Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ7 plus 128 jet black ile araniza katildim. Simdi sira kiliftq :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Spigen rugged ı yapıştırın.
    Aynı oldun kombinlerimiz bu arada jet black.
    Bugüne kadar yapılan en seksi telefon.

• Merhaba,

Bozulan cihazınız neydi ?

ve şimdi aldığınız iP modeli ve kaç TL aldınız ?

Çünkü İp7 alacak kişi (üye ye tavsiyede bulunmuşsunuz) kulaklığa takılıyorsa zaten olay bitmiştir

Son cümleniz daha gerçekçi olmuş , "para varsa zaten sıkıntı yok "

Ayrıca bu konu da en çok yapılan espiri şudur , herkes tam cihaz alacak, cihazı bozulmuşken İp7 çıktımışta almış gibi burada

Paran varsa alırsın , yoksa diğer 9 seçenek küçük sebepler bana görede, eğerki USA/ TAX FREE iadeli avrupadan almamışsa

• Arkadaşlar yurtdışında bir arkadaş var düşünürsen sana da alayım dedi, ne dersiniz alınır mı bu fiyatlara?

i7 32GB 750$
    i7+ 128GB 1000$

Burda neler yapmam lazım ne kadar masrafım olur? Pasaportum yok bu arada.

• Bende iphone 6 dan iphone 7 32gb siyah modeline geçerek aranıza katılmış bulunuyorum.Kılıf kullanmayı düşünmüyorum sadece ekran koruyucu kullanacağım.Tavsiyesi olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Şu ayarlara benim mobili eklemem lazım çok takılıyorum buna çünkü.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Hocam mobilden kastınız internet sanırım, bende Android tarafından ios a geçtikten sonra en çok takıldığım nokta o oldu :)

Her seferinde ayarlara girip oradan açıp kapatmak insanı sıkıyor, o alttan çektiğimiz menüde olsa süper olurmuş...

Yada o menü özelleştirilebilse keşke, yada var mı öyle bir şey ?

her ne kadar ürünlerindeki kalite güzelce ortada olsa da işte apple embesilliği diye maalesef birşey var.

şimdi giderler bir sonraki IOS 11 sürümünde hüceresel veri yi oraya yerleştirirler, sonra da bunu millete büyük değişiklik gibi salarlar :)

ki kulaklık girişi saçmalığı dünyada bir firmanın kullanıcılarını trollemek için yapabiliceği en iyi birşey di fakat gel gör ki millet hala çok normal birşeymiş gibi akın akın savunuyor bunu, çözemedim ben bu işi :)

forza 6s ya da iphone SE, 7 filan saçmalık abidesi :D

• Arkadaşlar gece mavisi kılıf kullanan var sa foto alabilir misiniz telefon üstünde nasıl durduğunu merak ediyorum

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    aynı soruyu bende soracaktım renk konusun da çok kararsız kaldım gece mavisi
  • quote:

quote:

Hocam mobilden kastınız internet sanırım, bende Android tarafından ios a geçtikten sonra en çok takıldığım nokta o oldu :)

Her seferinde ayarlara girip oradan açıp kapatmak insanı sıkıyor, o alttan çektiğimiz menüde olsa süper olurmuş...

3d touch ı kullanarak ayarlar logosuna basarsanız hücresel veri kısayol olarak çıkıyor orada

• quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium

aynı soruyu bende soracaktım renk konusun da çok kararsız kaldım gece mavisi

:) bende siyah kılıfı varda telefon yok ortada bi gelsin denicem artık çok beğenmezsem değiştirtirim rengini gece mavisi dikkatimi çok çekti..

Bide arkadaşlar kalite akan 3d kırılmaz cam kullanan var mı tavsiye ederseniz sevinirim.
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Buyrun şuanda açık rezervasyon. Zorlu da 7 plus 128 jetblack var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brci

quote:

quote:

3d touch ı kullanarak ayarlar logosuna basarsanız hücresel veri kısayol olarak çıkıyor orada

Teşekkürler hocam :) Sayenizde İos hakkında bir şey daha öğrenmiş oldum :)

• airport34 kullanıcısına yanıt
    ABD'de sim free diye satılan modellerin CDMA (Türkiye'de garanti dışı olan) olduğu söyleniyor kesin bir bilgim yok

ABD'de her eyaletinde vergi var ama 2 eyalette Tax alınabiliyormuş (hangileri şu an unuttum)

Avrupa'da satılan tüm cihazlar 1 sene Apple Türkiye garantili fiyat için bir şey diyemeyeceğim o sizin kendi bütçenize göre vereceğiniz bir karar

• İphone 6 dan S7 Edge'e geçtim aşırı memnunum. i7+ 128 GB alacaktım vazgeçtim. iPhone 8 Plus/Pro bekliyorum bence Apple tarihinin en efsane telefonu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Merhaba,

Bozulan cihazınız neydi ?

ve şimdi aldığınız iP modeli ve kaç TL aldınız ?

Çünkü İp7 alacak kişi (üye ye tavsiyede bulunmuşsunuz) kulaklığa takılıyorsa zaten olay bitmiştir

Son cümleniz daha gerçekçi olmuş , "para varsa zaten sıkıntı yok "

Ayrıca bu konu da en çok yapılan espiri şudur , herkes tam cihaz alacak, cihazı bozulmuşken İp7 çıktımışta almış gibi burada

Paran varsa alırsın , yoksa diğer 9 seçenek küçük sebepler bana görede, eğerki USA/ TAX FREE iadeli avrupadan almamışsa

Hocam benim Iphone geçiş hikayem şu :) 2 küsur sene önce lg g3 ilk çıktığı zaman almıştım, sırf 5s ekranı fazlaca küçük geldiği için :)

Lg g3 kasa çatlağı sebebiyle 1 sene sonra değişime alındı ve şansıma lg g4 verdiler, lg g4 fena değildi öyle böyle gidiyordu garanti bitti ve belli zaman sonra anakartı yandı sanırım o durumda kronikti fakat 500 600 tl denilince tamirine telefonu kenara koydum.

Telefon yakın zaman bozuldu, baktım ıphone 7 çıkıyor. Bende gittim ıphone 7 32 gb gold aldım :) Şükür durumum yerinde, ihtiyaçlarımı yada istediklerimi bir şekilde alabiliyorum...

Hani burada hepimiz en iyisini en son çıkanını tavsiye edip almaya çalışıyoruz, fakat en büyük kriter maddi durum...Allah herkese bol kazanç ve istediğini nasip etsin :)

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim :)
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Birader sen kafanda iPhone 7 yi bitirmişsin zaten ne bekliyorsun ki ? Bütçe aslında biraz sıkıntı diyorsun sonra sıkıntı değil bütçe iPhone 7 güzel gelseydi diyorsun. Bir soru soruyorsun sonra iPhone 7 de kulaklık yok değmez vs diye 6s e yöneliyorsun o zaman neden kalabalık yapıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahin misin abi sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Bende iphone 6 dan iphone 7 32gb siyah modeline geçerek aranıza katılmış bulunuyorum.Kılıf kullanmayı düşünmüyorum sadece ekran koruyucu kullanacağım.Tavsiyesi olan varmı ?

Hayırlı olsun. Bence kılıf yada ekran koruyucudan birini kullanmayacaksan bu ekran koruyucu olmalı. Siyahta oluşacak çizikler, malzeme aluminyum olduğundan belli olacaktır. Kullanılan ekranlar ise çizilme direnci olarak kasadan daha sağlam. Darbe derseniz, genelde ekranları kıran darbeler yandan gelenler oluyor. Ekran koruyucu ise bu notada zaren koruma sağlamıyor.

• WhiTeRaVeN kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler.İphone 6 ımı 7-8 aydır kılıfsız kullanıyorum kasada en ufak deforme çizik yok.İphone 7 nin kasası 6 dan dahamı hassas ?

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.