Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21252126212721282129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk i phone deneyimim i phone 7 plus 32gb. 14 aralık 2016 dan beri kullanıyorum ( Rahmetli babamın bana aldığı son hediye) bozulsada çalışmasada kenarda duracak satmayacağım hatıra olarak kalacak)
    Şarjı ve bilimum diğer aparatları hala sapasağlam duruyor. Bunca sene i phone alanlara keriz gözüyle bakardım ama telefon parasını herşeyini hakediyor kimse kusura bakmasın!!! Yurtdışı ürünü olmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar!!! Bundan sonrada değiştireceğim zaman yine i phone alacağım. Tek canımı sıkan hala 10.3.3 sürümüne jailbreak gelmemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 5 Mart 2018; 1:55:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar parmak izi ekran kapalıyken hafif dokunmayla açılmıyor. Bastırıp tık sesini aldıktan sonra açılıyor. Özelliği mi bu?

• TechinProf kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde çalışıyor. Ekranı kaldırınca uyandır özelliğini açarsanız telefonu masadan fln kaldırınca eliniz parmak izi okuyucu üzerinde olursa açılıyor.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

quote:

Orijinalden alıntı: krki

İlk iPhone deneyimi için gayet makul bir cihaz. İphone 7 plus halen çok güncel donanım ve yazılımla geliyor. Bence kullan keyfine bak.

hocam, çok teşekkür ederim yorumunuz ve bilgilendirmeniz için.

Yok, maalesef her sene 1 telefon almıyorum :) Telefonu alıp 2-3 sene götürmesini istiyorum. Servis bu seçimde en büyük etken :)

Hız olarak da yeterliyse o zaman yeterli :) Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp bilgilendirdiğiniz için.

Kaç saatte telefon şarjı doluyor bu arada?

İnternette satılan ipad şarj aleti alın zaten 50 lira civarıdır. Kendi şarj aleti çekilir dert değil, ipad şarj aletiyle çok hızlı şarj oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ayda birkereden birşey olmaz appleinda dediği gibi kalibrasyon yapıldıgı için faydası bile olabilir

• İyi günler gençler iki tane 7plus cihazım var. İki haftadir face instgrm gibi yerlerde gezerken kasmaya donma yapmaya başladı 5-6 sn donup kalıyor iki cihazda da var ayni şey! Canim sıkılmaya başladı bu duruma neden yapıyor acaba ben ayarlarını mi bilmiyorum p k kurcalamam öyle sadece şarjı iyi gidiyor diye bir tane aldım baktım güzel bir tane daha aldım niye kasmaya başladı şimdi bu cihazlar 1 ay önce böyle birşey yok tu

• mecansav kullanıcısına yanıt
    yazılımsal. 11.3 de çoğu sorun gideriliyor. bekleyemem diyorsanız beta profili kurup 11.3 betayı kullanın şimdilik. Ben kullanıyorum instagram da 3 tane hesap var daha donduğunu görmedim.
  • Galaxy S9 performans testlerinde iphone 7 nin bile gerisinde kalmış beyler

• mecansav kullanıcısına yanıt
    Hocam bende telefonu 1 hafta önce aldım aynı sorun bende de var. Youtube’da çok oluyor ekran donuyor ses devam ediyor ama 10 saniye sonra donması geçiyor. Bende yazılımsam diye tahmin ediyorum.

• Yeni guncellleme de düzelir ise sorun değil bekleriz

• Assive touch kayboldu telefondan sürüm 10.2.1 açtım kapadım teli düzelmedi 🤔
    Çözüm önerisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 5 Mart 2018; 22:28:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

Hocam bende telefonu 1 hafta önce aldım aynı sorun bende de var. Youtube’da çok oluyor ekran donuyor ses devam ediyor ama 10 saniye sonra donması geçiyor. Bende yazılımsam diye tahmin ediyorum.

bende de oluyo lan o ben de nette sorun var sanıyordum walla.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

arkadaşlar 2 3 günde farklı bir simi takıp bir kaç seye bakıp normal hattıma dönüyorum. ancak imessage için her seferinde ücret kesiyor. bunun sabit kalmasının bir yolu var mıdır ?

Bilgisi olan var midir ?

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Maalesef kardeşim her seferinde imessage mailini ve numaranı eşleştirmeye ihtiyaç duyuyor bundan dolayı her seferinde mesaj gönderecek imessage özelliğini kapatmayı deneyebilirsin

• arkadşlar se ile 7 arasında kaldım benim için öncelik batarya ve stabilite şuan mi5s kullanıyorum ? sizce iphone 7 almalımıyım ? 2300 11 ay garantili bir tane buldum mantıklı mı ? 32gb versiyonu yardımcı olur musunuz ?

• Ben de ikisi arasında kalmıştım 4 inç çok küçük geleceğinden 7 aldım. Ama SE batarya performansında daha iyi.

7 32 gb Vatan’da gece indiriminde 2899’a düştü dün. Aradaki farka değer mi karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 6 Mart 2018; 12:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

quote:

Orijinalden alıntı: krki

İlk iPhone deneyimi için gayet makul bir cihaz. İphone 7 plus halen çok güncel donanım ve yazılımla geliyor. Bence kullan keyfine bak.

hocam, çok teşekkür ederim yorumunuz ve bilgilendirmeniz için.

Yok, maalesef her sene 1 telefon almıyorum :) Telefonu alıp 2-3 sene götürmesini istiyorum. Servis bu seçimde en büyük etken :)

Hız olarak da yeterliyse o zaman yeterli :) Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp bilgilendirdiğiniz için.

Kaç saatte telefon şarjı doluyor bu arada?

İnternette satılan ipad şarj aleti alın zaten 50 lira civarıdır. Kendi şarj aleti çekilir dert değil, ipad şarj aletiyle çok hızlı şarj oluyor.

Tamamdır hocam, telefon gelince sizlerden bilgi alacağım :) Teşekkür ederim

• TechinProf kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyordu sürüm 11.0 dı sonra geçti ama youtube güncellemesiyle mi yoksa 11.2.6 ya geçtim ondan dolayı mı bilmiyorum ama şuan donma felan yok hiç sorunsuz kullanıyorum.Tavsiyem güncel değilse güncellemeniz yönünde

• 12 Wattlik adaptörle şarj etmek bataryayı fazla yıpratır mi ? Normal sınırlarda mı kalır ? Android de iken telefonun orijinal olmayan hızlı adaptörler ile yaptığım zaman hem batarya hem de telefonun ekranı dokunmatiği vs sapıtıyordu.

• 
Sayfa: önceki 21252126212721282129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.