Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Sessiz bir ortamda video cek mesela 1080p 60kare sn
    10 saniye falan sonra oynat ses varmi kontrol et hocam , resmen trafo sesi duyuluyor biraz sesli ortamsa sesten eser yok :) kullanima engel mi benim icin aslında degil çünkü sessiz ortamda hic video cekmedim . Ama genede değişim yaptirirm

Değişim yaptır hocam. Siz dedikten sonra 4K 55sn video çektim çıt sesi yoktu. Böyle bir imkanın varken değiştir

Bu arada bir bug buldum sanırım. Parlaklık en kısıkta, wallet uygulamasına bastığımda parlaklık hemen açılıyor. Sizde de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kasım ayinda randevu alabilirsem değişim yaptiricam ,

Wallet uygulamasinda bendede parlaklık full oldu :) sürüm ios 10.0 , ( 6s yedeğini geri yükledim guncelleme yapmadım bidaha)

• iphone7 nin kasasını oynatınca sanki kasa oynuyomuş gibi çıt sesi geliyo, aynı durumu yaşayan var mı?

• Ne Android ne Apple fanı değilim ama DxOmark sıralaması da sentetik testler gibi yanıltıcı örneğin Sony Z 5P'de o listede birinciydi ama hiç birinci olacak bir kamerası yoktu

Diğer yandan şimdi nasıl olur bilmiyorum(iPhone çıktı) ama birkaç ay önce Teknoseyir S7 - Htc kıyaslamasında gece çekimlerinde bence Htc One daha başarılı işler yapıyordu

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Wallet uygulamasının açınca parlaklık otomatik artması bug değil. Bilerek öyle yapmışlar eskiden beri öyle. Sanırım wallet kulanılacağı zaman barkod vs rahat okunması için.
  • _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ipad olağanüstü bir cihaz her işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz ortamda 1080p 60 karen video çektim.
    Yağmur efektli, tıkı tıkı diye ses eşliğinde dinledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    İpad olduğu içinde düz 7 alınır geçilir hocam:) sonuçta evde büyük ekranda ios deneyimi yasayabiliyorken plus almak mantiksiz gibi düşünüyorum

• efege kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan

• Bu ses olayına benzer cihaz şarjda iken görüşme yapın ahizeden gelen özellikle kablo oynayınca daha belli olan sesi duyabilirsiniz deneyen olursa böyle bişey varmı sorunmu bilgileniriz

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    Uff 14 aralık diyor bu

• 32 gb plus bekleyen varsa medie markt'da hızlı gönderi olmuş

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone-7-plus-32-gb-black-akıllı-telefon-apple-türkiye-garantili-1168079.html

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone-7-plus-32-gb-silver-akıllı-telefon-apple-türkiye-garantili-1168080.html

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone-7-plus-32-gb-gold-akıllı-telefon-apple-türkiye-garantili-1168081.html

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone-7-plus-32-gb-rose-gold-akıllı-telefon-apple-türkiye-garantili-1168082.html

ha ben 7 ekimde ön sipariş adı altında verdigim 128 plus'a hala kavuşamadım ama hızlı gönderi yazanları cidden erken gönderiyolar onda sıkıntı yok

bu arada bunlar siteye eklendiğine göre 128 gb de geldi ama az geldi siteye eklemediler ön sipariş yapanlara göndericekler umarım 1 tanede bana yollarlarda biter bu saçma bekleyiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Ekim 2016; 1:08:08 >

• Konunun uzmanlarına bir sorum olacak zorlu yada akasyadan apple cihaz aldınız 14 gün içinde iade etme hakkı varya bu süreç nasıl işliyor nakit alırsanı diyelim parayı ger veriyorlar siz yine bir cihaz aldınız 14 gün sonra yine iade ettiniz bunda bir sınır varmı yok ise devamlı 14 günde bir iade et yeni al kullan yeniden et sistemi yapan varmı deneyimi olan merak ettim sadece bu olayı

• İyi akşamlar arkadaşlar birşey merak ettim sanalpazar.coma girdiğimde ana sayfada 3050 tl yazıyor iphone 7 32 gb apple türkiye garantili diyor bu fiyat neden bukadar uygun bilen varmı bilgisi olan ithalatçı falan olma ihtimali yoktur değilmi ?

http://www.sanalpazar.com/apple-iphone-7-32gb-cep-telefonu/i-67947399
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Kapali kutu olmasi gerekli telefonlarda diye biliyorum fabrika kusurlu ise thh ile iadesi gerceklesiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrex012

İyi akşamlar arkadaşlar birşey merak ettim sanalpazar.coma girdiğimde ana sayfada 3050 tl yazıyor iphone 7 32 gb apple türkiye garantili diyor bu fiyat neden bukadar uygun bilen varmı bilgisi olan ithalatçı falan olma ihtimali yoktur değilmi ?

http://www.sanalpazar.com/apple-iphone-7-32gb-cep-telefonu/i-67947399

Ucuzluğunu bilmiyorumda apple türkiye garantilidir diyorsa öyledir sorun olcağını zannetmiyorum.

• emrex012 kullanıcısına yanıt
    Cihaz paralel ithalat olarak getiriyorlar belki pasaport kaydı bile yok ve Türkiye'de 1 yıl garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Cihaz paralel ithalat olarak getiriyorlar belki pasaport kaydı bile yok ve Türkiye'de 1 yıl garantisi var.

hocam en başta 2 yıl apple türkiye garantili yazıyor bende sizin düşündüğünüz gibi düşündüm birde ana sayfasında yayınlıyor sanalpazar ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

Kapali kutu olmasi gerekli telefonlarda diye biliyorum fabrika kusurlu ise thh ile iadesi gerceklesiyor

Apple kendi mağazasında öyle değil al kullan beğenmedim diyosun 14 gün içinde iade hakkın var bende diyorum kş bunda bir sınır varmı yoksa 14 günde bir telefon yenileme silsilesi ile gidilebilir mi apple o modeli satmıyorum diyene ladar örnek 5s

• Merhaba,

Bataryasından inanilmaz memnunum. Bugün aldığım değerler şu şekilde;

Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.