Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18011802180318041805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun bendede var bazı programlar ısınma yapıyor cihaz kendini korumaya alıp ekran parlaklığını düşürüyor.
    sondakika haber programı özellikle açıp haberleri izlediğimde cihaz aşırı ısınıyor.
    Zorlu Apple gittim bunun için değişim olmayacağını belirttiler fakat yaptıkları testte benim cihazın Bluetooth arızalı olduğunu belirttiler ve bunun için cihaz değişti.
    Isınma ve ekran parlaklık sorunu yine aynı şekilde yeni telefondada devam ediyor.
    Sizde ekran parlaklığının düştüğü zaman kullandığınız programı ve cihaz ısısını takip edin
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben ticari kredi kartı ile taksitli alacağım. Sadece telefonların kronik sorunları olup olmadığına bakıyorum.
  • Facetime olmayan bir cihaz değişim olsa yine facetime olmayan bir cihaz mı verecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç garantiye gitmediğimi gittiğimde nasıl bir cevap alacağımı sordum, gülünecrk bir durum yok bunda. Aklı başında birisine benzemiyorsun bu yazdıklarınla. Bu kadar iğnelemeye çalışmanın ne anlamı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

faturaya aldığında24 Ay x 238 TL ödüyorsun buda sana = 5712 TL eder
    Telefon şuan 3800 TL kredi ile aldığında 4.200 TL'ye geliyor. ve 12 ay ödüyorsun

aradaki 1500 TL faiz sence kabul edilebilir bir faizmi yoksa 12 ay ödeyip 400 tl faiz ile kurtulmak dahamı kötü?

Devletin veya apple'ın fiyat politikası diyorsun samsung bu fiyatlara uçmaya başladı.

He samsung sevmem iphone 5 kullanıcısydım şuanda lenovo p2 kullanıyorum ve memnunum ama eşim söz konusu olduğu için bunu yaparım ve sizin anlattığınız veya düşündüğüz kadar kötü aciz bir durum yoktur.

Sadece mantık vardır. Birşeyi alıyorsan alabildiğin en uyguna alacaksın.

Evlimisin bekarmısın veya yaşın kaç bilmiyorum benim yaşım 30, Ev geçindirdiğim için ve eşimin telefona ihtiyacı olduğu için ( hatta en iyisine ) bunu yapmak istiyorum. Ve 24 ay faturaya almaktansa kredi ile işimi çözerim.

Bu sandığın gibi kötü veya çılgınlık değil.

Unutma. Neden ve ne için yaptığını göz önüne almadıktan sonra böyle boş cahiller gibi yazarsın.

Beni 7s veya 8 kesebilir. eşim hangisini istiyorsa onu alırım.
    Millet gibi senelerce telefon taksiti ödemekten faizlerini ödemektense cuzi bir miktarda alır keyfime bakarım
    Araba alanlar o zaman ne yapsın
    Ev alanlar?

Zorunlulukmu ? Bu telefon zorunluluk. Eşimde note 2 var ve artık dokunmatik arızalı ses tam gelmiyor. Kaç senedir idare etti. Bunu hakediyor.

sıradan insanlara itam ettiğin gibi bana etmezsen sevinirim. Dahada bu konuda tartışmaya giremem. Boşuna cevap yazıcam diye uğraşma.

Sorduğun soruda da verdiğin cevapta da kalın punto ile yazmışsın! Psikolojide ne anlama geldiğini bilmiyorsan araştırıver.

Mesajında 30 yaşında ve evli olduğunu belirterek nereye varmaya çalıştın anlamadım! Yaptığının ne kadar mantıklı ve akıllıca bir hareket olduğu imasında mı bulundun yoksa!

Merakını gidereyim; 42 yaşında ve evliyim.

Sıradan insanlardan ne farkın var da onlara olan ithamımla sana olanı ayırayım ? Kendini dev aynasında görüyorsun sanırım. Bak bir şey daha öğreteceğim sana; bu dünyada tüm insanlar eşittir. Hatta tüm canlılar eşittir. Birinin diğerine göre bir artısı yalnızca sosyal statüde varmış gibi görünse de aslında yoktur.

Hat üzerinden taksitle alanları örnek vermişsin ki ben onları da desteklediğimi söylemedim. Saptırma.. ama benim gözümde onların da senden geri kalır yanı yok.

Boş Cahiller gibi yazan ben miyim yoksa sen mi ? Kültür düzeyin sorduğun sorudan ve bana verdiğin cevaptan yeterince anlaşılıyor. O yüzden polemiğe girmek istemiyorum ve yalnızca bilgilendirme için sana bu son mesajı yazıyorum.

Kredi ile araba ve ev alanları örnek vermişsin; Ev alana lafım yok lakin kredi çekerek araba alanın da aklına şaşarım. Yine konuyu saptırmaya ve kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

Telefon alacak parası olmayan bir insanın gerek hat üzerinden taksitlendirmeye gitmesi, gerekse de kredi çekerek telefon almasını doğru ve mantıklı bulmuyorum. Sen istediğin kadar kendini savun dur; gözümdeki değerin değişmedi, değişmeyecektir.

Kimseyi küçümsemiyorum ve ayıplamıyorum ama insanların kazandığından daha lüks ve fazla yaşamasını eleştiriyorum. Eleştirim de yalnızca sana değil, aynı hareketi tekrarlayan tüm kesimedir. Bu eğilim ne hikmetse yalnızca bizim Türk milletinde var! Arkadaş yeterli paranız yoksa iPhone yerine Lg kullanıverin ne olacak, İncileriniz mi dökülecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meltoriel

Dostlar bu 7 Plus taki şebeke problemi nedir böyle çıldırmak üzereyim.
    Telefon full çekiyor göstermesine rağmen internete giremiyorum.
    Geçen gün arkadaşımla konuşuyorum, 5dk da 5 kere hat kesildi.
    Servise versem bir sonuç alır mıyım acaba?
    Telefonu satıp 6s plusa geçmeyi düşünüyorum ciddi ciddi.

İzmir'li hemşehrime yazayım;
    Yaşadığımız sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yurtdışında yaşıyorum ve iki farklı hattımda ve 3 farklı telefonda da (i6/i6S/i7) aynı problemleri yaşıyordum. 10.3.3 ile şimdilik yaşamadım. Belki tekrarlayabilir bilemiyorum, zira yazılımı daha yeni güncellediğimden dikkatimi çekmedi.

• Selam,

Yurtdisi cihazlar normalde 1 yil uluslararasi garantili idi fakat apple bu garantiyi 7 ve 7 plus'lar cikmadan iptal etti diye biliyorum. Hala uluslararasi garanti gecerli mi Turkiye'de?

http://www.teknotalk.com/apple-uluslararasi-garanti-turkiye-55083/
  • Howheentered H kullanıcısına yanıt
    Amerika da bazı modeller diğer yerlerden alınan hepsinin garantisi var diye biliyorum

• Huysuz ihtiyar adlı bir abimiz vardı, nereye gitti arkadaşlar bilen var mı? Genelde bu forumda olur bizi bilgilendirirdi ama ne zamandır yok.
  • enevre kullanıcısına yanıt
    adamı daralttılar, bunalttılar. o da terk etti konuyu haklı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

faturaya aldığında24 Ay x 238 TL ödüyorsun buda sana = 5712 TL eder
    Telefon şuan 3800 TL kredi ile aldığında 4.200 TL'ye geliyor. ve 12 ay ödüyorsun

aradaki 1500 TL faiz sence kabul edilebilir bir faizmi yoksa 12 ay ödeyip 400 tl faiz ile kurtulmak dahamı kötü?

Devletin veya apple'ın fiyat politikası diyorsun samsung bu fiyatlara uçmaya başladı.

He samsung sevmem iphone 5 kullanıcısydım şuanda lenovo p2 kullanıyorum ve memnunum ama eşim söz konusu olduğu için bunu yaparım ve sizin anlattığınız veya düşündüğüz kadar kötü aciz bir durum yoktur.

Sadece mantık vardır. Birşeyi alıyorsan alabildiğin en uyguna alacaksın.

Evlimisin bekarmısın veya yaşın kaç bilmiyorum benim yaşım 30, Ev geçindirdiğim için ve eşimin telefona ihtiyacı olduğu için ( hatta en iyisine ) bunu yapmak istiyorum. Ve 24 ay faturaya almaktansa kredi ile işimi çözerim.

Bu sandığın gibi kötü veya çılgınlık değil.

Unutma. Neden ve ne için yaptığını göz önüne almadıktan sonra böyle boş cahiller gibi yazarsın.

Beni 7s veya 8 kesebilir. eşim hangisini istiyorsa onu alırım.
    Millet gibi senelerce telefon taksiti ödemekten faizlerini ödemektense cuzi bir miktarda alır keyfime bakarım
    Araba alanlar o zaman ne yapsın
    Ev alanlar?

Zorunlulukmu ? Bu telefon zorunluluk. Eşimde note 2 var ve artık dokunmatik arızalı ses tam gelmiyor. Kaç senedir idare etti. Bunu hakediyor.

sıradan insanlara itam ettiğin gibi bana etmezsen sevinirim. Dahada bu konuda tartışmaya giremem. Boşuna cevap yazıcam diye uğraşma.

Sorduğun soruda da verdiğin cevapta da kalın punto ile yazmışsın! Psikolojide ne anlama geldiğini bilmiyorsan araştırıver.

Mesajında 30 yaşında ve evli olduğunu belirterek nereye varmaya çalıştın anlamadım! Yaptığının ne kadar mantıklı ve akıllıca bir hareket olduğu imasında mı bulundun yoksa!

Merakını gidereyim; 42 yaşında ve evliyim.

Sıradan insanlardan ne farkın var da onlara olan ithamımla sana olanı ayırayım ? Kendini dev aynasında görüyorsun sanırım. Bak bir şey daha öğreteceğim sana; bu dünyada tüm insanlar eşittir. Hatta tüm canlılar eşittir. Birinin diğerine göre bir artısı yalnızca sosyal statüde varmış gibi görünse de aslında yoktur.

Hat üzerinden taksitle alanları örnek vermişsin ki ben onları da desteklediğimi söylemedim. Saptırma.. ama benim gözümde onların da senden geri kalır yanı yok.

Boş Cahiller gibi yazan ben miyim yoksa sen mi ? Kültür düzeyin sorduğun sorudan ve bana verdiğin cevaptan yeterince anlaşılıyor. O yüzden polemiğe girmek istemiyorum ve yalnızca bilgilendirme için sana bu son mesajı yazıyorum.

Kredi ile araba ve ev alanları örnek vermişsin; Ev alana lafım yok lakin kredi çekerek araba alanın da aklına şaşarım. Yine konuyu saptırmaya ve kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

Telefon alacak parası olmayan bir insanın gerek hat üzerinden taksitlendirmeye gitmesi, gerekse de kredi çekerek telefon almasını doğru ve mantıklı bulmuyorum. Sen istediğin kadar kendini savun dur; gözümdeki değerin değişmedi, değişmeyecektir.

Kimseyi küçümsemiyorum ve ayıplamıyorum ama insanların kazandığından daha lüks ve fazla yaşamasını eleştiriyorum. Eleştirim de yalnızca sana değil, aynı hareketi tekrarlayan tüm kesimedir. Bu eğilim ne hikmetse yalnızca bizim Türk milletinde var! Arkadaş yeterli paranız yoksa iPhone yerine Lg kullanıverin ne olacak, İncileriniz mi dökülecek.

Sıradan insanlara hitap ettiğin gibi bana hitap edemezsin nedir yav. Ne farkın varki senin tartıştığın adamdan veya benden, benim ondan, senden. Tüketim çılgınlığı kafanıza vurmuş aklınızı bulandırmış. Acil şifalar.

• S8 ya da iPhone 7 plus arasında kararsız kaldım. S8 tasarım olarak çok şık. Fakat andoridin sistemi de çok stabil değil.

• seboist322 S kullanıcısına yanıt
    S8 ve iPhone 7 var. İkisinde denedim. Sana tecrübelerimi aktarıyım. Öyle karar ver.

Tasarım olarak çok iyi. Yani S8 i kullanıyorsun. Sonra eline iPhone 7 alınca. iPhone un tasarımı sanki 3 yıllık eski telefonmuş hissi veriyor.

S8 tasarım olarak ne kadar güzel olsada telefonda lag var. Normal bir kullanıcı fark edemez. Fakat bazı yerlerde takıla takıla gidiyor sayfa. Ve ben bunu fark ediyorum. iPhone 7 de hiç böyle değil.

Ayrıca s8 de instagram hikayelerkısmında yazılan yazıları yarım gösteriyor. Çok kenardan yazılmışsa yarım çıkıyor. Araştırdım. Ekran formatından dolayıymış. Ne anladık bu işten ?

Ekranı iPhone göre Harika ötesi. O ayrı mesele. Çok farklı bir deneyim sunuyor

Kamera deseniz anlam veremediğim bir nokta var. YouTube bakıyorum s8 in kamerası öyle süper böyle Harika diyor. İkisini birlikte açıp yan yana koyuyorum. Sanki S8 pastel gibi çekiyor. Hatta isterseniz örnek foto koyabilirim. iPhone 7 de S8 den süper değil fakat net ve doğal. Yani ne görüyorsa onu çekiyor. Halıyı gözün nasıl görüyorsa öyle çekiyor.

Fakat S8 in netlemesi çok daha hızlı.

Ablam kullanıyor iPhone dan ilk kez android e geçti. Çok karışık dedi kullanımı.

Kısaca gelecek olursak s8 iyi telefon. Fakat iPhone yazılımdan kazanıyor.

Yen'i iPhone bekle. Tasarım modern olsun. Eski bir tasarımı var. Eğer daha önce android kullandım hiç bir sıkıntı yok dersen. O zaman alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu forumu takip edenlerin beyinleri sulanmış!
    Kardeş sen önce benim ne yazdığımı oku, anla ve ondan sonra kime mesaj yazacaksan doğru olarak alıntılayarak yaz.
    Kısaca; yanlış mesajı alıntılamışsın ama farkında değilsin.

• iPhone 7 10.3.2 kullaniyorum 10.3.3 den memnun musunuz?

• Varsa fazlasını alan piste bekliyoruz 😂 iPhone 6s

• pil yönünden bi tık iyi düzelmiş gibi, diğer göze çarpan sorunlar devam ediyor...
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de iPhone 7 Plus Black 32 Gb kullanıcısıyım alalı 1 buçuk ay olacak.Note 5 kullanıyordum öncesi telefonda herhangi bir sorunla karşılaşmadım birazda şansıma denk geldi.Konu da okuduklarım,demek baya sorun yaşayan varmış dedirtti.Sorun olarak (artık sorun olarak görmüyorum) yıllar önce iPhone 5s kullanırken de karşılaştığım ne zaman LTE'yi etkinleştirsem ses ve veri için cihazın çekim gücü düşüyordu bu 5s te telefonun çekmesine rağmen arayanların ulaşamamasına kadar gidiyordu ve LTE'yi kapattığımda düzeliyordu.7 plus'ı alırken düşünmedim bunu LTE' etkinleştirdiğimde aynı sorun devam ediyorum lakin arayanların ulaşamama gibi bir sıkıntı olmuyor.2,3 gün LTE ses ve veri de etkin kullandım telefon 1-2 nokta çekiyor ama sorun çıkmadı konuşma esnasında kesiklik vs. Samsun merkezdeyim kullandığım hat Turkcell farklı hatla denemedim.Telefonla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum hatla alakalı öyle olsa 5s de böyle sorunla karşılaşmazdım.LTE'yi aktif etmiyorum full çekiyor int. de işim olduğunda aktif edip bittiğinde kapatıyorum.Onun harici şarj da sıkıntı yok gayet güzel gidiyor yeni son güncellemede bir şey fark etmedim.Yoğun şekilde bir sorunu var mı çıkartmak maksatlı kullandım fakat sonuç iyi...Yazılım açısından alınır gayet stabil çalışıyor herhangi bir lag vs. canımı sıkacak bir şeyle karşılaşmadım.

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hepinizmi tuhafsınız anlamadımki. Adama demişsin bold yazma diye kendin yazmışsın. Senin mesajını alıntılama nedenim senin alıntından görmüş olmam ilgili mesajı. Sana birşey dediğim yok zaten yazdığım mesajın kime yönelik olduğunu anlayamayacak kadar cahilsen hiç konuşmayalım.

• 
Sayfa: önceki 18011802180318041805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.