Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam samsung'un şarj aletini öneriririm ama plus kullanıyorsanız dikey olanı tavsiye etmem titreme de falan düşecekmiş hissiyatı veriyor.
  • Elinde iPhone 8 Plus 256 GB Silver özellikle Türkiye cihazı faturalı garantili sıfır kapalı kutu olan var mı arkadaşlar? Eğer elinde olan varsa özel mesaj atıp bana ulaşsın. Güzel bir teklif vereceğim.

Selamlar

• Son durum bu başina gelen oldumu sürümden mi kaynakli acaba.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Şubat 2018; 21:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam, yurtdışından bir sipariş verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Orijinalden alıntı: aticbk

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Dün itibariyle ben de 8 plus almış bulunuyorum.

6 aylık android macerasından sonra yine yeniden IOS !

Neyse birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

• Cihazı Mediamrkt ten aldım ios 11.1.2 çıktı sizce güncellemelimiyim

• Bu sürüm Kasım da çıkmış üretim tarihleri ile alakalı cihazlarda herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Sanıyorum ilk gelen partilerden cihaz

Tşkler şimdiden 👍🏻

hayırlı olsun. ben şuan en son sürümü kullanıyorum herhangi bir fark göremedim sadece denetim merkezindeki wifi ve bluetooth simgesi sürekli açık oluyor kapatınca yarına kadar kapatılıyor.

bu arada güncellemeyi itunes üzerinden kablo ile yapmıştım.

Teşükkür ederim jb yapıcam o yüzden sordum

jb neden yapacaksın garanti dışı kalıyor.

Garanti dışı kalmaz kardeş 👍🏻

Android gibi root at sayaca işlesin olayı yok

Ben 3Gs ten beri yapıyorum yeterki stabil JB olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Dün itibariyle ben de 8 plus almış bulunuyorum.

6 aylık android macerasından sonra yine yeniden IOS !

Neyse birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

• Cihazı Mediamrkt ten aldım ios 11.1.2 çıktı sizce güncellemelimiyim

• Bu sürüm Kasım da çıkmış üretim tarihleri ile alakalı cihazlarda herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Sanıyorum ilk gelen partilerden cihaz

Tşkler şimdiden 👍🏻

hayırlı olsun. ben şuan en son sürümü kullanıyorum herhangi bir fark göremedim sadece denetim merkezindeki wifi ve bluetooth simgesi sürekli açık oluyor kapatınca yarına kadar kapatılıyor.

bu arada güncellemeyi itunes üzerinden kablo ile yapmıştım.

Teşükkür ederim jb yapıcam o yüzden sordum

jb neden yapacaksın garanti dışı kalıyor.

Garanti dışı kalmaz kardeş 👍🏻

Android gibi root at sayaca işlesin olayı yok

Ben 3Gs ten beri yapıyorum yeterki stabil JB olsun

son sürüm jb cıktı mı ?

• 11.2 ye yok malesef

Benim cihaz kutudan 11.1.2 çıktı 👍🏻

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam büyük ihtimalle öyle kafayı yiyordum niye çalışmıyor diye bide flaşa bakmaktan kör olacaktık allah korudu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Elinde iPhone 8 Plus 256 GB Silver özellikle Türkiye cihazı faturalı garantili sıfır kapalı kutu olan var mı arkadaşlar? Eğer elinde olan varsa özel mesaj atıp bana ulaşsın. Güzel bir teklif vereceğim.

Selamlar

gold renginden neden vazgeçtiniz hocam,ayrıca silver düz 8'e yakışmış ama plus'a hiç yakışmamış kanaatimce
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Gold rengini dün iyice kullandım ve yorum yapabilecek deneyime eriştim. Evet, güzel tatlı ve hoş bir renk o da tercih edilebilir fakat Silver rengini ben başından beri beğenen olarak 8 Plus alırsam da tercihimi Silver'dan yana kullanacağım sanırım. Gerçi şuan sadece araştırıyorum X'e şans da vereyim diyorum kararsızlıklar içindeyim. Şuan tek düşüncem kapalı kutu sıfır 8 Plus 256 GB faturalı garantili olursa benim X ile takaslar üstüne de para alırım şeklinde. X'imi büyük heves ve beklentiyle alıp zaman içerisinde cihazı tanıdıktan sonra pek bi' numarası olmadığının savunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 7 Şubat 2018; 23:53:13 >
  • Ben gold almaya gittim siyah alıp döndüm

Gold bildiğin pembe hocam pembe çerçeve pudra rengi arka cam

Gold kız telefonu gibi olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto5000

Fena degil gibi en son ne verdi ekran suresi.

Şarjı bitiremedim hocam. Şuan 4 saat 10 dakika kullanım süresi, 15 saat beklemede süresiyle anlık şarjım %59.
  • Cool_psy kullanıcısına yanıt
    Hocam ıphone telefona torrent olarak film indirmeyi öğrendim ama altyazıyı filme ekleyemıyorum :))
  • Note 8, iphone x veya 8 plustan birini alacağım. Kağıt üstünde değil de bu modelleri kullanan birisi fikir verebilir mi? Bataryaları nasıldır? İos veya android farketmiyor. Ancak güvenlik önemli tabi. Önce X e karar verdim. Ancak sistemin tam oturmadığını ve satışlarda sorun olduğunu duydum. Sonra 8 plusa yöneldim. Ancak şu an 7 plus kullanıyorum. Note 8 tasarımı daha modern. Siz ne önerirsiniz?

• 8 plus için fazla kaba olmayan ama iyi koruyan bir kılıf tavsiye edebilir misiniz
    Çok denedim bir türlü bulamadım 7 plus için olanlar tam uymuyor hep 7 plus için satılıyor kılıflar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakhan8

Hocam ıphone telefona torrent olarak film indirmeyi öğrendim ama altyazıyı filme ekleyemıyorum :))

Film aldı ve alt yazı aldı aynı olacak ve aynı klasörde olacak.

• guitar2006 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 plus kullanırken satıp Note 8'e geçtim. Yaklaşık 2 ay kullandım. Yıllardır İos kullanan biri olarak , cihaz oldukça başarılı olmasına rağmen yapamadım.
    Androide yabancı değilim, note'un hemen hemen tüm serilerini alıp kullandım ama yine de sisteme alışamıyorum (android sistemini kötülemiyorum, sadece ben yapamıyorum).Cihazın kamerası olsun dizaynı, özellikleri, kalemi vs. harika,ama bende olmadı işte.
    Note 8'i verip 8Plus'a geçiş yaptım. Evet 7 Plus ile farkı yok gibi gözüküyor ama daha hızlı ve daha akıcı.
    İphone X ise hiç düşünmedim çünkü arkadaşım kullanıyor ve bayağı kurcaladım, bana hitap etmedi. Ekran çok iyi ama bana küçük geldi ve üstüne o kadar da para vermek mantıklı gelmedi.
    Sonuçta ihtiyaçlarınıza göre karar verin ama android sistemi kullanmadıysanız note 8'e hiç bulaşmayın derim.
    8 Plus'ı iyi ki almışım diyorum. 7 Plustan çok memnundum, 8 plus ise pişman etmez , oldukça başarılı cihaz.
    Tabii bunlar benim fikirlerim, seçimi siz yapacaksınız.

• cakhan8 C kullanıcısına yanıt
    Altyazı ve film adı aynı olmalı ve aynı klasörde olmalı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 saat 11 dakika kullanım. 15 saat 13 dakika bekleme süresi. %33 şuan. Sürüm 11.2.5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 9 Şubat 2018; 12:15:25 >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.