Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.366.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü gezerken brandium ataşehirdeki turkcelle cihazı incelemk için girdim. O an ellerinde yoktu ne zaman gelir dediğimde, "salı (bugün) 35 tane cihaz gelecek 10 tanesi satıldı 25tane var" demişlerdi. Bilginiz olsun belki işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo hoparlörden dolayı öyle titreme var malesef
  • 7 Plus kullanımı o kadar keyifliki nerdeyse elimden düşmüyor :)

• I_serkan_I kullanıcısına yanıt
    Merhaba, acikta yer kaliyor alt hoparlor kismi tamamen acik ama koseleri kapali.

Full degisim 10 tl garantiden kasitlari da 110 lira almiyoruz 10 lira aliyoruz olayi herhalde.

Telefonu matlastirmiyor, ekrani cok net ve normal sekilde ama ilk mesajda yazdigim gibi arkasi jet black e yakin parlaklikta.

Kilif olayini kullanmadigim icin bilmiyorum, genel olarak cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Arkadaşlar merhaba. Ben 6s kullanıyordum alalı 15gun olmuştu lakin cihaz iMessage, arama (telefon) ve kamerayı acınca donuyordu. Bunu 2gunde bir yapıyordu.

Servise verdim cihaz değişimi yapacaklar yeni 6s gelecek. Şimdi asıl sorun iphone 7 32gb aldım 4gun önce aynı sorun bunda da oldu.. çevremdeki tüm ip6 kullananlara sormuştum kimse böyle bir sorun yaşamıyor.

Cihaz çalışıyor ama dediğim gibi uygulamaları açınca donuyor. Resim koyuyorum daha iyi anlaşılsın diye..

Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Çok hızlı akış olduğu için yineleme gereği duydum mesajı.. bu sorunu yaşayan yok mu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo

quote:

Orijinalden alıntı: Pisikomantis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brci

quote:

quote:

Arkadaşlar iPhone 6 64GB sahibiyim. iPhone 7 128GB veya iPhone 7 Plus 32GB a geçmeyi düşünüyorum? Sizce geçmeli miyim? Geçersem de hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler.

Arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.

ben 6 64 gb dan 7 plus 128 e geçtim . 7 ye geçeceksen tavsiye etmem ama plus a geçebilirsin kullanım deneyimin değişiyor çünkü . Düz 7 de pek bir değişiklik hissetmezsin en büyük yenilik home tuşu olur senin için. Çift hoparlörün deneyimi 7 plus da daha tatminkar .

Evet kafamı kurcalayan da bu zaten. Kullanım deneyimim neredeyse aynı kalacak. Üstelik kasanın aynı kalması da cabası. Sırf model yükseltmek için ve biraz daha fazla depolama alanı için 7 mantıklı mı diye düşünüp duruyorum İşlemci, kamera, RAM bunlar da değişenlerden tabi ki. Ama bunun yanında Plus da çok büyük geliyor.Çift kamera olması büyük avantaj. Çok kafa karıştırıcı

Ben sizin yerinizde olsa 7s i beklerim, muhtemelen plus olmayan modelde çift kamera olacaktır. Ben lumia 920 den i phone 7 128'e geçtim,6s den 7 veya 7+ a kesinlikle geçmezdim. Özellikle 32gb modeli asla önermiyorum, lumia 920 de 32gb ama bana ucu ucuna yetiyordu.

Gelişen sistem ve özelliklerle doğru orantılı olarak programların,oyunlarında boyutu artacaktır. 64gb olsa aslında ideal olabilirdi ama durum bu neyse fazla hafızadan bir zarar gelmez. Düz 7 veya plus hatta 7s olsun 128gb dan şaşmayın derim.

Ben de aynı düşüncedeyim. Şuan 64GB lık iPhone 6'mda 1.5 GB boş alanım var. 32GB bana yetmeyecek gibi. 7 Plus 128GB da bana göre pahalı. Zaten şuan iPhone 6 'mın şarjı da 2 güne yakın gidiyor. Sanırım iPhone 7 128GB alacağım. Ama çift kamera olmaması kötü olacak. Fotoğraf çekmeyi seviyorum çünkü. iPhone 7 Plus'ın portre modu fena

Ben 7s'i bekle dedim ama sen sanırım kafaya koymuşsun alacaksın :D Bende fotoğraf çekmeyi severim ama kafamdaki ideal cep telefonu boyutlarını fazlasıyla aşıyor. Bu boyutta bir telefonu rahat kullanamayacağıma karar verince 2x optik zoom, daha etkili fotoğraf derinliği gibi özellikleri görmezden gelmem çok zor olmadı. Portre modundaki arka plan derinliğini çok güzel tabi ama sonradan fotoğrafa o derinliği verebilen yazılımlarda mevcut. Bu özellikler dışında plus daki kamera 7'deki ile birebir aynı kamera.

Arada 400-500 tl fark var, boyut olarak rahat kullanabileceğime inansam aslında çok büyük bir fark değildi . Sende iyi düşün acele etme,plus kullanabileceğine inanıyorsan gözün arkada kalmasın biraz daha bekle 400 koy plus al sonradan pişman olma. Bunu 7 kötü olarak algılama tabiki ben gayet memnunum sorun çıkmazsa en az 4-5 yıl kullanacağım.

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Bence o kadar güzel bir cihaz değil.İyi bir İphone için 6 yıldır falan bekliyorum.Android cihaz bile almadım gerisini sen düşün 5800 ile idare ediyorum.Sanırım İphone 7 alacağım ama buna emin olabilirsin ki elimde kötü bir android cihaz hatta çin malı Android telefon bile olsa şimdi iphone 7 almazdım.Ben zorunluluktan alıyorum.Evdekilerin telefonları tuşlu nokia onlar bozulacak yakında yani tamamen zorunluluktan iphone 7 alıcam Ben asında 7S istiyordum :)
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Bize nispet mi yapiyorsun hocam

• Plus mı almış herkes harbiden, ipadim olmasa bende plus düşünebilirim ama çok gereksiz olacak ipadide elden çıkartmak istemiyorum kararsız kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swanford

beyler varsa yoksa yok mat siyah yok simsiyah denilip durulmuş. benim iphone 3gs de iphone 5 de hep siyahtı. bu yüzden yine siyah almak istemiyorum açıkcası ama heryerde siyah çok iyi deniyor. ben beyaz almak istiyorum, silver renginden alan gören beğenen tavsiye eden kimse yok mu ya ??

Siyah modelleri bir ben sevmiyorum herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

7 Plus kullanımı o kadar keyifliki nerdeyse elimden düşmüyor :)

Bence bununla 2 sene gidersin sen :) Beraber iPhone 8 Plus alırız
  • İphone 7 128gb mat sarji boyle gitti genel olarak memnunum aslinda daha da giderdi de antutu cok sarj yedi hemen

• Benimde elimden düşmüyor akşamları evde ps bile daha az oynuyorum artık telefonu kurcalamaktan :]

• 10.0.3 şarj sorunu yaşayan arkadaşlar sürüm düşürebilir imzalar açık

• Arkadaşlar full koruma jelatin nerden bulabilirim 7 icin on tarafta var fakat arka ve yanlar icin bir cozum varmı bildiginiz teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

İphone 7 128gb mat sarji boyle gitti genel olarak memnunum aslinda daha da giderdi de antutu cok sarj yedi hemen

Hocam düşük güç modu sürekli açık olarak kullanıyorsunuz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

7 Plus kullanımı o kadar keyifliki nerdeyse elimden düşmüyor :)

Bence bununla 2 sene gidersin sen :) Beraber iPhone 8 Plus alırız

İnşallah hocam :) Artık dur demek istiyorum kendime. Bundan sonra hedefim en az 2 sene kullanmak ve sizinle birlikte iphone 8 Plus almak :)

• Buna ne diyorsunuz arkadaşlar? 32gbnin yavaş olduğuna dairhttp://appleapple.top/iphone-7-with-32-gb-of-memory-have-slow-flash-memory/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Bize nispet mi yapiyorsun hocam

Estağfurullah hocam. Tek dileğim almak isteyen herkesin bir an önce alması Herkes kısa zamanda kavuşur inşallah...

• Alan herkese hayırlı uğurlu olsun, almak isteyenler de inşallah en kısa sürede telefonlarına ulaşırlar.
    Benim gibi telefonu Türkiye'den alanlar devlete epey katkıda bulundu

Bugün çeşitli sitelerde de haber oldu, rakamlarda siteler arasında bazı farklar var (giriş rakamından dolayı sanırım) ama vergi oranları doğru, özetle; En ucuz modeli Türkiye giriş fiyatı 1.930₺ + %25 ÖTV (482₺) + %6 TRT Bandrol (115₺) + %18 KDV (434₺) (Buradaki KDV'de dikkat çekici nokta 1930₺ üzerinden değil ÖTV eklenmiş rakam üzerinden KDV hesaplanıyor, verginin vergisini ödüyoruz.) + yaklaşık 280₺ bayi karı.
    3200TL'lik telefonun 1031TL'si vergiye gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.