Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22692270227122722273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC'de windows 10 kullanıyorsanız; Telefona App storedan microsoftun Photos Companion uygulamasını yükleyip, windows 10 fotoğraflar uygulamasından içeri aktar diyerek, cihazdan belirttiğim uygulamayı açıp karekodu okutarak, fotoğraf ve videolarınızı PC'ye USB yada kablosuz wifi aracılığı ile aktarabilirsiniz hocam. Ben wifi ile aktarıyorum memnunum.
  • Teşekkurler onerileriniz için.

Tekrar denedim. Bu sefer oldu. Klasorden pc ye atarken hatta vermedi. İlginç. İlk yaptığımda olmamıştı.

Bişey daha farkettim. İphone dan kes yapıştır diyorum pc ye.

Pc ye fotoğrafları alıyor ama bakıyorum iphone fotoğraflar ve videolar kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'den geçişten bu yana aradığım tek şey;
    Nexus cihazımda bir arama geldiğinde, spam olabilecek aramaları gösteriyordu Google. Ekran kırmızı oluyordu ve spam yazıyordu. Harici bir telefon uygulaması değil, kendi yerleşik uygulama bu şekilde çalışıyordu.

iOS'de buna benzer bir özellik var mı arkadaşlar? 3.parti uygulamalar vardır muhakkak ama, bu konuda sizin bir tavsiyeniz var mı?
  • Arkadaslar elma logosunun oldugu yerdeki kilif izi nasil cikar?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

2017 Temmuz'da aldığım 7 plus birkaç gündür hızlı bir şekilde pil tüketiyor. Örneğin dün akşam %100 iken şarjdan çıkardım ve sadece 3-5 dk kullandım. Yatarken de %100'dü şarj. Sabah kalktığmda %76'ya gerilemiş. Arka planda çalışan bir program yok, wifi, mobil veri, bluettoth vs hepsi kapalı.

Geçenlerde yine aynısını yaptı. Pil kullanım ekranına bakıyorum, telefonu son kullandığım saatten sabah kalktığım saate kadar hiçbir programı kullanmamış olduğumu gösteriyor fakat pilin grafiği düşüyor.

Pil sağlığı %90, cihaz garantili. Ne yapmamı önerirsiniz?
    Aynı sorun birden benim telefonda da oluştu hocam. Durduğu yerde pil tüketiyor. Bu ay içerisinde çıktı bu sorun. Sabah tam batarya ile çıkıyorum. Bütün gün bilgisayar başında olduğumdan, sadece görüşme amaçlı kullanıyorum bu sıralar. Saat öğle iki civarı %10'un altına düşüyor. Randevu bulursam, mağazaya göstericem.

• iOS 11 e geçtiğimden beri hatta 12 yi de kurduğumdan beri sağ üstte lokasyon işareti eksik olmuyor, ayarlardan neyin kullandığına baktığımda pusula ayarlama olduğu görünüyor. Telefonda herhangi bir işlem yapayım hop sağ üstte pusula ayarlamadan dolayı lokasyon işareti.. Bu sorunu çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Bu zamana kadar hemen hemen kullandığım tüm telefonlarda Spigen Rugged Armor'unu kullandım. Şimdi de bunu kullanıyorum, çok iyi koruyor. Tavsiye ederim. Zaman zaman kılıfı çıkarıp içini ve telefonu temizliyorum. Herhangi bir problem yok. Telefon siyah renk.
    Bugün temizlerken farkettim dikkatli bakınca. Fotoğrafını çekmeye çalıştım. Belli oluyor mu bilemiyorum.
    Telefon siyah. Soyulma değil ama iz var. Temizledim gözlük temizleme bezi ile ama gitmedi.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Gitmez mat siyahın sorunu bu malesef , bendede 6 aylık 7 de oluşmaya başlamıştı hemen satıp silver aldım kafam rahatladı.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Kafam rahatladı derken,bunu neden takıntı hale getirdiniz ki sonuçta dükkan değilsiniz,başkasına satıcam hevesiylemi kullanıyorsun telefonu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

Aynı sorun birden benim telefonda da oluştu hocam. Durduğu yerde pil tüketiyor. Bu ay içerisinde çıktı bu sorun. Sabah tam batarya ile çıkıyorum. Bütün gün bilgisayar başında olduğumdan, sadece görüşme amaçlı kullanıyorum bu sıralar. Saat öğle iki civarı %10'un altına düşüyor. Randevu bulursam, mağazaya göstericem.

Alıntıları Göster
    Mesajı yazdığımdan bu yana toparladı gibi fakat pil sağlığında bir problem olduğu kesin.

Randevu alabilirseniz neticeyi yazmanızı rica ediyorum.

• Arkadaşlar merhaba

Aşağıdaki resimde iphone 6 WhatsApp klavyesinden bir ekran görüntüsü var . Klavye de ilk açılışta kelimeler çıkmıyor .diğer resimde ise iphone 7 WhatsApp klavyesinden bir görüntü var. Klavyede ilk açılışta gördüğünüz gibi ‘tamam’,’ne’ ,’bu’ gibi kelimeler çıkıyor. Neden iphone 6 da olmuyor acaba bilen var mı. Ayarlardan birçok şeye baktım hepsi aynı .ikiside ios12 . Acaba neyi gözden kaçırıyorum . Yardımcı olur musunuz?

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba

Aşağıdaki resimde iphone 6 WhatsApp klavyesinden bir ekran görüntüsü var . Klavye de ilk açılışta kelimeler çıkmıyor .diğer resimde ise iphone 7 WhatsApp klavyesinden bir görüntü var. Klavyede ilk açılışta gördüğünüz gibi ‘tamam’,’ne’ ,’bu’ gibi kelimeler çıkıyor. Neden iphone 6 da olmuyor acaba bilen var mı. Ayarlardan birçok şeye baktım hepsi aynı .ikiside ios12 . Acaba neyi gözden kaçırıyorum . Yardımcı olur musunuz?

• Arkadaşlar merhaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaşlar merhaba

Telefonu kapatıp açmayı denediniz mi?

Bende ip7 var bazen bende de çıkmıyor kelimeler.

• radko kullanıcısına yanıt
    Titizim sadece arabamda çizilse gider anında 100 lira verir boyatırım. Niye bir sürü paraa veripde durduğu yerde yıpranan sağı solu benek benek olan cihaz kullanayım ki ?

• Çok güzel olmadı mı yaa 😃

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Kardeş telefonda aklına gelmeyecek kadar incik cüncük saçma sapan şeyler var önüne geçemezsin onun kaldır gözüne çarpmaz hiç değilse.

• onu bile denedik ama hiç çıkmıyor hocam kelimeler. çok ilginç gerçekten
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Yalnız 2 gündür benimde kelimeler gelmiyor..

• 
Sayfa: önceki 22692270227122722273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.