Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aylık kozmetik olarak 10/9.8 olan bir telefon kaç lira eder
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    32 gb ise 3200-3100 ₺ arasında hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Hangi model hakkında konuşuyonuz siz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    7 plus olarak düşündüm ben.

• Telefonumu aldığım ilk gün 😃

• İphone 7plus gelecek, alıp kullanmalı mıyım? satmalı mıyım? Kullandığım telefon Galaxy s6?

8, 8plus ve x çıkmışken hala güncelliğini koruyan, kullanılmaya değer bir telefon mu, yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanırsam ilk iphone deneyimim olacak. İphone geçmeyi en çok Servisi sayesinde istiyordum zaten.
  • DjYiGiT44 kullanıcısına yanıt
    İlk iPhone deneyimi için gayet makul bir cihaz. İphone 7 plus halen çok güncel donanım ve yazılımla geliyor. Bence kullan keyfine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

İphone 7plus gelecek, alıp kullanmalı mıyım? satmalı mıyım? Kullandığım telefon Galaxy s6?

8, 8plus ve x çıkmışken hala güncelliğini koruyan, kullanılmaya değer bir telefon mu, yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanırsam ilk iphone deneyimim olacak. İphone geçmeyi en çok Servisi sayesinde istiyordum zaten.

Arkadaşta 8 plus vardı benim telefon 7 plus. Hız testi yaptık benim telefon çoğu uygulamayı erken açtı. Arada neredeyse fark yok. 7 plus hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer her sene yeni bir telefon alıyorsunanız ip8 alabilirsiniz.

Fakat ben telefonu 3-5 sene kullanırım derseniz arkadaşın dediği gibi ip7 niz hayırlı olsun:)

• 7 Plus 32gb düşünüyorum ama beyazları hiç sevemedim . İki siyahta da kılıfla sorun olduğunu okuyorum. Kılıfsız hayatta kullanmam . Durum gerçekten alınamayacak kadar kötü mü? Özellikle mat siyah konusunda. Spotify temiz 10-15 kaplıyor dersek 32 yeterli midir? Bu 7lerde bulunan hissing sound dedikleri olay başına gelen var mıdır ? Ve ne kadar yaygın?
  • arkadaşlar 2 sorum var 1.si 7 plusımın kasasından çıtır çıtır sesler gelmeye başladı son zamanlarda köşeye bastırınca çıtırdıyor normal midir? 2.si ise swiftkey klabye arada kendi kendine kapanıyor ve parola girerken appleın kendi klavyesi açılıyor.
  • İphone7 kılıfısz kullanıyordum arkada tam o elmanın ortasında çizik oluşmuş demek o kısım biraz kolay çizilebiyo çünkü hiç paralı ve anahtarlı cebe koymam

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Apple güvenlikten dolayı parola girerken kendi klavyesini getiriyor. Diğerlerini bilmiyorum :)
  • Arkadaşlar severek kullandığım 5s'im anakart arızası verdi tamiri mümkün olmadığından yeni bir telefon alacağım..
    Aklımda 3 model var İphone 7, Mi mix 2 ve mi 6
    Fiyatlar sırasıyla 3000/2300-2000 lira
    Bugün mi mix2 ve mi6'yı deneyimleme fırsatım oldu. Gerçekten gözümde malzemesiyle tasarımıyla hızıyla muazzam bir etki yarattı. (5s den sonra yaratır tabi) İphonu biliyoruz zaten donanım yenilemekten başka bir iş yaptığı yok ama gerek icloud gerek app store uygulamalarının kalitesi kim ne derse desin hala ios'in android den daha iyi olduğunu düşünmemden dolayı çok kararsız kaldım. Sizce kararımı hangi telefondan yana vermeliyim eğer 7 alacaksam ikinci el garantili bir cihaz olarak almayı planlıyorum. 7 kullanan arkadaşlar fikir verebilirseniz çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1ka -- 4 Mart 2018; 19:48:41 >
  • iosun eski tatı artık yok, mi6 alın

• quote:

Orijinalden alıntı: krki

İlk iPhone deneyimi için gayet makul bir cihaz. İphone 7 plus halen çok güncel donanım ve yazılımla geliyor. Bence kullan keyfine bak.

hocam, çok teşekkür ederim yorumunuz ve bilgilendirmeniz için.

Yok, maalesef her sene 1 telefon almıyorum :) Telefonu alıp 2-3 sene götürmesini istiyorum. Servis bu seçimde en büyük etken :)

Hız olarak da yeterliyse o zaman yeterli :) Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp bilgilendirdiğiniz için.

Kaç saatte telefon şarjı doluyor bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjYiGiT44 -- 4 Mart 2018; 22:48:14 >
  • arkadaşlar 2 3 günde farklı bir simi takıp bir kaç seye bakıp normal hattıma dönüyorum. ancak imessage için her seferinde ücret kesiyor. bunun sabit kalmasının bir yolu var mıdır ?
    3 saati buluyor hocam kendi şarj aletiyle. Gece yatarken takıp sabah alıp gün içerisinde kullanmanı öneririm yoksa gün içerisinde doldurmak bazen eziyet oluyor. zaten gün içerisinde sizi yolda bırakmaz çok fazla zorlamaz iseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krki -- 4 Mart 2018; 23:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bişey olmazda bataryayı tamamen bitirmeyin, bataryanın canına okuyorsunuz, onun dısında istediginiz gibi kullanın, bataryayı fazla ısıtmayın yeterli

Bataryayı tamamen bitirme demişsin hocam o konuyu ben bir kaç tekno sitede de okudum kulak aşinalığından merak ettim yine bu li-ion piller şarj tamamen bitirilince zarar mı görüyormuş nedir işin aslı ? Yüzde 20de düşük güç moduna geçiyor zaten o zaman mı takmak gerek ?

Evet li-on piller tamamen bitirince içindeki hücreler ölüyor birde bataryadan aşırı yük çekilen durumlarda bitirse çok daha fazla hücre ölüyor, li-on bataryayı sürekli sarj edebilirsiniz, dikkat edilmesi gereken 2 husus var, tam bitirme, yüksek ısıdan koru

Hocam bir şey danışmak istiyorum

Forumu gezerken mesajınız dikkatimi çekti de

Ben iPhone 8 plus kullanıyorum

Ayda bir kere şarj kalibrasyonu için şarjı tamamen bitirip şarja takın diyor Du Apple destekte konuştuğum yetkili

Bu durum tehlikeli mi acaba iPhone 8 serisi için şuana kadar 4 5 kere tamamen bitirmişimdir

(gerçi pek de mühim değil, kaç para bir batarya değiştiririm de sırf bilgi edinmek istiyorum)

• Tecrübeli kullanıcılar, Jetblack için jelatin mi öneriyor, kılıf mı
  • 
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.