Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10.0.2 daha stabilleşmedi 6s 10.1 beta 3 yüklü arada takilmalar mevcut o yüzden beklemek gerek kilit ekraninda ki kamera ve uygulamalari kapatinca birbirine karişiyor takili kaliyor.genel bi sorun şarj daha iyi ama kasmalar mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle cevap vereyim tabii ki kullanıma göre düşünceler değişir ama bana sorarsan
    Video özellikle 4K video çekmeyeceksen devamlı 128GB gereksiz oluyor. 128GB alanlar genelde gerçekten video çekmeyi sevenleri 4K çekim yapmak isteyenler ki (ben öyle 4K çekim yapmak istiyorum) 128GB'ye yöneliyorlar. Ha sen dersen ki ben günde en fazla 2 fotoğraf çekerim ayda yılda bi video çekerim 128GB senin için gereksiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

İphone'u yok diyenlere

Apple adresi senin mi? arkası kolay

Ödünç cihaz gibi duruyOr

Not: şaka

• Fotoğraf çekmeyi seven ve fotoğraf çekimini sadece gündelik eşi dostu çekmekten ziyade farklı çekimler yaparak kullanan birisiyim hocam. Video ve fotoğrafta kaliteye fazlasıyla önem veririm. Fotoğraf makinesini hep taşıma imkanım olmadığı için telefonun kamerası da bir o kadar önemli benim gözümde. Video çekimlerini standart gelen ayarla değil 60 fps ile yaparım mesela bu telefonda da. 7+'da 4K çekim yaparım garanti. 6+'dan 7+'a geçiş yapacak olmamın en büyük nedeni telefonun yetersiz gelmesi değil 7+ kamerasının yüksek kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 16 Ekim 2016; 10:13:41 >
  • STATIC-X kullanıcısına yanıt
    Hocam bende denedim. Uygulama kapandı bende de.

• Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    Ee o zaman ne duruyorsun helva yapsana :)) 128GB alsana :)
  • Ben de bu mevzuyu çok düşündüm ama 400₺ fazla verip 128 almak mantıklı gelmedi 32 aldım, kısaca anlatayım 12 tane oyun yükledim telefona oz, gta sa, aspalth8, future fight gibi yer kaplayan oyunlar var. Yaklaşık 6 bin fotoğraf ve 75 tane video var fakat ayda 3₺ ye 50GB icloud hesabı alıyorum icloud fotoğraf arşivinde tutuluyor fotoğraflarım ve telefonda düşük çözünürlüklü olarak duruyorlar fotoğrafı açarsam yükleniyor. Ve de spotify da yaklaşık 250 şarkılık playlistim yüksek seviyede inmiş durumda, standar twitter instagram vb zaten var telefonumdaki boş alan şuan 9GB. Daha yoğun kullanmayacaksınız 400₺ fazla vermeyi iyice düşünün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 16 Ekim 2016; 10:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ben de bu mevzuyu çok düşündüm ama 400₺ fazla verip 128 almak mantıklı gelmedi 32 aldım, kısaca anlatayım 12 tane oyun yükledim telefona oz, gta sa, aspalth8, future fight gibi yer kaplayan oyunlar var. Yaklaşık 6 bin fotoğraf ve 75 tane video var fakat ayda 3₺ ye 50GB icloud hesabı alıyorum icloud fotoğraf arşivinde tutuluyor fotoğraflarım ve telefonda düşük çözünürlüklü olarak duruyorlar fotoğrafı açarsam yükleniyor. Ve de spotify da yaklaşık 250 şarkılık playlistim yüksek seviyede inmiş durumda, standar twitter instagram vb zaten var telefonumdaki boş alan şuan 9GB. Daha yoğun kullanmayacaksınız 400₺ fazla vermeyi iyice düşünün derim

Peki hocam bu iCloud hesabından fotoğraf görüntülerken yüklenme süresi nasıl? Ayrıca kotaya etkisi ne derece?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam 3-4 saniyede tam çözünürlüklü indiriyor wi-fi dyokken kendi internetinizi kullanmak yerine interneti kapatıp düşük çözünürlüklü baksanız bile çok berbat olmuyor.

Edit: Şöyle bir olay da var telefonunda ne kadar boş yer varsa ona göre optimize ediyor kendini örneğin şuan telefom boş olduğu için 3.5GB yer kaplıyor fotoğraflar 5S kullanırken telefon dolu olduğunda 300MB a kadar inmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 16 Ekim 2016; 10:25:48 >
  • ekran sararması ve kasma gibi durumlarda ne yapacağız. Kasmaya çözüm nasıl bulamıyorlar. 4000+ tl verdiğin telefonun kasması sinir bozucu
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Hangi ios surumunu kullaniyorsunuz hocam

• Deorro4 kullanıcısına yanıt
    ne iOS'u kardeşim dandroidçi provoke etmeye geliyo burda bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kortizon1 -- 16 Ekim 2016; 10:36:52 >
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda gördüm. Note 7 kullanıcısydım. Alternatifler için araştırma yapıyordum. Arkadaşım iadeye götürdü sararma için, iade almadılar. Aldığım zaman açıp dikkat etmek gerekiyormuş. O an farkedemeyebilirsiniz yani. Menü geçişlerinde takılma hissiyatı yaşatyor. Son sürümü kullanıyordu. Yeni güncelleme yoktu. SÜrüm numarasını bilemiyorum. Ayrıca 32 gb depolama biriminin kat kat yavaş olması da bu modeli elememe sebebiyet veriyor. 128 de çok pahalı. Keşke hafıza kartı desteği olsa ya da minumum hafızayı 64 e çekseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hocam 3-4 saniyede tam çözünürlüklü indiriyor wi-fi dyokken kendi internetinizi kullanmak yerine interneti kapatıp düşük çözünürlüklü baksanız bile çok berbat olmuyor.

Edit: Şöyle bir olay da var telefonunda ne kadar boş yer varsa ona göre optimize ediyor kendini örneğin şuan telefom boş olduğu için 3.5GB yer kaplıyor fotoğraflar 5S kullanırken telefon dolu olduğunda 300MB a kadar inmişti

Anladım hocam. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

Bugün ANKARA'da

Ankamall - VATAN BİLGİSAYAR - BİMEKS - TEKNOSA - TÜRKTELEKOM - TURKCELL - VODAFONE
    KENTPARK - MEDİAMARKT - TURKCELL- VODAFONE - TÜRKTELEKOM
    CEPA da dahil olmak üzere heryeri gezdim ne 7plus 128 gb mevcut nede 256 gb...

yaktığım benzinde cabası vatan bilgisayarda gözüküyo gidiyoruz yok deniyor. Telefon bayilerinde genelde plus 32 lik mevcut diğer yerlerde de para ödemesi yapacaz sonra geldiğinde alo dicez geliceksiniz alacaksınız diyorlar..
    TEKNOSA 1 AY MEDİAMARTK 2 3 HAFTA TURKCELL TÜRKTELEKOM VODAFONE 1 HAFTA vs vs süre veriyorlar.. Valla cihazı almadan gına geldi bu tür olaylardan..

ANKARADAN ALAN VARMI BUGÜN ?

Yok hocam bende alamadım :( Bugün sinirimden Ankamall Teknosa ve Turkcell'deki siparişleri iptal ettm. Hafta içi gelir diyorlar diğer sorduğum yerlerde. Ben Mat Siyah 7 Plus alacaktım ama diğer renklerin varlığını yokluğunu bilmiyorum tabi.

Valla dün bi o kadar trafik çektim, harcadığım benzin nerdeyse yarı depo onuda geçtim baş ağrısıda cabası... Bu hafta içi çözeriz inşallah :(

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Şahsen bana 32gb yetiyor lakin çok dizi izlediğim için daha fazla olsa kötü olmaz 😂😂

• JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Suan sadece addison ve cellularline markalarindaki urunler var kilif olarak.

• Arkadaşlar 32GB'lık modelin diğer modellerden hafıza testinde 8 kat yavaş çıktığı asparagas haber değil mi? Apple böyle bir kötülüğü yapmaz diye düşünüyorum.
  • KBD kullanıcısına yanıt
    Dun gittim :D randevusuz kesinlikle i7 satisi yapmiyorlar. Plus icinde 3hafta sonraya randevu deneyin suan stok yok dediler

• buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan bol keseden sallama

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.