Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumunuz icin tesekkur ederim aydinlatici oldu zira oyle bi anlatilmis ki telefonlar arasinda yavaslik var diye dusunuyor insan bu arada ben renk olarak zaten rose gold almayi dusunuyorum aslinda aklimda jet black vardi ancak hic kilif kullanma aliskanligim yok suan da da kullanmiyorum. O yuzden cizilmesini engelleyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miklaaa M kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de aradılar gidip teslim aldım cihazımı. Ama bir sorum olacak. Fatura aldınız mı acaba ? Yoksa internetten aldığımız işin faturayı bir şekilde postayla falan mı gönderecekler ? Mağaza bana fatura falan vermedi çünkü
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, sonuçta para türkiyede kolay kazanılan birşey değil. Bende güncelleme desteği bitene kadar kullanırım kısmetse. Bir de alabilsem telefonu oda güzel olacak ama türkcell sağolsun kandırdı beni

• İphone 7 Sarı Ekran Çözümü

• Arkadaşlar rehberde her kişi 2 tane bunları kolayca nasıl silebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Arkadaşlar rehberde her kişi 2 tane bunları kolayca nasıl silebilirim

App Store'a girin hocam orda topluca kişileri silmek için contact delete uygulamaları var. Bu sayede kolayca topluca silersiniz.

Mesela bunun gibi :

Myungsook Yang: Kişiler Multi Kaldır
    App Store
    ‎Contacts Multi Remove
    https://appsto.re/tr/Bw9Abb.i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 16 Ekim 2016; 3:08:13 >

• 10.0.1 de telefon ama 0.2 ye geceyim mi ? Sorunu var miydi sarji cok yiyor denmisti diye hatirliyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Ipad air ve iphone 7 plus. Fotoğrafta da görduğünüz gibi parlaklıklar vs aynı. Ayarları yaptıktan sonra diğer cihazlar sarı kalıyor resmen Soru işareti kalmasın aklınızda. Telefon gayet başarılı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Elinize sağlık hocam içimde şüphe kalmadı artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

10.0.1 de telefon ama 0.2 ye geceyim mi ? Sorunu var miydi sarji cok yiyor denmisti diye hatirliyorum ama

Ben geçtim kardeş şarjı yiyor gibi geldi.. Ama eski sürümde niye durcaksınki adamlar yeni bir sürüm çıkarıyosa geçmek lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Teorik rakamlar uzerinden cikarilan gereksiz bir yaygara. 4K ile cekim yapma, iMovie ile editing vb. bircok seyi denedim. Daha onceki 16/64GB modellerdeki deneyim neyse, 7 Plus 32GB deneyimi de ayni. Laboratuvar ortaminda cok kucuk toleranslarla bilimsel test yapmiyorsan, NAND belleklerdeki kapasite yukseldikce artan hizi algilayamazsin.

Bu arada yogun olarak okuyan, belge goruntuleyen, metin odakli iPhone kullananlara, beyaz yuzlu modelleri oneririm. Cok yogun sekilde video izlemiyorsaniz, ekrandaki siyah cerceve rahatsiz etmez. Aksine beyaz cerceve (faceplate) ferahlatici etki yapiyor. Bu arada Spigen'in %25 indirimini ben de kacirmadim. Gunmetal slim armor, bence beyaz modellerle iyi gorunuyor. Arkasindaki kick stand dedigimiz ayak da cok ise yariyor. Hoparlor cikisinin yukari dogru yonlendirilmis olmasi da stereo sesin dengesine katki sagliyor. En alttaki kare, 10.0.2 yuklu iPhone 7 Plus ile cekildi. Cozunurluk dusuk.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Kılıfın kalınlığından memnun musunuz. Ekranı çok kapatıyor mu? Bende bu kılıfdan almayı düşünüyorum.

• Ekran sarı meselesi ile ilgili konu da bazı ayarlar yapılınca düzeliyor denmiş ancak bu ayarlarda diğer renkler daha öncesine göre daha kötü veriliyor deniyor bu konuda meseleyi kullanan arkadaşlardan öğrenmek isterim.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    6s ile iPhone 7 ayarladiktan sonra daha beyaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

6s ile iPhone 7 ayarladiktan sonra daha beyaz.

Demek istediğim şuydu yani ayarlardan sonra beyaz daha iyi veriliyor deniyor ancak diğer renkler öncesine göre canlılığını kaybediyor deniyor böyle bir şey var mı demek istedim.

• Güzel wallpaper bulan arkadaşlar bana öezl mesaj atabilirler mi acaba?

Hala ısrarla tekrar ediyorum.

Alan arkadaşlardan kullanıcıların kendi arasında bilgi paylaşımı yapacağı sağlam bir başlık gerekiyor.
  • Extuin E kullanıcısına yanıt
    www.wallpaperawesome.com
    Wallpapers Iphone 7 Full Hd 1080 1920 Awesome Hi Quality
    http://www.wallpaperawesome.com/m/wallpapers-iphone-7-full-hd-1080-1920-awesome-1.php

• yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    150 tl lik bi ürün almayı denedim apple dan yine olmadı hocam onunla alakası yok

• iPhone 7 ile iPhone 7 plus arasındaki farklar neler çok fark yoksa i7 alayim bulması daha kolay

• alprock88 kullanıcısına yanıt
    maksimum 3 telefon getirilebiliyor, yani 3 telefon getirebilir arkadaşınız. babamın arkadaşı amerikada ocak gibi gelecek para durumunu ayarlayabilirsem bende i7 getirtmeyi düşünüyorum 5s'in boku çıktı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

Veee 7 plus

Ekran koruyucunun çok kötü dört bin tl vetdiğin bir ürüne daha iyi koruma al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 16 Ekim 2016; 7:03:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

Veee 7 plus

Ekran koruyucunun çok kötü dört bin tl vetdiğin bir ürüne daha iyi koruma al.

Bunun gibimi)

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.