Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (7 Mobil) - 9 Masaüstü7 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu söylentiler doğru gibi kafam karişti o yüzden 7-128 yurtdişi aramaya başladim arada 200-300 tl fark olursa 128 yurtdişi alicam kafam rahat etsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru malesef. apple para ile ilişkisini ileri boyuta taşıdı:)
  • Pazartesi günü telefonun geldiğinde ilk işim sanayiye gitmek sonuçta bir taanus parasi veriyoruz
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

Bugün ANKARA'da

Ankamall - VATAN BİLGİSAYAR - BİMEKS - TEKNOSA - TÜRKTELEKOM - TURKCELL - VODAFONE
    KENTPARK - MEDİAMARKT - TURKCELL- VODAFONE - TÜRKTELEKOM
    CEPA da dahil olmak üzere heryeri gezdim ne 7plus 128 gb mevcut nede 256 gb...

yaktığım benzinde cabası vatan bilgisayarda gözüküyo gidiyoruz yok deniyor. Telefon bayilerinde genelde plus 32 lik mevcut diğer yerlerde de para ödemesi yapacaz sonra geldiğinde alo dicez geliceksiniz alacaksınız diyorlar..
    TEKNOSA 1 AY MEDİAMARTK 2 3 HAFTA TURKCELL TÜRKTELEKOM VODAFONE 1 HAFTA vs vs süre veriyorlar.. Valla cihazı almadan gına geldi bu tür olaylardan..

ANKARADAN ALAN VARMI BUGÜN ?

Yok hocam bende alamadım :( Bugün sinirimden Ankamall Teknosa ve Turkcell'deki siparişleri iptal ettm. Hafta içi gelir diyorlar diğer sorduğum yerlerde. Ben Mat Siyah 7 Plus alacaktım ama diğer renklerin varlığını yokluğunu bilmiyorum tabi.

Valla dün bi o kadar trafik çektim, harcadığım benzin nerdeyse yarı depo onuda geçtim baş ağrısıda cabası... Bu hafta içi çözeriz inşallah :(

İnşallah hocam ya.. Hafta içi buluruz gibime geliyor ama hayırlısı artık diyelim.

• Beylikdüzü D&R Mağazası cumartesi trafiğinde 2 saatte getirdi. Apple store A gitmeme gerek kalmadı. Ayrıca tüm D&R şubeleri ana bayilerinden (istinyepark akasya gibi) ürünü gün içinde getirebiliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Beyler 32 GB yeter mi uzun sureli kullanım için sizce ?

Rahat yeter arada bir fotolari yedeklersin olur biter ben 32 gb aldim 64 olsa alirdim ama 128 gb gereksiz

Nasıl yetiyor acaba? İki düzgün oyun yüklese 3-4 gb gidiyor kafadan. Spotify'den falan da çevrimdışı dinlemeyi aktifleştirince yer kalmıyor zaten. Videoları saymadım bile. Ben de 32 Gb'lık Z5 kullanıyorum, 32 de hafıza kartım olmasa yetmeyecek.

Hatanız var. 32 gb'lık G2 telefonumda buyuk oyunlar, yuzlerce şarkı ve internetten indirdigim videolar, filmler var. Ona rağmen boş yerim halen bulunuyor, ki IOS'ta telefona video indiremiyorsun. Android gibi rahat bir platform degil öyle rahatca doldurabilesin. Video kaydedersende 4K'lık videoyu telefonda tutmanın alemi yok hemen pc ye depolarsın. Oyunları bitirip telefonda muhafaza etmedigin sürece 32 gb çok çok rahat yeter. 128 gb çok gereksiz bir buyukluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 16 Ekim 2016; 10:54:04 >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl memnunmusunuz? Bayağı ince eleyip sık dokudunuz telefon almak için:) hatta s7 edge alacaktınız gibi bir ara;sağ gösterip sol vurdunuz:) ben iphone a cesaret edemiyorum farklı ve androide göre kısıtlı bir platform olduğu için. Yoksa güzel özellikleri. Aslında note 7 patlamasa sonraki telefonum o olacaktı muhtemelen ama nasip değilmiş

• Antutu scoru boyle ama cogu oyunda donma var cihaDa sorun olabilir mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaslar iyi pazarlar,

Dun Arnavutluk'tan iPhone 7 Plus 256GB cihaz aldim. Yabanci forumlarda "hissgate" olarak adlandirilan sikinti benim cihazda da mevcut. Turkiye'den alip bu problemk yasayan veya yasayyip degisim alan arkadaslar var midir?

Yardimlariniz icin tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Hocam nasıl memnunmusunuz? Bayağı ince eleyip sık dokudunuz telefon almak için:) hatta s7 edge alacaktınız gibi bir ara;sağ gösterip sol vurdunuz:) ben iphone a cesaret edemiyorum farklı ve androide göre kısıtlı bir platform olduğu için. Yoksa güzel özellikleri. Aslında note 7 patlamasa sonraki telefonum o olacaktı muhtemelen ama nasip değilmiş

Evet hocam s7 edge de karar kılmıştım hatta iPhone aldığım günün öncesinde s7 edge in butun incelemelerini izlemiştim Ancak almışken en iyisini alayım, aklımda kalacağına cebimde kalsın dedim ani bir kararla gittim aldım Telefon çok iyi, malzeme kalitesi olsun hissiyatı olsun her şey on numara. Androidden ios'a gecince ios'un ne kadar stabil ve sorunsuz bir sistem oldugunu anlıyorsunuz.

Evet androide göre kısıtlı ancak müziği apple music ile halledeceğim. Ayda 10 lira neye gitmiyor ki? Hem androidde indirdigimiz aynı müzikleri dinle dinle insan sıkılıyor, apple music'te canlı dj performansları bile var. Youtube daki videoları çevrimdışı izlemek icinde Youtube Go uygulaması çıkacak yakında, bu sorunuda bu şekilde halletmeyi düşünüyorum. Yani pekte kısıtlanmıyor hocam. Gidip bir apk kuramıyorsun, para vereceksin ama o da 3 5 lira bir şey yani bence fazla degil

Eğer aklınız iPhone'da kaldıysa s7 edge alırsanız yine aklınız iPhone'da kalacak çünkü aynı platform. Farklılık olsun bu seferlik, iPhone tercih edin

• Kardeşim anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz? iOS son sürümü daha stabilleşmedi bir kaç güne yeni sürüm çıkartırlar tüm sorunlar ortadan kalkar merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Beyler 32 GB yeter mi uzun sureli kullanım için sizce ?

Rahat yeter arada bir fotolari yedeklersin olur biter ben 32 gb aldim 64 olsa alirdim ama 128 gb gereksiz

Nasıl yetiyor acaba? İki düzgün oyun yüklese 3-4 gb gidiyor kafadan. Spotify'den falan da çevrimdışı dinlemeyi aktifleştirince yer kalmıyor zaten. Videoları saymadım bile. Ben de 32 Gb'lık Z5 kullanıyorum, 32 de hafıza kartım olmasa yetmeyecek.

Hatanız var. 32 gb'lık G2 telefonumda buyuk oyunlar, yuzlerce şarkı ve internetten indirdigim videolar, filmler var. Ona rağmen boş yerim halen bulunuyor, ki IOS'ta telefona video indiremiyorsun. Android gibi rahat bir platform degil öyle rahatca doldurabilesin. Video kaydedersende 4K'lık videoyu telefonda tutmanın alemi yok hemen pc ye depolarsın. Oyunları bitirip telefonda muhafaza etmedigin sürece 32 gb çok çok rahat yeter. 128 gb çok gereksiz bir buyukluk.

Katılıyorum 32 gb ideal.. 128 alanların hepsinin hafızası boş kalcak 32 bile dolduramıcaklar.

Hocam 32 gb lik versiyonu ovmenin anlami yok. Sistemden geriye kalan 27 gb hafiza şu forumdaki adamlardan kacina yeter? Buyuk boyutlu oyunlardan 3-4 tane yuklu, bir kac ufak oyun 7-8gb oyuna gidiyor, apple musicte offline dinlemek icin kaydettigim muzikler 12gb civari, cektigim resimler videolar 10gb civari ki birde 4k video cekmiyorum, cekenler mutlaka vardir. Pc den attigim filmler var, dizilerimin tek sezonu 5gb toplamda 12-13gb yer isgal ediyor. Gunluk hayatta kullandigim uygulamalar, dosyalar vs. Her seferinde videolari resimleri pc ye atmakla mi ugrasiyim? Telefonda durmasinin neden anlami yok?

• Arkadaşlar telefon şarj ederken ısınıyor, iPad adaptörüyle şarj ediyorum Apple bunda bir sorun olmadığını söylüyor ama 5S hiç ısınmıyordu normal midir bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Kardeşim anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz? iOS son sürümü daha stabilleşmedi bir kaç güne yeni sürüm çıkartırlar tüm sorunlar ortadan kalkar merak etmeyin.

Kardeş son sürüm çıkmadımı zaten? TElefon 10.0.1 le geliyor ben 10.0.2 ye güncelledim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam 32 gb lik versiyonu ovmenin anlami yok. Sistemden geriye kalan 27 gb hafiza şu forumdaki adamlardan kacina yeter? Buyuk boyutlu oyunlardan 3-4 tane yuklu, bir kac ufak oyun 7-8gb oyuna gidiyor, apple musicte offline dinlemek icin kaydettigim muzikler 12gb civari, cektigim resimler videolar 10gb civari ki birde 4k video cekmiyorum, cekenler mutlaka vardir. Pc den attigim filmler var, dizilerimin tek sezonu 5gb toplamda 12-13gb yer isgal ediyor. Gunluk hayatta kullandigim uygulamalar, dosyalar vs. Her seferinde videolari resimleri pc ye atmakla mi ugrasiyim? Telefonda durmasinin neden anlami yok?

Telefonda oyun oynamaya karşıyım ..hem şarjını yipratirsin hem telefonunu. .32GB normal kullanıcılar için gayet yeterli olacaktır. .16 ile yıllarca idare edenleri gördükten sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: the walker

Arkadaslar iyi pazarlar,

Dun Arnavutluk'tan iPhone 7 Plus 256GB cihaz aldim. Yabanci forumlarda "hissgate" olarak adlandirilan sikinti benim cihazda da mevcut. Turkiye'den alip bu problemk yasayan veya yasayyip degisim alan arkadaslar var midir?

Yardimlariniz icin tesekkur ediyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sorun düzelir.Telefon kaç liraya geldi ?

An itibariyle durum ben de böyle

Oyun olarak Rr 3 ve MC5 var yüksek boyutlu olan. Diğerlerini de toplasan 1 GB ancak eder. Spotify'den 60 müzik indirdim 1.6 gb tuttu ki 300'e kadar giderim. Geri kalanında anime, dizi falan var arada izlediğim. Yazın 128 gb sd almasam ya da telefonu değiştirmesem bu da yetmeyecek. Dediğim gibi multimedia içeriklere önem veriyorsan 64 gb ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Arkadaşlar telefon şarj ederken ısınıyor, iPad adaptörüyle şarj ediyorum Apple bunda bir sorun olmadığını söylüyor ama 5S hiç ısınmıyordu normal midir bu?

Hocam bana göre normal bir durum. Sonuçta daha hızlı şarj ediyor, daha yüksek akım veriyor.

• Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Şimdilik öyle yapacağım gibi gözüküyor, en azından hiçbir zaman kolay kolay hafızanın dolduğuna dair uyarı almam

• 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.