Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.chipmunk.nl
    Klantenservice: Serienummers
    http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html
    sitesinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Cihazın üretim tarihi hafta olarak çıkıyor. ”

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 26 Ekim 2020; 23:6:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şunu da belirteyim, sürümler ilerlesin düzelir diyenler için söylüyorum, apple’da böyle birşey yok asla. ilk nesilden bu zamana iphone kullanıyorum bu bitirme operasyonu en sağlam iphone 4’e sonra da 7’ye yapıldı net. iphone 6s ios13’te yağ gibi akıyor 16gb var bizimkilerde resmen benim cihazdan çok daha akıcı oldu makine.

Bunu kesinlikle iphone 7’nin hala değiştirilmeye değmeyecek kadar iyi bir telefon olması ve pandemi döneminde touchid ile daha da değerlenip değiştirilmeyecek olmasına bağlıyorum. Yoksa izahı yok 3 yıl önce satılan 3gb ramli ve ios13’te çok çok hızlı bir cihazın ios14 ile direkt bitirilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan. Otadan direkt yüklediğim ios 14 ile hiç takılma yaşamıyorum hatta şuan düşük güç modunda olmasına rağmen. 7 plus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Bende 2007 den beri iphone 2 g ile başladım bu serüvene, apple sistematik olarak bitiriyor cihazları, iphone 4 ‘e ios 7 yi bi çaktılar.. canavar olan cihaz bir anda ölüverdi. Sırf whatsapp yüzünden millet güncellemek zorunda kalmasaydı cihaz taş gibi kalacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 27 Ekim 2020; 9:56:41 >
  • 6 aylık 7 plus 96 pil ömrü suan. 6 ay sonra da tahminim 90-92 arasına düşer. telefon 2 senelik olduğunda da 85-87 civarına gelir. bu dediğim normal bir kullanım için yoğun kullanımda daha çok düşebilir

• merhaba arkadaşlar 3 yıllık iphone 7 telefonumun pil sağlığı%77 ve 2 saat ekran süresini geçmiyor. İos 14.1 kullanıcıları olarak sizinde böyle berbatmı pil durumu

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar. Bugün telefon ile konuşurken birden bire ekrana wifi araması vs. yazan bir yazı geldi ve telefon kapandı. 3,4 saniyeliğine şebeke yok dedi daha sonra şebeke geldi. Bir kaç konuşma daha yaptım kesilme gibi birşey daha olmadı. Daha önce başına böyle birşey gelen oldumu cihaz 1 aylık.

• Ankara içi elden teslim 5 aylık 99 bataryadaki 32GB 7'mi satıyorum siyah renk tertemiz , ikinci el forumu değil ancak düşünenler yazabilir pm den saygılar :)

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Neden satıyorsun hocam?

• çok memnunum aslında ama bir öğrenci için androidin daha rahat olduğunu düşünüyorum hocam.Whatsapp web açıkken grupta paylaşılan pdfi bilgisayara indiremiyorum.Varsa ayarı bunun cidden kulun kölen olayımApple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] 

Whatsapp web açıkken, PC'ye .pdf uzantılı dosya indiremememizin IOS ya da android ile bağlantısını anlamadım. Ancak şu şekilde indirme işlemi yapılmıyor mu?

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
    Estağfirullah ama ne demek istediğini tam anlamadım. Whatsapp Web ve iOS farklı yerler. Birçok kez iOS Whatsapp’da sadece kendi numaramın olduğu gruba :) kaydettiğim PDF dosyasını Pc’den WApp Web ile giriş yapıp indirdim ama Grup ile ilgili bir sınırlama/kısıtlama yapılmışsa da ilk defa duyuyorum.

• tunc@y kullanıcısına yanıt

genel olarak bana daha rahat geliyor hocam indirdiğim pdfi rahatça usb ile atmak varken tekrar indirmekle uğraşıyorum JB yapayım diyorum semi-tethered olayı yüzünden telefonu kapalı şarj edemiyorum.Bende bu ekran çıkmıyor ayrıca chrome kullanıyorum , önceden telefona indirmemiz gerekiyor mu pdfi ?

• Takılan arkadaşlar hareketi azalt ve saydamlığı azalt aeçenekleri açıp denesinler, bunlar olmadan takılma yaşamadım bugün ya da denk gelmedi, bu biraz umut verdi açıkçası, mis gibi cihazı satıp 11 almak koyacaktı yoksa.

• hocam benim tarayıcı ile mi ilgili bilemiyorum , pdf'in indirme tuşuna bastığımda whatsapp webde iken (telefonun içinde whatsapp) indirmiyor pdf i.Microsoft edgeden denerim yarına bir de

• losthell kullanıcısına yanıt

Evet hocam ben de açık kullanıyodum, iki gündür takılmaları azalttı bu şekilde, şarj da sanki daha iyi

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Nerden girip yapıcam

• CrrystaL kullanıcısına yanıt

ayarlara gir hocam, en üstte arama kutusu var. hareketi azalt ve saydamlığı azalt yaz sırasıyla, ikisini de aktif et.

• sushi. S kullanıcısına yanıt

gerçekten 2 gündür kullanıyorum 1 defa takılmadı cihaz, kesinlikle etkisi var. ios14 ile beraber geçen iphone 7'yi bitirdiler demiştim fakat az da olsa bir umudum oluştu, güncellemelerle durumu kurtarabilirler.

ayrıca yeni farkettiğim aşırı saçma şöyle bir durum da var 2014'te çıkan ipad air 2 de kullanıyorum , ipados 14 gayet harika çalışıyor ki ios'a göre daha detaylı bir sistem , ona rağmen air2 a8x işlemci, 2gb ram ve 2 yıl daha eski olmasına rağmen iphone'dan daha iyi performans vermekte ki beslediğin çözünürlük daha yüksek air 2'nin o yüzden iphone 7'nin takılması aşırı saçma bir durum, resmen bilerek yapılmış oluyor.

• 
Sayfa: önceki 26482649265026512652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.