz gibi sarıya doğru, soğuk renklerde daha beyaz gösteriyor sanki, bilen arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1. Telefon görüşmesi yaptıktan sonra telefonu kulağımdan çektiğimde ekran ışığı gelmiyor. tuşa basmak zorunda kalıyorum. Temperli cam kullanıyorum ondan olabilir mi acaba ?

2. Şuan telefondaki rehberin aynısının iCloud' a geçmesini istiyorum bunu nasıl sağlarım?

3. Ücretli olabilir hiç farketmez sağlam bir kamera + foto düzenleyici uygulama önerisi olan var mı?

4. Bu sabah telefonu elimden düşürdüm temperli cam olmasa ekran gitmişti. Olan koruma camına oldu. Fakat hissiyat çok kötü. yine temperli olup da dokunmatik hassasiyeti olan bir ürün biliyor musunuz?

5. Teşekkürler :)
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi oluyor bilmiyorum ben alışamadım herhalde dediğiniz gibi iyimi kötümü bi bilen yorumlarsa bende sevinirim true tonu hakkındaki görüşlerini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    1 cevabı 5D camsa aynen sensör toz oluyor zamanla calısmıyor benımde oldu ama 5d de guzel kapatıyor telefonu.
  • İphone 8 plus alacağım ama iphone 9 u mu beklesem acaba neyapayım sizce

• Merhaba, temperli cam ile sürekli kayma, hava kabarcığı sorunu yaşayan var mı ? Son 2 haftada farklı yerlerden ve farklı fiyatlarda 3 tane ekran koruyu değiştirdim ? En sonunda hiç kullanmayacağım sanırım...

• Yaklaşık 1 aylık 8 plus zaman zaman donuyor az önce müzik dinleyemedim 20 dk kendi uygulamasından açıyorum müziğe tıklıyorum çalıyor gösteriyor duruyor kalıyor öyle 3 5 home tuşuna düzeliyor instagram da falan da yaşadım bu sorunları ios son sürüm yüklü sizce restore etmeli miyim? Yoksa bu sorunlar herkesde mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True Tone açıkken parlaklık ayarı otomatik mi oluyor ? Parlaklık ayarını çeyrek düzeye getirsem batarya için fayda sağlar mı bana acaba ? Birde sağlıklı bir pil ömrü için %20'yi beklemeliyim şarj etmek için ?
  • 5d ekran koruyucular zamanla inanılmaz toz oluyor sensorler calısmıyor kırulmaz camda ıphone 8 de kucuk kalıyor ne takacaz anlamadım gitti..

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim en son yediği gösteriyor tek en son nasıl yedeklediyseniz o geliyor 2 3 tane seçenek sunmuyor. Bende öyle en azından

• 8 plus cam ve kılıf tavsiyesi %50 indirim var

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

İphone 8 plus alacağım ama iphone 9 u mu beklesem acaba neyapayım sizce

Yetecek bir cihaz varsa beklemek mantıklı, maddi sorun yoksa 8+ alıp seneye yenisini almak keyifli. iPhone' un 2. eli iyi olduğu için her sene satıp üzerine 1-2 koyup yenisini almayı düşünüyorum.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın da ben bu yorumları gördükten sonra gülmeye başlıyorum artık. Eylül ayına daha çok var. Kaldı ki Türkiye'ye ne zaman gelecek iPhone 9? O zamana kadar bekleyebilecek misiniz? Sabırlı biri olsanız zaten bu soruyu sormazdınız diye tahmin ediyorum. Yanlış anlamayın kötü amaçlı demiyorum ben de öyleyimdir.

Kendinize bekleyebilir miyim diye sormanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Yanlış anlamayın da ben bu yorumları gördükten sonra gülmeye başlıyorum artık. Eylül ayına daha çok var. Kaldı ki Türkiye'ye ne zaman gelecek iPhone 9? O zamana kadar bekleyebilecek misiniz? Sabırlı biri olsanız zaten bu soruyu sormazdınız diye tahmin ediyorum. Yanlış anlamayın kötü amaçlı demiyorum ben de öyleyimdir.

Kendinize bekleyebilir miyim diye sormanız lazım.

Hocam haklısınız benim acelem yok elimde note 4 var yetiyor ama burada sormamın amacı yeni çıkacak modelde çok fark yoksa iphone 8 plus alayım, yok çok fazla fark olacak kesinlikle bekle derseniz onu beklemekti. Sizlerin bilgisi oluyor yeni çıkacak modeller hk o yüzden danışmak istedim.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım olarak çok fark olmasa bile aradan 1 sene geçmiş olacak 8in. Elinizdeki telefon bir nevi "Eski" jenerasyon sayılacak.

Kaldı ki 9 diye bir telefon olmayabilir de. iPhone Xun daha ucuz versiyonu çıkacak. Yani ekran kasa oranı daha büyük olacak. Ben her ne kadar sabırsız birisi olsam da beklerdim.

• 1 haftalık batarya bilgisi. Şarj konusunda 10 numara telefon.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Belki daha önce sorulmuştur ama benim asıl derdim tasam şu oldu

Androidde klavyenin üzerinde rakamlar çıkıyordu ve cok rahattık iphone da öyle olmasını saglayamıyormuyuz yazı yazarken rakamları ekleyecegimde tek tek geç o tarafa geç bu tarafa cok zor oluyor.
  • ne mutlu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

trueTone ile beraber yeni iPhonelarda renk kalitesi gerçekten çok iyi. Düz modellerden çok plus veya iPhone X daha iyi fotoğraf çeker. Tavsiye ederim. Sadece gece çekimleri biraz sıkıntılı. Bilginize...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevizli.Lokum kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

1. Büyük ihtimal ondan kaynaklanabilir. Kamera ve sensörlerin bulunduğu kısmı ara ara temizleyin.

2. Ayarlar >> İsminiz >> iCloud kısmında kişileri seçili hale getirin. Böylelikle telefonunuz Wi-Fi'a bağlıyken rehberiniz de iCloud içerisine yedeklenir.Bunu elle yapmak isterseniz, Ayarlar >> İsminiz >> iCloud >> iCloud Yedekleme kısmında "Şimdi Yedekle" düğmesine basın. iCloud Drive seçeneğinin de aktif olmasını tavsiye ederim.

Saygılarımla...

• kapttan26 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

iOS farklı klavyeleri kullanmanıza artık imkan sağlıyor hocam.Android üzerinde bulunan bazı klavyeleri iPhone cihazınızda da kullanmanız mümkün. Aklıma ilk gelen seçenek SwiftKey. Ayrıca galiba Flexy Keyboard uygulamasında da farklı özelleştirmeler mevcut.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.