Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Spigen rugged ı yapıştırın.
    Aynı oldun kombinlerimiz bu arada jet black.
    Bugüne kadar yapılan en seksi telefon.

Çok seksi kesinlike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam cevap için teşekkürler.İphone 6 ımı 7-8 aydır kılıfsız kullanıyorum kasada en ufak deforme çizik yok.İphone 7 nin kasası 6 dan dahamı hassas ?

Daha hassas mı değil mi bilemem. Ancak renk siyah olduğundan, çiziklerin belli olması noktasında gümüş, uzay gri, gold, rose gold renklerinden daha çok belli edecektir. Bu konuyla ilgili karşılaştırmalı videoları da vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiTeRaVeN kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• Beyler 7 plus 128 jet black için zorluda fazla rezervasyonumuz var. Almak isteyen varsa veriyim.

• Arkadaşlar hepinize merabalar. Sizlere ufak bir sorum var. Ancak soruma geçmeden önce telefon yaşantımdan bahsetmek istiyorum.

Hayatımda 1 kez iphone kullandım o da ip5 di. En son note 7 aldım ve malum yaşananlar. şunu eklemek istiyorum note 7 şu ana kullandığım en güzel telefondu. daha bunun gibi bir telefon kullanabileceğimi hiç zannetmiyorum. şunu da eklemek istiyorum uzun yıllardır note kullancısıyım ve şu anda da note7 den sonra eski telefonum olan note5 i kullanıyorum. her nekadar note7 çok güzel muazzam bir telefon olsa da yaşananlar benim de miğdemi bulandırdı ve ilk defa acaba iphone mi geçsem diye içimden geçiriyorum. İphone kullanabilir miyim onu da şu sıralar düşünüyorum.

bana iphone 7 kullanmam için sebeplerinizi sayar mısınız. (şunu da demeyin daha stabil, daha hızlı arayüz v.s. günümüzde amiral gemi modellerinin artık stabilite ve hızla ilgili bir sorunu olduğunu zannetmiyorum)

şimdiden herkese teşekkürler.

• İos hakkında ipuçları arıyorum. Kısayollar vb. Gibi telefonu daha efektif kullanmaya yarayacak püf noktaları lazım.
    Mesela HOME buttona iki kere dokununca ekranın aşağıya kaydığını bu sayfalardan öğrendim keza ayarlara 3dtouch ile basınca hızlı menü açıldığını İ.
    Bunun gibi günlük kullanımda keyif verecek ipuçlarını nereden bulurum?

• Birşey sorabilir miyim ? İphone 7 lighthing kulaklığı eski iphone 5 ve 6 şarj girişlerine takılınca çalışıyor mu ?

• Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    Güzel soru ben bozulur diye denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

Arkadaşlar hepinize merabalar. Sizlere ufak bir sorum var. Ancak soruma geçmeden önce telefon yaşantımdan bahsetmek istiyorum.

Hayatımda 1 kez iphone kullandım o da ip5 di. En son note 7 aldım ve malum yaşananlar. şunu eklemek istiyorum note 7 şu ana kullandığım en güzel telefondu. daha bunun gibi bir telefon kullanabileceğimi hiç zannetmiyorum. şunu da eklemek istiyorum uzun yıllardır note kullancısıyım ve şu anda da note7 den sonra eski telefonum olan note5 i kullanıyorum. her nekadar note7 çok güzel muazzam bir telefon olsa da yaşananlar benim de miğdemi bulandırdı ve ilk defa acaba iphone mi geçsem diye içimden geçiriyorum. İphone kullanabilir miyim onu da şu sıralar düşünüyorum.

bana iphone 7 kullanmam için sebeplerinizi sayar mısınız. (şunu da demeyin daha stabil, daha hızlı arayüz v.s. günümüzde amiral gemi modellerinin artık stabilite ve hızla ilgili bir sorunu olduğunu zannetmiyorum)

Merhaba hocam.

Bende sıkı bir android kullanıcısıydım. En son bende Note 7 kullandım ve olanlardan sonra iPhone 7 Plus aldım.

iPhone kullanmamın en büyük nedeni satış sonrası hizmeti ve fazla değer kaybetmemesidir...

• arkadaşlar yurtdisindan iphone getirme durumum var sizcr 6s plus mi 7 plus mi dersiniz???

• Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor sdn.net de söylemişlerdi çalıştığını

• Arkadaşlar geçtiğimiz 2 hafta içerisinde AOS'dan aldığınız telefonlar geldi mi ?
  • mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Ben de s6edge den ip7+ a geçtim.
    Açıkçası iphonenun Samsung'un üst seviye cihazlarına göre bence tek artısı pil.
    Resmen bitmiyor.
    Yanımda şarj aletiyle dolaşmaktan kurtuldum.
    Öte yandan samsung kullanmaya alınan biri ilk başta yabancılık çekiyor.
    Geri tuşu olmaması ciddi sıkıntı.
    USB Flash Bellek olarak kullanamıyor olmak da biraz can sıkıcı.
    Öte yandan Android platformda özgürlük denen şeyin çoğu önemsiz ve her zaman uğraşılmayacak Kişiselleştirmeler sadece.olmasa da olur bence.
    Note 7 kesinlikle 7plusa göre üstündür bence de.
    Ama pil konusunda şu An çok memnunum Apple Ğ geçtiğim için.
    Note 8 eğer aynı pil değeri sunarsa ama kağıt üstünde değil reel kullanımda sunarsa kesinlikle ona geçerim.
    Ama pek olabileceğini sanmam.
    Android arka planda kafasına göre bişeyler yapıp bataryayı sömürüyor.
    Devamlı 3.parti uygulamalarla ya da kontrolle bunun önüne geçirebilir ise de benim gibi fazla uğraşmak istemeyen sıradan Son kullanıcılar için mantıklı değil.
    Şu An kullanmasam bile ne bluetooth ne de Wifi kapatmıyorum çünkü herşey açıkken bile pil sorunsuz günü çıkarıyor hatta iki güne yaklaşıyor.
    Yıllardan sonra kavuştuğum bu rahatlık inanılmaz geliyor.
    Ama düz yedinin pili bu kadar gider mi bilmem.
    Eşimde düz yedi var onun da pili rahat gidiyor ama fazla kullanmadıpı için onun telefonu veri alamayız.

• Plus çok iri ip 7 ise 4.7 inç ile küçük kalıyor. Apple zarar etmişmiş 5 veya veya 5.2 inç telefon çıkarmazsa daha çok zarar eder. Bugün sony xz yi gördüm bence gerçekten çok şık telefon yapmışlar.

• unicornek kullanıcısına yanıt
    Bende mat siyah cihazıma siyah deri olanını aldım. Çok başarılı arada deri kokusu geliyor ki hastasıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Birader sen kafanda iPhone 7 yi bitirmişsin zaten ne bekliyorsun ki ? Bütçe aslında biraz sıkıntı diyorsun sonra sıkıntı değil bütçe iPhone 7 güzel gelseydi diyorsun. Bir soru soruyorsun sonra iPhone 7 de kulaklık yok değmez vs diye 6s e yöneliyorsun o zaman neden kalabalık yapıyorsun.

yazdigimi anlayana kadar tekrar tekrar okuyun
  • Apple'ın mağazasın da yeni saatler satışta mı arkadaşlar? Sitede 2-3 hafta diyor, bu gün pupa mail attı 1 haftaya kargolanır yazıyor, herkes ayrı bir telde.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize merabalar. Sizlere ufak bir sorum var. Ancak soruma geçmeden önce telefon yaşantımdan bahsetmek istiyorum.

Bende Note 4 kullanıcısıydım. İ7 ye geçtim. Biraz IOS merakı biraz da Note 4 e yapılan üvey evlat muamelesi yüzünden. Diğer bir tercih sebebim cebimde daha rahat taşıyabileceğim, tasırımı sade ve güzel bir telefon olmasıydı. Ancak androiddeki kullanım alışkanlıklarımın bazılarını maleaef untmaya çalılıyorum. Bazı kısayollar IOS da yok. Dış bağlantı seçenekleri kısıtlı. Yani IOS un işine gelirse anlayışı dışında memnunum. Ekran tabili daha küçük ve büyük ekran daha zevkliydi ama zaten boyut küçültme isteğim olduğundan bundan fedakarlık etmem gerekti. Note boyutuyla alakalı bir sıkıntın yoksa kesinlikle Iphone plus senin için daha uygun olur.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    bende kaç gündür bunu soruyorum böyle bir saçmalık görmedim bir mağaza a diyor diğeri b diyor
  • quote:

Hocam bende hiç android kullanmadığım için androidi bilmiyorum ama donanım açısından dersen pek farkı yok bildiğin üzere sistem farklı i5 kullandıgına göre az çok biliyorsun o günden buyana pekte bi değişiklik olmadı ios biraz daa iyi .ama dersen ki görüntü amoled kavis tabiki note 7 nin çok güzel artıları vardı tahminim samsung martt ayında tekrardan note 7 nin özürü niteliğinde güzel bir ürün çıkarır ama şunuda demek isterim benim telefonum bir sene daha idare eder diyen olursa kesinlikle ıphonun 10.yılında çıkaracağı ürünü beklemesini tavsiye ederim şuanda israilde çalışmalarına başlanmış sızma türü şeyler olmaması açısından büyük değişimle geleceği hakkında söylentisi (komple ekran ,oled ekran vs) tabiki garantisi yok.eğer ki bana kalırsa bunu deneyimlemende fayda var bir ı7plus alırsın baktınki beklentini karsılamadı ıphonların fiyatları düşmez mart gibi satar yerine note una dönersin .mantıklısı bu

• 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.