Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22712272227322742275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de iOS 12 ye geçtiğim gün itibaren %100 olan pilim %99 98 97 olarak üç günde düştü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TechinProf kullanıcısına yanıt
    Ben o pil sağlığının doğru gösterdiğine kesinlikle inanmıyorum hocam. Evde 3,5 senedir kullanılan iPhone 6 var ve pil sağlığını %96 gösteriyor ki bu durum imkansız telefon çok hor kullanıldı. Benim 1,5 senedir kullandığım 7 plus ise %87.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yedi bitirdi pilleri, umutlar 13 bu senede...

• Birkaç kişi 12 pili bitirdi şu kadar günde şu kadar sağlığı düştü diyor da aylardır pil sağlığım 84 te buna ne demeli beyler ama garantim bitmeden yine de pil değişimine gidecem

• ios ile pil sağlığı arasında nasıl bi bağlantı kuruluyor anlamıyorum :)

pil sağlığı tamamen pilin doldur-boşalt döngüsüne bağlı, 500 döngüde pil %20 kapasite kaybeder

• Arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum ekranın sol üst köşesinde tırnak kadar bir karartı çıktı daha çok ekranı indirirken veya beyaz ekranlarda belli oluyor daha önce bu sorunla karşılaşan var mı ? Garantiye verirsem ne sonuç alırım ? Daha öncede hoparlorden az ses geliyordu garantiye vermiştim ekran ve hoparlor değişmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoorMan

ios ile pil sağlığı arasında nasıl bi bağlantı kuruluyor anlamıyorum :)

pil sağlığı tamamen pilin doldur-boşalt döngüsüne bağlı, 500 döngüde pil %20 kapasite kaybeder
    Demekki yaşıyoruz ki söylüyoruz. Konuşmak için konuşmayalım lütfen değerli kardeşim. :) Sen takip etmiyor olabilirsin ama benim gibi takip eden baya arkadaş varmış gördüğün gibi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

12 yedi bitirdi pilleri, umutlar 13 bu senede...
    13’e kadar pil kalır mı ki kardeşim? :))

• en son 2 hafta önce %97 olan pil sağlığı şuan da %93e düştü apple ios 12 yeni batarya değiştirme politikası galiba

• krki K kullanıcısına yanıt
    Wifi sorununuz neydi hocam ?

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Bazen bağlanmıyordu inatla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 aylık 7 plus ios 12 yüklü pil sağlığı %96 da ben bir sorun göremedim sanıyorum 3 ayda %1 azalıyor benim kullanımıma göre
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Bende suçu modeme atmıştım demek ios 12le alakalıymış Güncellemeden birkaç gün sonra modemi değiştirmiştim. Dediğiniz gibi sadece kendi telefonumdan bağlanmama-geç bağlanma-yavaşlama ve kopma sorunları yaşayınca eski modeme geçmiştim. Bugün yeni gelen güncellemeyi yapınca tekrar kurdum modemi sorunlar düzelmiş

• Bundan 1,5 sene önce aldığım i7+ Red edition telefonumda mikrofon arızası cıktı. Videoya cekerken mikrofon 3 saniye sonra ses almaya başlıyordu buna ilave olarak siri sesimi algılamıyor ve telefonda sesim karşıya gitmiyordu. Apple cihaz değişimi yaparak sıfır cihaz verdi. Açıkçası garantisi bitmiş bir ürünü değişim yapan Apple beni şaşırttı, bir kez daha saygımı kazandı , teşekkürler Apple.

• Merhaba

İp7 plus cihazım 1 yıldır pil saglıgı 88de

İnanılmaz hor kullanmasamda İmkansız oldugunu düsünüyorum

Pil saglıgı kısmını yenileme gibi bir secenek var mı?

Cok hızlı bir sekilde 88 e düsmüstü 1 yıldır oynama yok garip bir sekilde

• Arkadaşlar Merhaba,

İphone 7 32gb mat siyah, 2hafta kullanılmış, 23,5ay Apple TR garantili, kutu/fatura/aparat mevcut,

İphone 7 Plus 128gb jetblack değişim cihazı, jelatini üzerinde hat takılmadı, 3ay garantisi devam ediyor, değişim evrağı vs mevcut,

her 2 telefonumu da satıyorum ilgilenen olursa p.m.
  • İos Kestirmeler uygulamasını yükleyen arkadaşlar.

Tek Tıkla wifi - mobil veri dönüşümü yapar.

Mobil veriyi aç / wifi kapat
    Wifi aç / mobil veriyi kapat

Uygulama bu esnada titrer ve siri tarafından hangisinin aktif olduğu seslendirilir.

Beğeneceğinizi umuyorum.

Kestirmenin alt yapısı yine foruma ait, ben geliştirdim.

Kestirmeleri araç takımına eklerseniz tek tıkla dönüşümü yapabilirsiniz.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

————————-

Sonucu göster uyarısı aktif versiyon için aşağıdakini indiriniz.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Wifi geçiş bekleme süresi 2sn ayarlıdır.

Not. İstendiğinde,
    Titreşim kapatılabilir.
    Siri sesi kapatılabilir.
    Bekleme süresi kısaltılıp, uzatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 15 Ekim 2018; 23:24:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eşime 7 aldım.
    wifide sorun yok ama 3g 4g bağlanmıyor. Bağlanır gibi oluyor bir an bağlanıp tekrar kopuyor netten. ne yapmam lazım.?
  • Arkadaşlar benim oğlan iphone 7 plusı ikinci kattan betona attı. Ekran tuzla buz oldu. Kasanın gönyesi bozuldu. Servise götürsem ne der sizce.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Arkadaşlar benim oğlan iphone 7 plusı ikinci kattan betona attı. Ekran tuzla buz oldu. Kasanın gönyesi bozuldu. Servise götürsem ne der sizce.?
    Geçmiş olsun.

Aslında uğraşmayın diyecektim ama (eski fiyatlara göre) yeni telefon fiyatlarını düşününce tamir de bir seçenek tabii. Sizin durum istisnai ve yapımı zor olan durumlardan. Telefon yapılsa bile eski performansı görülmeyebilir, akabinde masrafı da biraz tutacaktır. Yaptırmak istiyorsanız bile; Apple Store’lardan birisiyle görüşmenizde fayda var.

• 
Sayfa: önceki 22712272227322742275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.