Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her sene yeni iphone çıktığında kullanıcıların yaşadığı sorunlar. Her sene diyoruz ön şipariş ile Apple dışından almayın. Vatandan almışsınız parasını ödemişsiniz şuan siz cepte müşterisiniz. Adamlara 7 plus geldiğinde başkasına satıyordur. Ne kadar çok müşteri o kadar çok kâr. İnşallah en kısa sürede ürününüzü teslim alırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    Fiyat farki vermiyorsaniz bence dusunmeden degistirin tek eksik batarya farkı ki 1 gunu goturebildigi için bence sorun teskil etmiyor. Artılarını tek tek sayarsak su gecirmezlik, daha gelismis islemci, touch id, home tuşu, gece cekimi (ve hatta buyuk ekran sevmiyorsaniz ekranin daha kucuk olmasini da ekleriz) ve 1 yil garantili olcak olmasi gibi etkenler degistirmeye deger bence. Hele hele ayni paraya denk gelecekse bence kesinlikle değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimonex -- 28 Ekim 2016; 11:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proph

Arkadaşlar iki sorum olacak birincisi turkcell.com'dan almayı düşünüyorum beklememek için bunun bi dezavantajı olur mu aostan almaya nazaran?

İkincisi ise sarı kutudan faydalanmak için bi arkadaşımın hattından alsam fatura veya garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum kimsenin bilgisi yok mu?

• 7 plus kullanıyorum,günlerdir uygulamayı açmadıkca whatsapp mesajları gelmiyor,benzer problem yaşayanlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Arkadaşlar İ6 kullacısıyım. kullanan arkadaşlara soruyorum. 7'nin kamerasını cok övüyorlar foto ceken birisiyim. tabiki sadece bundan degil iphone dan baska tele gecmek yok niyetim.

Şimdi 6'yı satıp uzerıne para ekleyip almayı dusunuyuroum deger mı sizce. veya tt'ye gidip 6 yı makul fiyata alıyorlar üzerine 7 den tahattüt veriyorlar.

Bence değer. Ben 6 plus kullanıyordum 7 aldım ve 6 plusla arasında zaten bariz farklar var ama kamera olarakta acık fark var. şuan 6 plusta elimde ikisini yan yana koyarak aynı resmi çekiyorum ve hem çözünürlük hem de netlik olarak bariz daha iyi 7 nin kamerası. nasıl bir şekilde alırsınız bilemem ama almanızı ben şahsen tavsiye ederim. 6s kullanan için belki çok fala değiştirilecek bir durum olmayabilir 6 ve 6 plus kullananın geçmesi gayet mantıklı 7 ye

mrblar hocam 6S hakkinda ne dusunuyorsunuz?

6 dan daha iyi kamerasi var 6S in , 6S ten 7 ye gecilmesi deger mi? 500 tl fark var kafam cok karisik 6Ste cok iyi bi telefon

6s kullanan birinin elindeki teli 2250 civarlarına satıp üste 1000 tl veripte 7 alması çokta mantıklı değil bence. çünkü 6s ile 7 arasında kamera olarak zaten pek bi fark yok. diğer bir kaç farkta 1000 tl üste para verip 7 almaya değmez. ama başka bir tel veya daha dusuk bir iphone kullanıcısı bence kesinlikle geçmeli.

saolasin hocam peki 6S yoksa elimde?:) 6S almayi dusunuyorum ondan sordum hocam 500 tl koyup 7 almasini blirim ama kafam cok karisik 6s i baya sevdim ben muzik dinlemeyi cok severim kulakliklar olmuyor 7ye bu cok kotu ekstradan bide para verip mi alcam kulaklik? 7nin kutusunda kulaklik ckmiyormus 200 tl ona desen 700 tl fark oluyor

• Dezavantajı 14 gün içinde koşulsuz,şartsız iade almıyorlar.AOS'un artısı iade alması ve havale indirimidir.Ben çarşamba günü aldım,bugün teslim edildi.Herhangi bir sıkıntı yok.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    7'nin kutusundan kulaklık çıkmıyormuş derken??? Bildiğimiz kulaklıktan bahsediyorsak çıkıyor gayet de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Objorka

7 plus kullanıyorum,günlerdir uygulamayı açmadıkca whatsapp mesajları gelmiyor,benzer problem yaşayanlar var mı ?

ayni sorun bnde de var hocam cihaz 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatorry

7'nin kutusundan kulaklık çıkmıyormuş derken??? Bildiğimiz kulaklıktan bahsediyorsak çıkıyor gayet de.

aynen simdi baktm earpods cikiyormus sanki normal 3.5 mm kulakliklar calismiyor diye duymustum ama allah allah

6s mi alsam 7 mi cok kararsizmi gercekten
  • Şarj kablosunun daha kısa olanı Yok mudur? Power bankle anormal bir görüntü oluşuyor

• CeoBurak kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam siz turkcellden aldınız anladığım kadarıyla 2 günde geldiğine göre, beklemek istemiyorum daha fazla şu anki telefonumun 2 saatte şarjı bittiği için.

3.5 mm jack girişli bir kulaklığı takamazsın 7lere. Yeni kulaklıklar lightening girişli yani şarj yuvasına sokuyorsun. Ayrıca 3.5 mm kulaklıklar için lightening girişini jack girişine çeviren bir aparat da mevcut kutunun içinde
  • quote:

3.5 mm jack girişli bir kulaklığı takamazsın 7lere. Yeni kulaklıklar lightening girişli yani şarj yuvasına sokuyorsun. Ayrıca 3.5 mm kulaklıklar için lightening girişini jack girişine çeviren bir aparat da mevcut kutunun içinde

o aparat muhabbetni biliyorum onu kullanmak hos degil bence gereksiz

benim asil sorum su simdi earpods kutunun icinde var aparati kullanmak sartiyla calisir yani degil mi? dogru anladim
  • Evet,Turkcell'den aldım.

• Arkadaslar merhaba, senetli taksitle telefon almak istiyorum. interneti gezerken mutluevim.com.tr diye bir siteye denk geldim internet üzerinden senetli satış yapıyolarmş kredi kartı falan istenmiyor. alışveriş yapanlarınız varmı. aklıma takılan güvenlimidir acaba bir de ürünü kapıda senet ödemesi varmış sizce ne yapmalıyım.

ilgilendiğim ürünler;

www.mutluevim.com.tr
    Taksitle Apple iphone 7 128 GB Akıllı Cep Telefonu
    http://www.mutluevim.com.tr/taksitle-apple-iphone-7-128gb-14071

www.mutluevim.com.tr
    Senetle Telefon, En Uygun Kredi | Taksitli Alışveriş | Sevgililer Günü Hediyesi
    http://www.mutluevim.com.tr/senetle-iphone-6s-64gb-akilli-cep-telefonu

www.mutluevim.com.tr
    Senetle Telefon, En Uygun Kredi | Taksitli Alışveriş | Sevgililer Günü Hediyesi
    http://www.mutluevim.com.tr/taksitle-apple-iphone-6s-plus-32-gb-cep-telefonu

yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
    teşekkürler.

Yine yanlış anlamışsınız :) kutunun içindeki kulaklığın girişi eski kulaklıklar gibi değil. Direkt şarj yuvasına sokuyorsunuz. Eğer eski bir kulaklığınızı takmak isterseniz aparatı kullanmak zorundasınız.
  • quote:

Yine yanlış anlamışsınız :) kutunun içindeki kulaklığın girişi eski kulaklıklar gibi değil. Direkt şarj yuvasına sokuyorsunuz. Eğer eski bir kulaklığınızı takmak isterseniz aparatı kullanmak zorundasınız.

3.5 mm olan kulakliklari takamiyoruz anladim takmak icin aparat var

iicinden cikan earpods kulalik giriside 3.5 mm degil sarji soktugumuz yere takiyoruz sikinti olmuyor simdi dogru mu?
  • quote:

quote:

iicinden cikan earpods kulalik giriside 3.5 mm degil sarji soktugumuz yere takiyoruz sikinti olmuyor simdi dogru mu?

Aynen bu sefer doğru oldu :D

• Turk Telekomlardan i7+ 128gblar 4030 Nakit Alanlar vardi, dogrumudur?

• quote:

quote:

quote:

Aynen bu sefer doğru oldu :D

ben hala 6S ten yanayim hocam ya o aparati yanimda tasiyamam evdeki kulakliklar haliyle hepsi 3.5 mm gerci earpodslarida sarj yerine sokabiliyormusuz bozuldugunda napcaz o da sikinti...

kafam cok karisik ekside okuyorum yorumlari 6sten bence gecilmez diyor millet cok bi fark yokmus

• 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.