Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android daha önce kullandığım için sorun yaşamam. Şarjı nasıldı 8 plusa kıyasla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

8 plus için fazla kaba olmayan ama iyi koruyan bir kılıf tavsiye edebilir misiniz
    Çok denedim bir türlü bulamadım 7 plus için olanlar tam uymuyor hep 7 plus için satılıyor kılıflar

Spigen cam ile kullanmanızı öneririm güzel kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 8 Şubat 2018; 19:44:7 >

• Kırılmaz cam önerisi isteyen varsa takip ediyormusunuz bilmiyorum 8 plus için karşılaştırmalarda spigen kırılmaz camın kalitesi ekranın berraklığı piyasadakilerin tümünü ezer öneririm herkese 5 binlik telefonun ekranının kalitesini dandik camlar ile azaltmayın gözünüz bayram etsin spigenin berraklığı ve kalitesi harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 8 Şubat 2018; 19:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guitar2006

Note 8, iphone x veya 8 plustan birini alacağım. Kağıt üstünde değil de bu modelleri kullanan birisi fikir verebilir mi? Bataryaları nasıldır? İos veya android farketmiyor. Ancak güvenlik önemli tabi. Önce X e karar verdim. Ancak sistemin tam oturmadığını ve satışlarda sorun olduğunu duydum. Sonra 8 plusa yöneldim. Ancak şu an 7 plus kullanıyorum. Note 8 tasarımı daha modern. Siz ne önerirsiniz?

bende note 8 ile 8 plus arasındaydım ancak android sıktığı için iosa geçtim çok memnunum 8 plusun şarjı bana 3 gün gidiyor gerekli optimizasyonu yapınca.notun şarjı ne kadar gider bilemem yani 8 plus öneririm

• Arkadaşlar hepsiburadadan apple marka silikon kılıf aldım. Fakat ürün gelince elime aldığımda rengini hiç beğenmedim kutusunu falan açıp telefonuma taktım. İade etsem alırlar mı acaba bilgisi olan var mı ona göre yarın geri göndereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ir10

Kırılmaz cam önerisi isteyen varsa takip ediyormusunuz bilmiyorum 8 plus için karşılaştırmalarda spigen kırılmaz camın kalitesi ekranın berraklığı piyasadakilerin tümünü ezer öneririm herkese 5 binlik telefonun ekranının kalitesini dandik camlar ile azaltmayın gözünüz bayram etsin spigenin berraklığı ve kalitesi harika..

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-8-plus-iphone-7-plus-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-slim-hd-043gl20608-p-HBV0000023IDB

Bu ürünün aynıaındam açılmamış kutulu elimde mevcut trabzon içi satabilirim il dışına kargo ücreti alıcı olmak üzre yollayabilirim

• Buda benim şarj değerim nasıl normal mi ? İphone 8 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 8 Şubat 2018; 20:49:1 >
  • 11.2.5 güncellemesine geçmeli miyim?
  • Aşağıdan denetim merkezini kayrıdın yukarı doğru. Flaş a sert basın. 3d touch kullanım yani. Orada flaş için seviye var. Artırdığınızda yanacaktır bütün flaşlarınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    %50 kampanya bitince ürün çıktı piyasaya
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/Spigen-F302W-Kablosuz-Qi-Sarj-Cihazi-Wireless-Charger-Ultra-Slim-4mm,PR-2260.html
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapıyorum mesajda yazdığım gibi en üste getirdiğimde bile üstteki 2 flaş yanıyor bir kişide 2 flaşın yandığını söyledi galiba diğer 2 flaş fotoğrafın doğal çıkması için

• quote:

Orijinalden alıntı: genpoker

Arkadaşlar 8 plus alma gibi bir düşüncem var 4400 den daha uyguna alabileceğim bir yer var mı cihazı?

4750 liraya mağazadan aldık geçen hafta
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    onu da ogrendım ama vlc den izlemek istediğim filme sonradan indirdiğim altyazıyı ekleyemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticbk

Ben gold almaya gittim siyah alıp döndüm

Gold bildiğin pembe hocam pembe çerçeve pudra rengi arka cam

Gold kız telefonu gibi olmuş bence

O senin dediğin golden rose. İkisini yan yana getirirsen bariz renk farkını görürsün. Gold sadece gold yani altın rengi pembe değil

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    8 pluslarda golden rose diye bir renk mi var ? 8'lerde benim bildigim 3 renk var silver uzay gri gold. Gold'da bey efendinin dedigi gibi yanlar gold arka camda pudra rengine benzer bir renk

• quote:

Orijinalden alıntı: asleir

8 pluslarda golden rose diye bir renk mi var ? 8'lerde benim bildigim 3 renk var silver uzay gri gold. Gold'da bey efendinin dedigi gibi yanlar gold arka camda pudra rengine benzer bir renk

Golden rose bir iphone telefon ile 8 gold cihazı yan yana getirirseniz ikisinin bambaşka renkler olduğunu anlayacaksınız

• Son 2 aydır 3. telefonum malesef bir randıman alamadan devam eden arayışta son durak olarak ip8 plus aldım ama tereddütlerim hala devam ediyor. İş yerinde beni telefon canavarı olarak tabir ederler. Androide yatkınlıgım hep iphoneye karsı bir ön yargı sahibi olmama neden oldur. Genel izlenimlerim güzel fakat kısıtlama kısıtlama telefonu duvara atasım geldi daha ilk telefonu kurarken whatsapp yedegini driveden çekmeyince küstüm ilk dakikadan. Herkesin begendiği kamera mate10 pro kullandıktan sonra çocuk oyuncagı gibi geldi. Ama sorunsuzluk konusu cok hoşuma gitti neye elimi atsam düzgün çalışması falan güzelmiş:)
  • 8 plus ve note 8 şarj kıyaslaması yapabilir misiniz? Videolar gerçek kullanımı vermiyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: guitar2006

8 plus ve note 8 şarj kıyaslaması yapabilir misiniz? Videolar gerçek kullanımı vermiyor bence

Ben birebir kullandım aralarında farkederse gün sonuna 1 saat farkeder note 8 ile aksam 11de %30 kalıyordu ip8 plus ile kalan %20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: genpoker

Arkadaşlar 8 plus alma gibi bir düşüncem var 4400 den daha uyguna alabileceğim bir yer var mı cihazı?

4750 liraya mağazadan aldık geçen hafta

Sagol kardesim bilgi icin ama almaktan vazgectim

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.