Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21272128212921302131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol hocam mi5s kullanmaya devam karar verdim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 7 ios 11.2.6 kullanıyorum.

Youtube en güncel sürüm yüklü. Wifi üzerinden bir video izlediğmde ilgili videolar çıkmıyor. Resimdeki gibi oluyor. Hücresel veri ile izlediğimde sıkıntı yok. Sorun ne olabilir acaba?

• krki K kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yeri nerde tarif edebilirmisiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim sorunlar bir türlü bitmedi

7+'ın modemi sanki uykuya girip çıkmıyor gibi. Bir süre lte üzerinden whatsapp imessage gibi mesajlar fln gelmiyor. ekranı açınca patır patır dökülüyor hepsi birden. Ne operatör ile ne de apple ile çözüm bulamadık.

• ıphone 7de face time silindi geri nasıl yüklerim

• lefkoşalı kullanıcısına yanıt
    Appstore'dan aratıp tekrar yükleyebilirsiniz.

• Dostlar İphone'un kendi word, excel gibi programları var mı yoksa Appstore'dan indirmem mi lazım?

• BU aptal telefon kendi kendine istememe rağmen gece 10.3.3 den 11.2.6 ya güncellemiş.Ve şimdi aramalar geliyor telefon titriyor ama kimin aradığı ekrana 4-5 sn sonra geliyor !!!!! Böyle saçma sapan bir hata olucağını bildiğim için güncellenmiyordum telefonu,Bu Apple ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum giderek batırıyor .Çözümü nedir bu problemin ? Karşılaşan var mıdır teşekkürler

Telefon i7 128gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apstorda ıphone nin kendi facetime bende çıkmıyor başka arkadaşlar denedi onlarda var ben tekrar nasıl yükleyebilirim

• Arkadaşlar merhabalar.

Telefonu 1 hafta önce jet black modeli telefondan aldım. İlk başta bir sorun yoktu fakat birkaç gün önce kameranın telefon kasası ile birleşim kısmında bir boya atması fark ettim. Siyah boya kalkmış ve alttan gri metal gözüküyor. Çok çok küçük bir kısım da olsa büyümesinden korkuyorum ve o kadar para verince de insan üzülüyor haliyle. Yarın telefonu bir Apple Store’a götürecem. Siz ne yapmamı önerirsiniz acaba ? Fotoğraflarını da atıyorum buraya.

Bahsettiğim kısımlar saat 12 ve 6 yönünde. Üstte bulunan daha büyük alttaki ise küçük ama parmakla ikisi de hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakone -- 8 Mart 2018; 19:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

BU aptal telefon kendi kendine istememe rağmen gece 10.3.3 den 11.2.6 ya güncellemiş.Ve şimdi aramalar geliyor telefon titriyor ama kimin aradığı ekrana 4-5 sn sonra geliyor !!!!! Böyle saçma sapan bir hata olucağını bildiğim için güncellenmiyordum telefonu,Bu Apple ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum giderek batırıyor .Çözümü nedir bu problemin ? Karşılaşan var mıdır teşekkürler

Telefon i7 128gb

Gün içinde ekrana uyarı geliyor, şu şu saatte güncellenecek diye. Ona tamam dediyseniz günceller hocam normal yani.

• Sevgili iphone 7 plus kullanıcıları mat siyah renginde boya atma sorunu var mı? Renkler arasında kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

BU aptal telefon kendi kendine istememe rağmen gece 10.3.3 den 11.2.6 ya güncellemiş.Ve şimdi aramalar geliyor telefon titriyor ama kimin aradığı ekrana 4-5 sn sonra geliyor !!!!! Böyle saçma sapan bir hata olucağını bildiğim için güncellenmiyordum telefonu,Bu Apple ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum giderek batırıyor .Çözümü nedir bu problemin ? Karşılaşan var mıdır teşekkürler

Telefon i7 128gb

Gün içinde ekrana uyarı geliyor, şu şu saatte güncellenecek diye. Ona tamam dediyseniz günceller hocam normal yani.

Hiçbir zaman tamam demedim hocam,zaten apple da güncellemeleri reddetme gibi bir olay mevcut değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    1 yıldır güncellemeyi cihaz indiriyor ben siliyorum dikkat ederek,10.2.1'deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

Dostlar İphone'un kendi word, excel gibi programları var mı yoksa Appstore'dan indirmem mi lazım?

Muadilleri, hatta daha iyi gibi gördüğüm 3 tanesi var ve kendisi yüklü geliyor. Hazır şablonları bizim günlük hayatta veya işte kullandıklarımızın tamamını kapsıyor gibi. Numbers bildiğin excel, Keynote powerpoint, Pages ise word. Normal pc gibi rahatsın.

• Kız arkadaşımın 7si var daha 4 aylık cihaz. Bir iki gündür cihaz kendi kendine çalıyor. Normal ses tonu geliyor ama ekran kapalı hiç bir şey yok. Bir çözümü var midir başına gelen? Yoksa sıfırlayacağım.

iTunes yedeklemesi ile düzelmedi. İcloud ile yedekten geri yükledim şimdilik sorun yok gibi.

Yeni edit: Sorun devam etti. 11.3 Beta 4 yükledim bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 9 Mart 2018; 15:9:16 >
  • Peki PDF olarak kaydettiğimiz dosyaları Word şekline dediğiniz programlar ile dönüştürebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

Peki PDF olarak kaydettiğimiz dosyaları Word şekline dediğiniz programlar ile dönüştürebiliyor muyuz?

Şimdi onu denedim var ama aylık 5 lira gibi bir pro adobe üyeliği ile word olarak aktarırım diyor program.

• radko kullanıcısına yanıt
    Tvos profili kurun, günceleme gözükmüyor

• Ellemon kullanıcısına yanıt
    JetBlack almada ne alırsan al.

• 
Sayfa: önceki 21272128212921302131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.