Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26462647264826492650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre için 14’ün en iyi sürümü 14.1 olmuş olabilir. Bundan sonra çok iyi övgü almadığı sürece güncellemeye bulaşmayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • besiktasulan B kullanıcısına yanıt

ios14'e güncellediyseniz ondandır pil sorunu. Ben 14'e geçtiğim günden beri kabloya bağlı yaşıyorum.

• Anasını s.kt.ler afedersiniz telefonun ios 14 ile appleın avantajı uzun yıllar güncelleme desteği sunacak olmasıydı lakin böyle telefonun delaylarla çıldırtacağını ekran atlamaları yaşatacağını bilsem inanmazdım yani illa son sürümünü mü alacağız alıp kasılma takılma donma olmadan 3 sene kulanabileceksek çok farkı kalmadı sanki androidden gibime geliyor

• Dün 2 adet ip7 aldım mediamarktan.ios sürümleri 13.5.1 acaba nasıl bu sürüm?14.1 i yüklemelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllardır farklı iPhone ve iPad modelleri kullanıyorum. Başlarda cihaza gelen tüm güncellemeleri yapıyordum. Sonra fark ettim ki bir yerde durmak gerekiyor. Şuna iPhone 7 plusta ios13te kaldım, 13ü yüklemek için 3-4 ay beklemiştim sorun yaşayan var mı yok mu görmek için. Telefon 4 senesini doldurdu, 2 ay önce pilini değiştirdim, gayet akıcı çalışıyor. Yazılım güncellemek zorunda kalmazsam en az 2 sene daha kullanmayı planlıyorum.

Keşke Apple ios14ü iPhone 7 ye vermeseydi ama o zaman da neden güncelleme gelmiyor diye söylenecekti insanlar. Herkesi memnun etmek zor..

• Hiç ama hiç gerek yok, güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ruuuuud

Hiç ama hiç gerek yok, güle güle kullanın..

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalhan42

Dün 2 adet ip7 aldım mediamarktan.ios sürümleri 13.5.1 acaba nasıl bu sürüm?14.1 i yüklemelimiyim?

İos 15 çıkmaya yakın yükleyin. Zaten ilerde mecbursunuz, güncellemeniz gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalhan42

Dün 2 adet ip7 aldım mediamarktan.ios sürümleri 13.5.1 acaba nasıl bu sürüm?14.1 i yüklemelimiyim?

hocam kaça aldınız ve neden bu kadar eski bir telefonu aldınız sorabilir miyim ?

• Arkadaşlar iPhone 7 telefonum pil sağlığı %86, akşam şarjdan çekiyorum, sabah şarj %20 oluyor, telefonu ikinci el aldım. Bataryayı değişsem mi acaba? Yoksa yazılımsal bir sorun mudur?

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Benim de 86’da bende %1 bile düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Benim de 86’da bende %1 bile düşmüyor.
    O zaman başka bir sorun var cihaz da. Acaba restore etsem mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    “Overnight battery drain” denilen olay genellikle problemli kurulumlardan sonra oluşuyor. iTunes ile recovery ya da dfu modunda bir deneyin bence.

• Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir deneyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

hocam kaça aldınız ve neden bu kadar eski bir telefonu aldınız sorabilir miyim ?

Alıntıları Göster

bütçe meselesi hocam.4-5 yıl geriden takip edebiliyoz anca iphoneu:)Buna da şükür tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

Alıntıları Göster

Fiyat olarak 3629 ve 3425 e aldım.

• Fotoğraf çektiğimde galeride çekim saatinin 1 saat gerisinde gösteriyor. Nasıl düzeltiriz?

• Yurtdışından alınma ip7'si olup da pil değiştirmeye niyetlenenler olursa diye buradan ufak bi bilgi geçeyim.

Benim iphone 7 ABD'den alınma A1778 kasa kodlu. Geçen hafta apple zorlu'dan randevu aldım pil değişimi için. Randevu günü gittiğim zaman yurtdışından alınma telefonların pillerini Zorlu ve Akasya'da değiştirmediklerini söylediler(sistemden pil değişimi talebi oluştururken seri numarası vs giriyorsunuz, başta randevu vermesi o yüzden çok saçma). Yedek parça tedariği gürgençler ve kvk gibi teknik servislerde yapılıyormuş. Onlar da telefonu alıp Gebze'ye yolluyormuş pil değişimi için o yüzden 3-5 gün sürebiliyor. Bir de bu servisler 100 Lira fazla alıyor Apple'ın kendisinden. Yani pil değişimi iphone7 için 500 TL ve 3-5 gün telefonsuz kalıyorsunuz.

• 7 Plus kullanıyorum. Bana mı öyle geliyor emin değilim ama 14.1 ile telefon kendine geldi diyebilirim. Isınma, pil, akıcılık kesinlikle tatmin edici bir düzeye ulaştı.

• GGGA kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum iyi geldi bu sürüm

• 
Sayfa: önceki 26462647264826492650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.