Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lifeis

Ayni urun ayni saticinin n11 magazasinda silikon kilifla beraber 8.90 TL. Ben mi yanlis goruyorum?

Ayrica bir baska saticida 3 Al 2 Ode ile yine kirilmaz cam uc adet 15,80 TL'ye geliyor. Neredeyse film kadar ince bu camlar. Cihazin on yuzunde kalin camlar kadar kot farki yaratmiyorlar, iyi oluyor. Uc adet ekran koruyucu 15,80:
    urun.n11.com
    İphone X 5s 6 6s 6 7 8 Plus Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - n11.com
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-se-4-4s-5-5s-5c-6-6s-6-7-plus-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P68182400

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciden gelen ses için herhangibir bisey yapan oldumu sizce ilerde sorun çıkar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam apple yillarca f2.2 diyaframla devam etti f1.8 e geçince cidden devrim gibi oldu, eski bir 6s kullanicisiyim ve evde eşim de 6s kullaniyor aktif olarak sürekli kamera karşılaştırması yapıyorum bariz fark ortaya çıkıyor gece cekimlerinde o yüzden bana göre mükemmel cekiyor, tabi bu mobil dünyasındaki en iyi foto çeken cihaz anlamina gelmiyor suana kadar en iyi foto çeken apple cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Merhaba, acikta yer kaliyor alt hoparlor kismi tamamen acik ama koseleri kapali.

Full degisim 10 tl garantiden kasitlari da 110 lira almiyoruz 10 lira aliyoruz olayi herhalde.

Telefonu matlastirmiyor, ekrani cok net ve normal sekilde ama ilk mesajda yazdigim gibi arkasi jet black e yakin parlaklikta.

Kilif olayini kullanmadigim icin bilmiyorum, genel olarak cok memnunum

Allah razı olsun hocam bende kaplatacağım aldığım gibi. titiz biriyim çizik görürsem canım sıkılır. kredi kartı geçiyordur umarım onlarda
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    Benden ses geliyor , sessiz ortamda video cekerkende bariz şekilde ses videoya yansıyor, apple mh ile görüştüm değişim yapılır sesin videoya yansimamasi gerekli dedi , arkadasimda 32gb modeli var onda denedik ses yok videoda kasim ayinda falan randevu alip bi ziyaret edicem zorluyu

• quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Benden ses geliyor , sessiz ortamda video cekerkende bariz şekilde ses videoya yansıyor, apple mh ile görüştüm değişim yapılır sesin videoya yansimamasi gerekli dedi , arkadasimda 32gb modeli var onda denedik ses yok videoda kasim ayinda falan randevu alip bi ziyaret edicem zorluyu

Hocam video denemedimde mesela Facebook girdim hemen kulagimi verdim çok az ses geliyor

• table8 kullanıcısına yanıt
    Harita lazım oldu bugun onu kullanırken actım yaklaşık %40 tan bu yana power save açık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir de yakin zamanda turkcellden alan oldumu? Kardesim icin bakiyorum silver bulamadim. Stok olan turkcell magzasi varsa bilgilendirirmisiniz? (32gb iphone 7)

Sessiz bir ortamda video cek mesela 1080p 60kare sn
    10 saniye falan sonra oynat ses varmi kontrol et hocam , resmen trafo sesi duyuluyor biraz sesli ortamsa sesten eser yok :) kullanima engel mi benim icin aslında degil çünkü sessiz ortamda hic video cekmedim . Ama genede değişim yaptirirm

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Samsung cihazımdan benzer bir problem yaşamıştım anakart değişmişti yine fayda etmemişti hattı değişince düzelmişti diye yazayım dedim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar htc m8 kullanıyorum, ve yarın Plus modelini alıcam bi aksilik olmazsa. Acaba pişman olurmuyum..? Kullanan arkadaşlar nasıl Memnun musunuz.? Yardımcı olursanız sevinirim. Birde ilk neler almak zorundayım kırılmaz cam kılıf gibi? Kolay gelsin...

• quote:

Sessiz bir ortamda video cek mesela 1080p 60kare sn
    10 saniye falan sonra oynat ses varmi kontrol et hocam , resmen trafo sesi duyuluyor biraz sesli ortamsa sesten eser yok :) kullanima engel mi benim icin aslında degil çünkü sessiz ortamda hic video cekmedim . Ama genede değişim yaptirirm

Bence o kadar önemli değil değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ipad mini2 retina kullanicisiyim bu yuzden plus a gerek duymadım zaten ekran kasa oraniyla pek ergonomik değil plus modeli, ipad i elden cikarma , ipad candır:)

Dediğim gibi günlük kullanımda bir etkisi asla yok ama bir cihazda olup diğerinde yoksa kafa karıştırıyor açıkcası kararsiz kaldim bende ,

• Enıac kullanıcısına yanıt
    Hocam bende m8 den geçtim çok memnun kalacağını düşünüyorum o konuda tereddütün olmasın:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğim gibi günlük kullanımda bir etkisi asla yok ama bir cihazda olup diğerinde yoksa kafa karıştırıyor açıkcası kararsiz kaldim bende ,

Peki hocam ilerde güncelleme ile cozulurmu sizce

Yazılımla çözülecek birşey değil bu işlemci revizyonu gerekli belki 2. Yada 3. Parti üretimlerde yoktur bu ses apple a bir sürü geri bildirim gitmiştir yurtdisindada baya yankı uyanirdi bu olay zamanla bekleyip göreceğiz

• **ÖNEMLİ KONU DİKKAT**

Konunun uzmanlarına bir sorum olacak zorlu yada akasyadan apple cihaz aldınız 14 gün içinde iade etme hakkı varya bu süreç nasıl işliyor nakit alırsanı diyelim parayı ger veriyorlar siz yine bir cihaz aldınız 14 gün sonra yine iade ettiniz bunda bir sınır varmı yok ise devamlı 14 günde bir iade et yeni al kullan yeniden et sistemi yapan varmı deneyimi olan merak ettim sadece bu olayı

• quote:

Yazılımla çözülecek birşey değil bu işlemci revizyonu gerekli belki 2. Yada 3. Parti üretimlerde yoktur bu ses apple a bir sürü geri bildirim gitmiştir yurtdisindada baya yankı uyanirdi bu olay zamanla bekleyip göreceğiz

Anladım Tskler bekleyip göreceğiz

• unicornek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim. Umarım iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.