Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyrodia

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 7 plus 32 gb mat siyah sürüm şu an 10.3.1 sizce 10.3.3 e geçmeli miyim ?

bence geçme 11 gelecek o yüzen yüklebilirsin
  • Geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçin bence de. Pil ömrü artış gösterdi bende. iPhone 7 32 gb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Kesin onda da başka bir can sıkıcı bug çıkar

• İPhone 6s var bende buraya da yazmak istedim bilgi sahibi olmak için power bank bakıyorum yüksek mahlı cihazla uyumlu bir kaç kez şarj eden nerden bulabilirim

• fawkes81 kullanıcısına yanıt
    var zaten, 10da olan buglar geçmiş başka buglar türemiş bu sefer, böyle gider artık...
  • Çok kararsız kaldım şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

eşimin doğum günü sebebi ile kendisine İphone 7 plus 32 Gb Pink Rose modelini almak istiyorum.

Hat üzerine almayacağım ufak bir mebla kredi çekip alacağım.
    Faizi çok daha uyguna geliyor.

Telefonu almak için gold , media markt , vatan v.s yerlere bakıyorum ama yurtdışı veya yurtiçi garantili arasında değişiklik farklılık varmıdır?
    Uygun olarak nereden alabilirim? ( mesela teknosa 4.000 , vatan 3.900 )

Ayrıca Yurtdışından getirtsem pasaporta kaydettirdiğimde pasaportun süresi bitince oda bitiyormu kapanıyormu

Hocam madem kredı cekıp zahmete gıreceksınız bıraz bekleyın zıra eylul ayında yenı ve cok farklı bır iphone modelı tanıtılacak. O zaman almanızı tavsıye ederım.

EEE karıma ne verecem dıye sorarsanızda. Kredıyı sımdıden cekın odemelere baslayın. Esınıze de kredı dekontunu verın telefon gelınce senındır dıyın.

Yeni iphonelar daha yüksek fiyattan cıkacak diye bir söylenti var. Zaten fahiş rakamlar bide 5000 6000 seviyesinde cıkarsa iphone tr de satış yapmayı unutsun. Gerçi kredi operatör vs borçlanarak yine alan alır

• Arabistandan 7 128gb geldi yanlislikla 7 plus 32gb la takas yapmak istiyom.yaparlar dimi.ustune 400 vercem

• quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

İPhone 6s var bende buraya da yazmak istedim bilgi sahibi olmak için power bank bakıyorum yüksek mahlı cihazla uyumlu bir kaç kez şarj eden nerden bulabilirim

Tteck almistim 10bin mah .3 kere sarj ediyodu gene

• haribo21 kullanıcısına yanıt
    Hızlı mı ediyordu? Ben 90 TL ye buldum ttec 10.000 mah 2.5 kez şarj ettiğini söyledi alıp almamak konusunda kararsız kaldım 😊 ttec iyi değil diyende oluyor almışken iyisini alıcam dışarda sorun oluyor 😫

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 10.000 mah aldım. 3.5-4 kere sarj ediyor. Hemde 60 tl. Hepsiburada aldım. Çok kaliteli. Tavsiye ederim. İphone 7 için kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hızlı mı ediyordu? Ben 90 TL ye buldum ttec 10.000 mah 2.5 kez şarj ettiğini söyledi alıp almamak konusunda kararsız kaldım 😊 ttec iyi değil diyende oluyor almışken iyisini alıcam dışarda sorun oluyor 😫

Xiaomi 10.000 mah 2. nesil varken buna para verme sakın. Hepsiburadada 60 liraya alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 1 Ağustos 2017; 21:0:2 >

• Hocam hızlı mı şarj ediyor bir de bana link atar mısınız? Hangisi

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım siz de ondan kullanıyorsunuz. Hızlı mı şarj ediyor kaç kez şarj ettiği benim icin önemli ve cihaza zarar vermemesi 😊 Fiyatı çok iyi onu alabilirim o yüzden 😊

• quote:

Hocam sanırım siz de ondan kullanıyorsunuz. Hızlı mı şarj ediyor kaç kez şarj ettiği benim icin önemli ve cihaza zarar vermemesi 😊 Fiyatı çok iyi onu alabilirim o yüzden 😊

Cihaza zarar vermiyor ve hızlı şarj ediyor. Benim iPhone 7 yi 4 kez %100 bir kez de %70 civarı şarj edebiliyor tam dolu iken.

Ürün bu:

Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş (İnce ve Hafif Kasa)

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000002BV8E

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler ☺️

• Bir pil süresi denemesi de ben yaptım. Ayda bir kez tam deşarj kapsamında. Cihaz 2,5 aylık IP7 (plus değil) 10.3.3 sürümde.
    Toplam 45 dakika BT kulaklık ile telefon görüşmesi, 1 saate yakın kişisel erişim noktası olarak kullandım, yolda geçirdiğim 7-8 saat dışında genelde wifi bağlı durumdaydı.

• tarrega T kullanıcısına yanıt
    Kullanımım boyunca WiFi ve Lte açıktı . Dışarı çıktığımda hücresel evde WiFi ve yaklışık 1 saat telefon konuşması YouTube video vs.

• eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Hızlı sarj da var. Özelliklere bakarsanız.

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000003K6YX

Ben bunu aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.