Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArtificialIntelligence

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Kanyon tesliim mi aldınız acaba ?

Bağdat Caddesi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de haber bekliyorum Kanyon'dan, telefonlarını ezberledim ama telefona bakan bile yok. Mecburi bekleyecez artık
  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    iyide vatanda suanda siparişte 256gb yokki :D bizde 3tane avanslı satış yaptık. musterılere 15gun sonra teslim dedik dün. gümrükte sıkıntı var suanda
  • Devlet cari açığı dizginlemek için olduğu kadar vatandaşı düşündüğü için de bu ürünlerde taksiti engelliyor.kredi kartına 24 ay taksitle telefon satılsa şimdi olduğundan kat be kat talep olacak sonra da vay ben kredi kartı mağduruyum diye ağlayanlar ortaya çıkıyor. Şu an kontratlı satışlar evet yasayı dolanma yöntemi ama bu bile pek çok tüketiciyi alım kararı verirken bir daha düşünmeye sevk ediyor. Bakmayın forumda herkesin telefona hücum ettiğinden. Burası teknoloji meraklilarinin olduğu sayıca az bir platform. Toplumun geneli bu kısıtlamalardan sonra kolay kolay elini cebine atamıyor. Eskiden olduğu gibi asgari ücretle çalışan bir kişi kolay kolay iPhone sevdasına düşmüyor dusemiyor.

Gönül ister ki ülkemizde asgari ücret insanı yaşam standardı getirse de asgari ücretle çalışan insanlar da iphonenun son sürümünü rahatça kullanabilse, iPhone geçtim evine sağlıklı besleyici gıda maddesi alabilse hakkettiği şekilde yaşayabilse. Ama kısa vadede çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 128 gb plus mat siyah cihazım geldi iphone yine iphone :D

ama ekran sarılığı hakkaten var bu donanımsal mı yazılımsal mı acaba arkadaşlar ?
  • Amerikadan getirdiğim totalde 1 hafta kullandığım gold iphone 7 yi mat siyah 7 plus aldığım için satıyorum. Cihaz model kodu A1778 türkiyede garantisi geçerli model. Hafıza 32 gb fiyat 2500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurdmrcn

Hocam vatanda calisiyorum. Web fiyatlari suan yanlis. 16gb stoklarda kalmadi zaten.

Kalmadı değil, Apple artık 6s ve bundan sonraki döngüde 16gb lık cihaz üretmeyecek.Minimum 32gb.Sizin yorumunuzu okuyan stokda kalmadı ama gelebilir gibi muallakta kalır.
    Vatan da çalışıyorsunuz ama ben dahil bu forumdaki yüzlercesi teknoloji mağzalarında çalışanların birçoğundan sattığınız cihazlarla,ürünlerle ilgili daha bilgili, daha alakalıdır.

Üzerinize alınırsanızda alının ne yapayım.

Bir keresinde İzmir Karşıyaka Vatan dan kullaklık alacağım,bir Allahın kulu gelmedi.Toplanmışlar biri at yarışı derdinde,biri yatan iddia kuponu derdinde takıma sövüyor.

Kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ancak,şube müdürüne bir güzel bu lakayit durumu anlattım.

Herkes tabiki değil ancak Bu ülkedeki çoğu kimse ne yaptığı işine nede karşısındakine saygısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 15 Ekim 2016; 10:04:40 >

• Dediklerinin farkindayim. Web magazasinin sacmaligi bu zaten. Biz gelene elimizden gwldigince artik 16 nin uretilmeyecegini anlatmaya calisiyoruz. 32gb olanlar var auan butun magazalarda.

• Ugurdmrcn U kullanıcısına yanıt
    Üstad lafım sana değil.Birikim var üstümde,Fırsat oldu sana denk geldi.

• arkadaşlar bugün zorludan veya akasyadan 7 128gb jet black rezervasyonu alabilen oldu mu?
  • Bu ekran sarililigindan bahseden arkadaslar , telefon 6S serisindede sarimtrakti orada cogu arkadas degisim vs bile yapti ama degisen bisi olmadi . Orada cokca konustuk bu yeni bir olay degil , 6S 'te 3 farkli firma ekran paneli uretiyordu ondan farkliliklar olabiliyordu , simdi paneller farklimi bilmiyorim ama aralarinda oyle cok fark olmuyordu hepsini incelemistim . Burada arkadaslar paylasmis bunun bu sefer cozumude var , ayarlar ile duzeltilebiliyormus . Bunu burada sorun diye lanse etmeyin , yinede rahatsiz olan ekrani begenmeyen arkadaslarda paralarini iade edebilir baska telefon tercih edebilir cunku bu cikan seri ile alakali hatali bir durum degil .

• quote:

Orijinalden alıntı: JunkiiRoi

Merhaba arkadaşlar, vodafone üzerinden 7 plus jet black almaya çalışıyorum ama hiçbir vodafone shopa jet black rengi gelmemiş :D Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şuraya geldi, geleyecek gibisinden ya da haftaya gelir gibi. İstanbulda 20'ye yakın vodafone shopu telefondan aradım adamların dedikleri bile birbirinden alakasız. Kimisi tabiki jet black geldi diyor yanındaki adama soruyor mat siyah gelmiş diyor sonra.

Neyse bir adam aralıkta ancak gelir dedi, tam mat siyah almaya karar verdiğim sırada başka bir shoptaki kadın 17 ekime kadar gelecek ürün listesinde jet black yok ancak ondan sonraki 1-2 hafta içinde gelir diyince beklemeye kadar verdim.

Sizce de 2 ay sonra mı gelir jet black ve mat siyah mı alsam?

Kasım ortası Aralık Başına kadar zor Apple Store bile çok az Jet Black satabilirken Vodafone'un ya da Diğer Operatörlerin Jet Black Plus getirebileceğini sanmıyorum

• Ugurdmrcn U kullanıcısına yanıt
    Apple ile görüştüğümde alamazsınız dedi ben de bu yuzden gitmedim. 06:00 randevu acılıyor 06:10 da bütün randevular doluyor. Mantıklı düşünürsek randevusuz gittiğimizde satmalar. Yakınsanız gidip bir bakın bize de haber verin derim :)

• 7 128 mat black
  • Şu telefonla resim çektirmeler falan nedir ya yine bir gulme geldi :D saplantı iyice büyümüş materyalizmin doruklarına gidiyor dünya haydi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisi

208. sayfaya kadar gittim ama aradığım sorunun cevabını bulamadım. Amerika'dan 7 plus gelecek ama Türkiye'de garantinin geçerli olması için hangi model ve hangi firmadan (verizon, t-mobile vs) alınması gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler.

Normal 7 için A1778, Plus için Model A1784. AT&T yada T-Mobile olmalı. Verizon yada Sprint almayın.

• iDeviceHelpyoutube
    iPhone 7 - Yellow Display ? How to Fix
    https://youtu.be/o7Nqk5Yi1kY

Bu videoda anlatılıyor hocam. Yaptığı ayarlarda sizin ekram düzelmezde göz zevkinize göre değerleri değiştirebilirsiniz.

• Arkadaşlar tanıdıklarınız varsa arabistandan aldırın
    Türkiye"de en aşağı 700/1200 tl arasında fark var

Apple iPhone 7 32 GB 2100 tl
    Apple iPhone 7 128 GB 2417 tl
    Apple iPhone 7 256 GB 2729 tl

Apple iPhone 7 Plus 32 GB 2495 tl
    Apple iPhone 7 Plus 128 GB 2807 tl
    Apple iPhone 7 Plus 256 GB 3199 tl

• iPhone7 32GB plusın hızında belirgin bir gerilik görülüyor. Forumda 32GB'lardaki bu sorundan bahsedilmişti ama rakamlarla görünce olayın barizliği iyice anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 15 Ekim 2016; 11:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

128 gb plus mat siyah cihazım geldi iphone yine iphone :D

ama ekran sarılığı hakkaten var bu donanımsal mı yazılımsal mı acaba arkadaşlar ?

Kullandigim tum iphone larda vardi o sorun en son se aldim onda yoktu yazılımsal olamaz sarı ekran sıkıntı etmeye gerek yok ama :)

• 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.