Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22682269227022712272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiperX

2018 Ekim sonu garantisi bitecek olan 7+ cihazım için geçen hafta pil değişimi yaptım (apple Akasya'da) pil sağlığı %86'ydı ve yaklaşık iki sene kullandığım cihaz için 370 civarı şarj döngüsü gözüküyordu, yetkili personelin söylemesine göre bu şarj döngüsü için öngörülen pil sağlığı %93-94 civarı olması gerekirmiş, neyse nihayetinde pilin değişimi garanti kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Merak edenler için cihazı saat 17:00'da teslim ettim ve ertesi gün 12.00'da teslim edildi. Benden hemen önce yine pil değişimi için cihazını teslim eden arkadaş ise o günün akşamı saat 21.10'da cihazını teslim aldı.

personelin tavsiye ettiği şey ise telefonu şarja taktığınızda %100 şarj tam dolmadan çıkarmayın, pili yıpratıyor dedi.

ios 12 yüklü halde teslim etmiştim, pil şu an canavar gibi, ilk aldığım zamanlardaki performansına döndü telefon, Cuma 12 de teslim almıştım (%100 şarjlı) Pazar akşam 21 civarı %5 civarı şarja yeniden taktım. Telefon pil değişimi sonrası kendine geldi. Pil değişimi sonrası sorun yaşayan arkadaşlar varmış ancak bende herhangi bir sorun şimdilik yok, kasayı da gayet iyi toplamışlar, ekran açıklığı falan görmedim kenarlarda.
    Ben de hafta sonu Caddebostan'da yer alan servise gösterdim telefonu, pil sağlığının %88 olduğunu belirttim. Henüz pil değişimi için gerekli bir durum gözükmediğini söylediler.

Cumartesi günü Akasya'ya götürsem pil değişimi sağlarlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Ben de hafta sonu Caddebostan'da yer alan servise gösterdim telefonu, pil sağlığının %88 olduğunu belirttim. Henüz pil değişimi için gerekli bir durum gözükmediğini söylediler.

Cumartesi günü Akasya'ya götürsem pil değişimi sağlarlar mı acaba?

Alıntıları Göster
    Öncelikle randevu alırsanız işlerinizi daha kolay halledersiniz diye düşünüyorum. Çünkü randevu almadan gelenleri mümkün olduğu kadar öteliyorlardı. Şarj döngü sayınıza bakıp cihazınız garanti kapsamında ise değişim yaparlar diye düşünüyorum. Ücretlendirme yapıp yapmayacaklarını bilemem tabi ki. Ama gerek bana gerek benden önceki pil değişim talebi olan kişiye ücretsiz değişim yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni sürüm geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 7pluslarda portre modunda stüdyo isigi felan mevcutmu? İphone 7 portredeki sahneleri atabilecek biri varmı? 8+ ile halen gitgel yasiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 8 Ekim 2018; 21:37:35 >
  • HiperX kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Randevu almanın püf noktası var mıdır?
  • 2017 Temmuz'da aldığım 7 plus birkaç gündür hızlı bir şekilde pil tüketiyor. Örneğin dün akşam %100 iken şarjdan çıkardım ve sadece 3-5 dk kullandım. Yatarken de %100'dü şarj. Sabah kalktığmda %76'ya gerilemiş. Arka planda çalışan bir program yok, wifi, mobil veri, bluettoth vs hepsi kapalı.

Geçenlerde yine aynısını yaptı. Pil kullanım ekranına bakıyorum, telefonu son kullandığım saatten sabah kalktığım saate kadar hiçbir programı kullanmamış olduğumu gösteriyor fakat pilin grafiği düşüyor.

Pil sağlığı %90, cihaz garantili. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • İyi yerlerde değiştirmek lazim pili...
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    App Store randevu alma saatleri , gece 24.00'da sıfırlanmaktadır.Geceyi bekleyip randevu saatleri sıfırlandıktan sonra hemen rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Hocam merhaba. Randevu almanın püf noktası var mıdır?
    Arkadaş da bahsetmiş apple destek uygulaması ile gece 12 den sonra yeni açılan randevu saatleri için randevu alınabiliyormuş ancak bazen de iptal edilen randevu saatleri denk geliyor ve gün içinde de boşa çıkan randevu saatleri için şans olabiliyor. Ben gün içinde deneyerek aldım. Ancak ne hikmetse apple destek uygulaması zorlu ve akasya için bir türlü boş saat vermezken internet sitesi üzerinden boşa çıkan saatler için kolaylıkla randevu aldım tabi 15-20 dakika falan sürekli giriş yaparak.

Randevu için adres bu denemek isterseniz.

• HiperX kullanıcısına yanıt
    İnternetten de zor akasya ve zorluda yer bulmak, şanslıymışsın, ben daha bos yakalayamadım.

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    8 plusa koymuşlar ozaman birnevi satıs politikasi gibi nasil memmunmusunuz cihazdan hocam bugün alma sansınız olsa alırmıydınız?

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam pil süresi güzel günü çıkartıyor. Biraz kamera fakiri ama onun dışında güzel cihaz.
    7-8 arasında ciddi fark yok gerçekten. 7+ mı Xs mi deseniz hiç düşünmeyin Xs alın derdim.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Ozaman sifir 7 plus almak mantikli gibi ikinci el 6 aylık maks temiz 8plus bulursam onu alirim. Hep ekranda kilcal cizikler arkasinda cizikler mevcut ilanda belirtmemis sark kurnazlari şu cihaza neden stüdyo isigi vs gibi modlari eklemezler anlamadim applede şark kurnazi.

• quote:

Orijinalden alıntı: krki

Yeni sürüm geldi.

85 MB'lik bir güncelleme.
    Önemli bir şey yok herhalde :)
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Yok uzaya çıkarma özelliği henüz gelmedi

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Tüh, yüklemiyorum o zaman.
  • İp 7 plus 128 gb kullanıyorum.

Telefondan pc ye fotoğraf ve video aktarmak istiyorum.

Pc telefonu goruyor.

Direkten telefondan pc ye kes yapıştır yapıyorum.

100 apple 101 apple .... olarak klasorler var.

Bu klasorlerden bazılarını pc ye aktarırken duraklayıyor. O şekilde kalıyor. Aktaramıyorum.

Bazı klasorleri de sorun şekilde aktardı.

Telefon surumu 10.3.2

İ tunes surum 12.7.14

Resimler ve videloarı al dediğimde eksik göruyor.

I cloud kulanmıyorum.

Mesala telefonda 10.000 fotoğraf var. Fotoğraf ve videoları al dediğimde 9.700 göruyor.

( tam rakamları hatırlamıyorum)

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ve Wifi sorunun yaşıyordum onu çözmüşler hocam onun dışında bişi göremedim ben .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu pc ye taktıktan sonra bilgisayarımı aç iphonun simgesini ters tıklayıp resimleri al dediğinizde tüm resimlerinizi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 22682269227022712272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.