Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Bu iphone kuşağı gençler yüz yılın en büyük zokasını Amerikan sinema ve dizilerindeki subliminallerle yuttular. Afiyet olsun. Hani hep oturup milliyetçilikten muhafazakarlıktan bahsedip, sonra ötekilerde kapitalizme küfredip, sosyalizmi savunup, diger tarafta son kurtuluş Atatürk e yaşlanıp... vs.vs. Kısacası tüm gençler... Adamlar yüzyılın zokasını yutturdular. Hiç siyasilere falan kızmayın cari açık için falan. 10 çuval fındık ver 1 iPhone al... Ayranı yok içmeye.... Hey gidi güzel ülkem hey...

Abi sen ne diyon ya

Bi 15 yıl sonra anlarsın söylediklerimi. Decoderi 15 yıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de "değmez" , "ailecek", "beğeniyoruz" kelimelerinin bu şekilde yazıldığını bilmiyor musunuz? Hakikatten mi? "Gidicem, gelicem" denir anlarım günlük dilde yazılmıştır ama inanın cok merak ediyorum doğrusunu bilip bilmediğinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim bir sorum olacaktı, daha önce yazmıştım iPhone 4'ten 6s Plus'a geçmeyi düşünüyordum ancak 7 Plus'ı görünce fikir karışıklığı yaşadım. Sizce 7 Plus beklemeli miyim? Yeni versiyonlarda ilk başlarda çok fazla hataların ve donanımsal sorunların olduğunu dahi duydum, genellikle S modellerinde bu sorunlar çözülüyormuş. Sizce 6s fikrimde devam etmeli miyim yoksa 7 Plus'a mı karar vermeliyim?

Ayrıca yurtdışından aldığımız takdirde Türkiye'de garantisi oluyor mu? Yani Türkiye'de tamir ettirebiliyor muyuz? Teşekkürler.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    işte sizin gibi zeki insanlar apple' i zengin etti .
  • Fiyat konusunda kimseye kulak kkesilmeyin arkadaşlar,apple store açıkladığı neyse o olur belki teknoloji marketlerde biraz daha ucuza haliyle satılacaktır.Ayrıca maddi tarafı bu kadar önemli ise almamak yada yeni yasaya göre(bayramdan sonra gelmesi bekleniyor) kredi kartına taksitle alabileceksiniz çok da şey yapmamak lazım sonuçta indirimle gelmeyeceğini biliyoruz.6S ucuzlamışken 7 ve 7 plus onların yerine gelecek bence fiyat olarak,belki 100 lira oynar ama 3700 den başlayacak-4000 liradan başlayacak gibi laflar aşırı abartı geliyor bana komikleşmemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

vay anasını be adamlar 6s i hem ucuzlattı hemde 32 gb yaptı bence şuan 6steki fiyat güzel havaleyle 2639. kafam karıştı 7 de başarılı olmuş.

Eğer 6s ile 7 arasında 300 tl fark olursa ip 7 alınır. Ancak 700 800 tl gibi bir fark olursa 6s almak daha mantıklı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Tek beklentim vardi. Kasa degissin. Ekran buyusundu.

Bu olurken de jackli ses durumu devam etmeliydi. Hadi onu gectim de kasanin ayni olmasi kotu.

6+ da akici ve stabil. Powerbank ilede gayet sarji uzun gider.

Benim icin video aciyor oyun aciyor. İnternette geziniyorsa problem yok.

Beklentilerim dogrultusunda hareket ediyorum. Buyuk ekran istiyordum. Buyumedi. Ozman f/p orani benim icin en iyi olan 6+ alacagim.

• Yılların iphone'cusuyum 3gs den beri ilk kez almalıyım demediğim bir iphone oldu. Note 7 verip iphone 7 alırım diyordum ama note 7 daha keyifli. Yine de benim işim belli olmaz. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

2 yıldır iphone 7 alıca

Diyirdum. Bildigin leş. 6+ alicam. 0 bulunur mu acaba

Bulursun. Her yerde satiliyor.

Tesekkur ederim ilgin icin. 7 gelipde kalkmadan 0 bulup aliyim bari. Yoksa onuda alamamis oacagim

• Yanlış yoldasınız ama siz bilirsiniz. Ayrıca fiyat degismeyecek

• iphone 7 nin arkasındaki kamera çıkıntısını yok eden şeffaf rengi bozulmayan kılıf ne var ?

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-AirSkin-Ultra-Ince-4-Tarafi-Tam-Koruma,PR-2030.html

0.4mm bu kılıf . yeterli olur mu kamera çıkıntısı için ?

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum muhtemelende 800 gibi fark yaratacaklar. Şu 6s fiyatı bence çok uygun( pahalı ama önceki ve sahibinden fiyatlarına göre) 6 yıda tarihten sildi adamlar kaldırmışlar siteden.
  • ip7 donanımda se gibi kasada ürün gelir mi sizce
  • Bunu yapmak cok mu zordu?

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdVSJPbKGySjFiSClOI2jgpH2h2cCYYgB4UtmcYxm2Ucq_93GMNJvexClGTw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

2 yıldır iphone 7 alıca

Diyirdum. Bildigin leş. 6+ alicam. 0 bulunur mu acaba

Bulursun. Her yerde satiliyor.

Tesekkur ederim ilgin icin. 7 gelipde kalkmadan 0 bulup aliyim bari. Yoksa onuda alamamis oacagim

Yeni iPhone çıkınca bir önceki model piyasadan kalkmıyor. 7 gelse bile 6S'i her yerde (Apple Store'lar dahil) bulabilirsiniz. Ayrıca Artık 6S'ler en düşük 32GB hafıza ile 2750TL'ye satılacak, sakın piyasadaki 16GB modellerden almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Fiyat konusunda kimseye kulak kkesilmeyin arkadaşlar,apple store açıkladığı neyse o olur belki teknoloji marketlerde biraz daha ucuza haliyle satılacaktır.Ayrıca maddi tarafı bu kadar önemli ise almamak yada yeni yasaya göre(bayramdan sonra gelmesi bekleniyor) kredi kartına taksitle alabileceksiniz çok da şey yapmamak lazım sonuçta indirimle gelmeyeceğini biliyoruz.6S ucuzlamışken 7 ve 7 plus onların yerine gelecek bence fiyat olarak,belki 100 lira oynar ama 3700 den başlayacak-4000 liradan başlayacak gibi laflar aşırı abartı geliyor bana komikleşmemek lazım.

telefonlara kredi kartı taksiti gelmeyeceği açıklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Yanlış yoldasınız ama siz bilirsiniz. Ayrıca fiyat degismeyecek

6+ ile 7 arasinda nereden baksani 1.300-1400 tl fark olur

• Bir çok kişi fiyatı ile ilgili yorum yapmıştır, yapacaktır. Henüz Türkiye fiyatı tam belli olmamışken yazayım;

2007 yılında ilk iPhone piyasaya sürüldüğünde Amerika fiyatı 650$'dı
    2016 yılında piyasaya sürülecek iPhone 7'nin Amerika başlangıç fiyatı yine 650$

Fiyattan yana bir probleminiz varsa, çözümü Apple'da değil devletinizde arayın..!!
  • technical death metal kullanıcısına yanıt
    6+ alacagim 2 sene onceki telefon

• İlkkez fiyat arttirmadi apple sanırım izlemediniz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.