Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dun aksam ıphone 7 32 Gb sıyah alarak aranıza katıldım

Sımdı sorularım su bılgısayarımdakı fotogtafları telefona i tunes kullanarak nasıl yuklerım?

I tunes ıle telefona müzik yukledım ancak bu muzıklerı telefonda goremıyorum muzıklerı nasıl gorebılırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bu son 10 güncellemesi miydi hocam?

• Selamlar arkadaşlar, bende iki gün önce iphone 7 plus'a geçtim.

Şarj kablosu ve şarj aleti konusunda sizleri öneride bulunmak istedim.

MFI lisanslı ve gerçekten çok sağlam olan herhangi bir şekilde sapıtma yapmayan

Blitzwolf'un duvar tip şarh cihazı ve uyumlu kablosunun linkini veriyorum.

1- duvar tipi şarj cihazı:

2- blitzwolf iphone uyumlu kablo
    aliexpress.com
    US $13.83 |BlitzWolf Için iPhone kablo USB Kablosu Için iPhone 7 6 s 6 Artı 5 SE Için iPad Için Apple Cep Telefonu kabloları Telefonu Şarj Veri Kablosu|data cable|usb cable for iphonecable blitzwolf - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/BlitzWolf-For-Apple-USB-Cable-For-iPhone-Mobile-Phone-Cables-Phone-Charger-Cable-For-iPhone-7/32810886838.html?spm=a2g10.12010608.0.0.asQKgp

• Arkadaslar merhaba,

Kullanmakta oldugum s7 edge'yi iphone 7 plus ile takas etmek istiyorum.

Ilgilenen arkadaslar detaylara ilanimdan goz atip ozel mesajla iletsime gecebilirler.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-takaslik-garantili-s7-edge-32-gb--127783032
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Üstüne para verceksen takas eden bulursun yoksa kimse takas etmez s7 edgeyle ekranı sıkıntılı çünki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bende iphone7 plus 128gb alarak aranıza katıldım. appstore'da herhangi bir kategoriye girdiğimde oralama bir sayfalık liste çıkıyor.daha geniş arşivi göremiyorum. örneğin spor bölümünde fifa gibi bilinen oyunları ancak arama kısmından bulabiliyorum. sorun nedir ?

son olarak foto çözünürlüğünü nasıl değiştirebiliriz (16/9) yapmak istiyorum.pc ye atınca tam sayfa görünmüyor çünkü. ayarlar kısmında video çözunurluk var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 30 Temmuz 2017; 15:51:53 >
  • YouTube
    6Sense Technology by Avant Guard - macitynet.it
    https://youtu.be/HC5494V3Zrc

Güzel bi ürün izlemenizi tavsiye ederim derim iyi forumlar

Uste para vereceğim tabii ki.

Takip edebildiğim kadarıyla ekran sıkıntısı iPhone'da da mevcut dolayisiyla 2 taraf da sorunsuz değil.

• mburak32 kullanıcısına yanıt
    Harika bişeye benzio sanal tuş varmış gibi sağ ve sol da,nerde satılır bu

• Telefonu bilgisayara taktıktan sonra telefonun kilidini açın sonra bilgisayarda dosya açılacak oradan hem telefon içindeki fotoları alabilirsiniz hem de fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ben kabloyla uğraşmak yerine icloud u ve yandex diski kullanıyorum çok daha iyi oluyor.

Müziği bilmiyorum.

Onedio da gördüm 6 ve 6s Plus için olanlar 19$ dı gerçekten çok işe yarar bi şeye benziyor

• Arkadaşlar 2 gün önce Amerikadan iphone 7 getirttim akrabaya daha telefonun kaydını yaptırmadık apple store ve itunes için bölgeyi Türkiye olarak seçtiğimde ödeme yöntemi olarak sadece kredi kartı ve mobil ödeme seçeneği çıkıyor önceden hiçbiri seçeneği de çıkıyordu acaba sorun nedir telefon kayıt yaptırmadığım için mi yoksa artık kart bilgisi girmek mi gerekiyor yardımcı olur musunuz?
    3 özellik bir arada olan ürünler arasında en uygun fiyata sahip olan ürün denilebilir. Zaten bu ilgili adam için, yoksa amaç sadece selfie çekmekse piyasada 10 liraya da alabilirsin.
  • Arkadaşlar öncelikle genel bir şey belirtmek istiyorum. Konu akışı içinde olan sorularınızı çok özel değilse lütfen konu içinden sorun. Örneğin benim konuda yazdığım bir şey için soru sormak istiyorsanız çok özel değilse konu içinden sorun. Ancak tabi ki konuda herhangi bir yazım ile alakasız olarak herkes özelden soru sorabilir bende elimden geldiğince yararlı olabiliyorsam naçizane cevap veririm.

Konuya gelirsek
    grbe.st
    admitad
    http://grbe.st/-Fhat
    buradan da alabilirsiniz daha uygun fiyata ancak ürün kesinlikle özel bir ürün ben aldım ve memnuniyetle kullanıyorum. Hepsiburada'dan alma nedenim firmaya güvenim ve kargo hızı. Bu ürün ilgili kişiler için alınabilir. Hem selfie çekip bluetooth ile hem de tripod olabiliyor o yüzden sizlere önerdim. Ellerimizde de güzel kameraya sahip bir cihaz var o yüzden de benim gibi meraklılarına güzel bir tavsiye olur dedim.

Ama bunda bile bazı kişiler benim reklam yaptığımı söylemişler gerçekten şaşkınım sadece insanlara bir öneride bulunmak istedim. Bu kişileri kendi dar zihinlerinde ki dünyaya bırakıyorum

Saygılar..

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için ben de hb'dan sipariş verdim.Dediğiniz gibi kargo hızı açısından burayı daha uygun gördüm.

• bordo-bereli07 kullanıcısına yanıt
    Apple hesabı açmayı iTunes'dan deneyebilirsiniz sanırım. Orada Hiçbiri seçeneği çıkıyordu. Ya da telefondan kredi kartı vererek kaydolup sonra App Store'dan Hesap Ayarları'na girerek silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Apple hesabı açmayı iTunes'dan deneyebilirsiniz sanırım. Orada Hiçbiri seçeneği çıkıyordu. Ya da telefondan kredi kartı vererek kaydolup sonra App Store'dan Hesap Ayarları'na girerek silebilirsiniz.

Hocam sağolun cevap için dediğinizi yapmayı denedim itunestan hiçbiri seçeneği gene çıkmadı kredi kartı bilgilerimi vererek geçmeyi denedim bu sefer de Kredi kartınız reddedildi. Lütfen geçerli kredi kartı bilgileri girin dedi yani 2 tane karttan da denedim yanlış olması imkansız. Acaba Türkiye'de kayıdı yapılmadı ve vergisi ödenmedi diyemi böyle daha 2 gün oldu geleli
  • GittiGidiyor
    İPhone 7 iPhone 7 Plus Aux Lightning 2 in 1 Kablo Aynı Anda Şarj ve Müzik Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-7-iphone-7-plus-aux-lightning-2-in-1-kablo-ayni-anda-sarj-ve-muzik-295382739

bu üründen kullanan varmı işe yarıyor mu? dayanıklı mı? ve en önemlisi cihaza zarar veriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: manager5833

Çok teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için ben de hb'dan sipariş verdim.Dediğiniz gibi kargo hızı açısından burayı daha uygun gördüm.

Rica ederim :)

• Arkadaslar 2017 subat ayinda aldigim telefonumu saticam sizce kac para bir ilan koymaliyim ? İphone 7 32 gb mat siyah garantili 19 ay daha garantisi var ve kasko yaptirdim alirken 1 yillik cizik ezik vb hic birsey yok aksesuari kutusu tam hersey ne yazsam sizce

• 
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.