Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    YouTube uygulaması içinden hücresel veri için çözünürlük ayarı yapın. Resimde gördüğünüz sadece kablosuzda hd ayarı kapalı konumda olmalı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta 6 Gold var ve dışarıdayken baktığımızda Rose Gold!a dönüşüyor telefon.Yakın renkleri var bence,ışık çok yanıltıyor.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Arkadaşlar merhaba. Ben 6s kullanıyordum alalı 15gun olmuştu lakin cihaz iMessage, arama (telefon) ve kamerayı acınca donuyordu. Bunu 2gunde bir yapıyordu.

Servise verdim cihaz değişimi yapacaklar yeni 6s gelecek. Şimdi asıl sorun iphone 7 32gb aldım 4gun önce aynı sorun bunda da oldu.. çevremdeki tüm ip6 kullananlara sormuştum kimse böyle bir sorun yaşamıyor.

Cihaz çalışıyor ama dediğim gibi uygulamaları açınca donuyor. Resim koyuyorum daha iyi anlaşılsın diye..

Hocam kullandığın sim kart eski mi? Kesilmiş vs ise bu nedenle olabilir. İstersen hattını 20tl vererek değiştir birde öyle dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 nin mekke fiyatını bilen varmı ?
  • Taksit yapan site önerisi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolwerin

YouTube uygulaması içinden hücresel veri için çözünürlük ayarı yapın. Resimde gördüğünüz sadece kablosuzda hd ayarı kapalı konumda olmalı

TSK oldu iyiki varsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Çok şanslıyım arkadaşlar 7 plus 24 saat internet teyim hiç ısınma görmedim cihaz buz gibi vallh

İnternette gezinmekle hiç bir cihaz ısınmaz. Oyun oynayın bakalım ne olacak. Sanki daha önce hiç telefon kullanmamış gibi biri yorum yapmışsınız olmamış.

Hiç bir cihaz ısınmaz diyorsun ya evde note 3 ısınıyor ne diyecek bu ise demekki olmamış gereksiz olmuş

Birader iphone konusunda olduğunumuza göre iphone dan bahsettim sen bana kalkmış android telden bahsediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Ben de online Apple store'dan Cuma gecesi sipariş verdiğim 256GB 7 Plus Gold a kavuştum.
    Ancak kutuyu açtığımda bir şok yaşadım ve eve gelene kadar devam etti şok.
    Bu arada kargoyu UPS deposundan aldım; hep merak ederdim UPS deposundan almak mümkün mü diye ve başardım.

Kutuyu açıp telefonu ters çevirmemle birlikte hemen kutunun kapağına baktım tekrar

Ne göreyim , sanki Gold değil de Rose Gold a çalıyordu rengi; ama tam Rose Gold da değildi.

Neyse sonra kutudaki seri no ve IMEI ile telefondaki numaraları karşılaştırdım , bir problem yok.
    Ancak telefon gold gibi gelmiyor gözüme
    Yanımda kuzenim de vardı, o da dalga geçti benle" gold diye rose gold koymuşlar kutuya " dedi.

Telefona iç mekanda , spotlar altında bakmıştık. Dışarı çıktık , yine aynı renk.

Ben Apple store'dan değişim isteyip bir tane daha Gold 7 Plus istiyeceğim dedim hatta kuzene. o derecr yani.

Sonra eve geldim , banyoda bir bakayım dedim tekrar ; sanki gözlerim benimle dalga geçer gibiydi, bu defa telefon bildiğin Gold idi.

Hatta telefonun fotoğrafını çekip kuzene gönderdim, o da inanmadı.

Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Şu an eski duruma düşen telefonum da 6+space gray. Ancak gold ve rose gold 6s görmüştüm .

Var mı bu enteresan durumu yaşayan aramızda ?

Spigen crystal clear takılı.

Benim kullandığım model de Gold renginde ve aynı renk hocam içiniz rahat olsun

• Arkadaşlar iPhone 7 için Bodyguardz ı nereden bulabilirim? Yardım lütfen.

• Arkadaşlar 10.0.3 e geçmeyin. Batarya hızlı bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim hocam ilginiz için.. sim kartım yeni sayılır orijinal hali kesilmiş değil yani. Bir de çok anlam erdiremedim sim karttan kaynaklandığına dair..

• iPhone 7 Plus gece performansı. Hiç bir ayarlama yapılmadan alel acele çekildi.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten muazzam foto cekiyor , bende ip7 ile testler yaptim sonuç yüz güldürüyor, androidden sonra nasıl geldi ios? En son g2 vardi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone 7 Plus gece performansı. Hiç bir ayarlama yapılmadan alel acele çekildi.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Başarılı olmuş. Bence telefonun kamera konusunda seçiciliğini belirleyen şey gece çekimler. Bende de G3 var memnunum bu konuda.

• iPhone 7 Plus gece çekimleri devamı...

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar istanbulda ip7 128gb jet black stoğu olan bir yer biliyor musunuz?
  • Fotograflarin neyi mukemmel anlamadim noise dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Hocam gerçekten muazzam foto cekiyor , bende ip7 ile testler yaptim sonuç yüz güldürüyor, androidden sonra nasıl geldi ios? En son g2 vardi sanirim

Aynen hocam ya bir telefon anca bu kadar çekebilir zaten Verdiğimiz parayı çıkaracak gibi duruyor

Edit: Android hayranıydım ama şuan her elime aldığımda ayrı mutlu oluyorum bu yeterli bir cevaptır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ekim 2016; 22:17:03 >

• 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.