Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Bursa ‘ da yaşıyorum ve İpoint diye yetkili bir servis var. Harika iş çıkarıyorlar çok yardımcı oluyorlar. Yorumunuza katılmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam 👍🏼

• necii kullanıcısına yanıt
    bende smart tv yok fakat enigma 2 ve android box var enigma 2 ye android ile ekran yansitme fotograf ve browser video oynatma yapiliyordu , iphone ile olmuyor , fakat android box ile ucretli uygulama olan airpin (android box icin) yükleyerek tum mobil ve pc ekran yansıtma fotoğraf video yolama ve browser ile interneteki video yu yollama yapabiliyor, yanliz soylebir handikapi var android te browser ile videoyu yoladiktan sonra tv de oynamaya basladimi telefonda sarj harcamiyordu fakat iphone ile bir film izleyene kadar sarjim yaridan fazlasi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

bende smart tv yok fakat enigma 2 ve android box var enigma 2 ye android ile ekran yansitme fotograf ve browser video oynatma yapiliyordu , iphone ile olmuyor , fakat android box ile ucretli uygulama olan airpin (android box icin) yükleyerek tum mobil ve pc ekran yansıtma fotoğraf video yolama ve browser ile interneteki video yu yollama yapabiliyor, yanliz soylebir handikapi var android te browser ile videoyu yoladiktan sonra tv de oynamaya basladimi telefonda sarj harcamiyordu fakat iphone ile bir film izleyene kadar sarjim yaridan fazlasi gidiyor.

Hocam sonuç olarak android telefonda bi resmî bile anında tv ekranına atabiliyordum. Keşke iPhone da da olsa. Bi proğram yardımıyla. Apple TV felan almadan

• necii kullanıcısına yanıt
    Applenin politikasi , telefon oyun ve basit isler icindir eger daha fazlasi lazimsa macbook veya imac al tv'ye yansitmak istiyorsan apple tv al diyor, fakat android öyle değil, android bir cihazla neredeyse bir pc'ile yapabildiginiz herseyi daha basit sekilde yapabilirsiniz . Ben ilk iphoneden 4s e kadar kullandim sonra note2 ile androide gectim formlarda iphone reklamlarina ve hanimin ısrarı ile ios a gectim çok pişmanım , yanimdan macbook air'i yada ikinci cihazim androidi mutlaka tasimam gerekiyor .sanirim sonraki cihazim yine bir android olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 2 Mart 2018; 14:34:59 >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bende sizin durumunuzdayım. Israr sonucu aldım yoksa android rahatlıkmış.

• kaliteli ince bir kılıf tavsiyesi olan var mı? apple ve spigen markası dışında???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

yani bu kisitlamada daha baslangic diyorsunuz . 🙂 suan iphone heycani ve marka imaji ile atilmis msj sanirim birkac ay sonra tekrar goruslerini almak isteriz arkadasin.

Ne demek tabii ki önümüzdeki sene değerlendirmemizi yazarız hocam Lakin eğer denildiği gibi androiddeki kasma ios'ta da olursa telefon camiasını afedersin *****r ederim pc sistemi kurarım Bunu almamda ki esas amaç kasma olmaması zira. Bu da kasacaksa artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: must82

kaliteli ince bir kılıf tavsiyesi olan var mı? apple ve spigen markası dışında???

Hepsiburada'dan babama 97 lira tutarında sipariş verirken dediğin aklıma geldi baktım 4 liraya şeffaf silikon kılıf var onu da attık kargoyu o sayede bedavaya getirmiştim Telefonu atan yok paralı anahtarlı cebe koyan biri değilseniz ekran koruyucuya ihtiyaç yok bence. Sağlamlık testlerinde ekranı çok çok ekstrem şartlarla çok sivri bir aletle zorla çizebilmişlerdi. Sadece silikon bir kılıf kafi tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

Eskinin en sıkı androidcilerinden biri olarak donan kapanan kasan lanet bir orta segment ama lafta 8 çekirdeğe sahip bir cihazım vardı satıp ilk Iphone tecrübeme 7 ile başladım bilmem doğru mu ettim arkadaşlar yorumumu cevaplarsanız sevinirim. Android'de siteyi masaüstü modda açarken telefonumun kapandığını bilirim o da kasmalarla açabilirse ona sevinen biriydim. Şu an sadece tarayıcı hızına sevinçten ağlayasım geliyor. Uygulamalardaki hızı olsun neredeyse hatasız ve kusursuz denebilecek kadar müthiş ayarlanmış bir ekosisteme daha önce girmediğime yanarım. Lakin şunu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim androidde youtubedan videoları mp3'e çok rahat çevirip indirebiliyordum hatta tarayıcı üzerinden bunu sitelerle bile yapabiliyordum bu işletim sisteminde sanırım olmuyor o. Youtube mp3 converter sitelerinde linki yapıştırıyorum mp3'e çeviriyor indir diyorum sadece dinletiyor. E zaten itunes ücretli. İnternetten herhangi bir mp3 indirip cihazın hafızasına katamıyor muyuz ?

İos a hoşgeldin o zaman, şuan hem ip 7 si hemde note fe si olan ve yıllardır 2 sistemide kullanan birisi olarak şunu söyleyim,

Bu yaşadığın olayı hep yaşayacaksın ve birkaç yıl sonra özgürlük mü yoksa stabil bir işletim sistemi ikilemine düşeceksin ve muhtemelen özgürlük diyip bir android cihaz alacaksın yada benim gibi 2 tane telefon alıp eve koyacaksın

İşte onu da ihtiyaçlar belirliyor be hocam

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Hocam o uygulamanın ismini yazarsanız muhakkak deneyeceğim.
    Zira kablosuz olması her zaman tercihimdir.
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    uygulama ismi airpin android boxa kuruluyor hocam . ben alalı uzun sure oldu yanlis hatirlamiyorsam 5€ ya almistim , fakat isini cok iyi yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 2 Mart 2018; 16:38:57 >
  • 2 ay önce Note 5 vardı bende. 1 yıldır hiç fabrika ayarlarına sıfırlanmamış bir de iphone 6 vardı. Note 5 e android 7 yükledim sıfırdan ama inanın iPhone 6 çok daha kararlı çok daha stabil ve donmadan çalışıyordu. İphone 6 da İOS 11 yüklüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: krki

2 ay önce Note 5 vardı bende. 1 yıldır hiç fabrika ayarlarına sıfırlanmamış bir de iphone 6 vardı. Note 5 e android 7 yükledim sıfırdan ama inanın iPhone 6 çok daha kararlı çok daha stabil ve donmadan çalışıyordu. İphone 6 da İOS 11 yüklüydü.

Ben halen çok hafif kasmalarla 4s kullananları görüyorum hocam o ne ki... Adam 8 yıldır telefon değişmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

Aynen hocam. Bende sizin durumunuzdayım. Israr sonucu aldım yoksa android rahatlıkmış.

Eğer müzik bağımlısı biriyseniz, sürekli resimleri konuklarınıza büyük tvlerden gösteren biriyseniz, oyunlarla pek uğraşan biri değilseniz android candır tabiki. Lakin oyun mecrasında iş değişiyor. Ben sadece modern combat 5 te iphone kullanıcısının ateş etmesiyle benim telefonun oyunu kapattığını bilirim. Multiplayer oyunlarda android o kadar stabil değil. Tabi özgürlük ama kime neye göre özgürlük. İhtiyaçlar bunu belirliyor. Yoksa ben de iphone 7 ile özgürüm diyorum o kadar kısıtlamaya rağmen. Çünkü aradığım stabilizasyonu yakaladım. Sizin tv yansıtma, foto video düzenleme veya müzik işlerinde android ile sınırsız ve bedavaya yapmak ayrı güzellikken uygulama kalitesi ve herhangi bir apk yüklemeyle bulaşabilen virüs riskleriyle alt bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini de unutmamak gerek.

• krki K kullanıcısına yanıt
    Bende oraya bir kere gittim çok ilgililer ve de ortam çok kaliteli...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar teli ilk aldığımda usbyle 80e kadar getirip sonra sıfırlayıp prize taktım.İlk şarjım iyiydi fakat şu an 3.ye pil bitmek üzere 1s20dk kullanımda 63e geldi.acaba ilk şarjı usbyle yapmam olumsuz mu etkiledi ? Ne tavsiye edersiniz

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    Bişey olmazda bataryayı tamamen bitirmeyin, bataryanın canına okuyorsunuz, onun dısında istediginiz gibi kullanın, bataryayı fazla ısıtmayın yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bişey olmazda bataryayı tamamen bitirmeyin, bataryanın canına okuyorsunuz, onun dısında istediginiz gibi kullanın, bataryayı fazla ısıtmayın yeterli

Bataryayı tamamen bitirme demişsin hocam o konuyu ben bir kaç tekno sitede de okudum kulak aşinalığından merak ettim yine bu li-ion piller şarj tamamen bitirilince zarar mı görüyormuş nedir işin aslı ? Yüzde 20de düşük güç moduna geçiyor zaten o zaman mı takmak gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bataryayı tamamen bitirme demişsin hocam o konuyu ben bir kaç tekno sitede de okudum kulak aşinalığından merak ettim yine bu li-ion piller şarj tamamen bitirilince zarar mı görüyormuş nedir işin aslı ? Yüzde 20de düşük güç moduna geçiyor zaten o zaman mı takmak gerek ?

Evet li-on piller tamamen bitirince içindeki hücreler ölüyor birde bataryadan aşırı yük çekilen durumlarda bitirse çok daha fazla hücre ölüyor, li-on bataryayı sürekli sarj edebilirsiniz, dikkat edilmesi gereken 2 husus var, tam bitirme, yüksek ısıdan koru

• 
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.