Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Tarafsız olun 6 plus kullanan biri olarak söylemek istiyorum ki ciddi anlamda leş gibi bir telefon olmuş. Kulaklık girişinin kaldırılması kadar saçma sapan bir şey yok. Ben o kadar para verip aldığım sennheiser kulaklığımı kullanmak için neden saçma sapan ve tahminimce en az 50$ dan satılacak konvertörler kullanmak zorundayım ? Herkes studio wireless sahibi değil bu ülkede. Bu kadar fanboyluk yapmayın.

Sana kim dedi 50 dolar ver diye kutunun içinden çıkıyor.

Güzel kardeşim şarj aleti takılıyken ne yapacaksın ? Çoğaltıcıyı kitleyecekler 50$ a ya da kullanmayacaksın kulaklığı nasıl güzel değil mi ?

Valla hocam benim hiç öyle bir derdim olmadı 6s var ve kulaklık paketinde orjinal duruyor 1 sene de 3-4 sefer lg g2 den kalma kulaklık ile müzik dinledim hepsi bu. Ben telefonu telefon olarak kullanıyorum MP3 çalar ya da PlayStation gibi oyun aracı olarak değil. O yüzden benim için sorun yok ve sizde bir zahmet telefonu şarj ettikten sonra dinleyin bir saatten birşey kaybetmezsiniz. He onu da yapmam dersen adamlar kablosunuzunu da yapmış onu alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimbilisim

Tasarım konusunda inovasyon yapılmamış, arge yatırımı yapılmamış.

Telefona gelen özellikler arasında;

ips67 sertifikası ile su geçirmeme olayı herkes tarafından beklenen bir gelişme idi, çok güzel oldu.Lens 1.8'e indi bu da güzel.

Plus modelindeki çift arka kamera bence iPhone'un gerçekçi çekim kalitesi ile çığır açacaktır. Facetime kamerasında da iyileştirmeler mevcut.

A10 İşlemci zaten rakipsiz olacaktır ki bir önceki A9 işlemci bile akıllı telefon pazarında rakipsizdi. Bir de üstüne 4 çekirdekli işlemci kullanılmış, performans tarafında en iyi telefon diyebiliiriz.

Batarya konusunda pek bi iyileştirme olmamış ama en azından ufak bir arttırma yapılmış.

iOS10 ile birlikte çok daha uyumlu olacağını ve home tuşu ile force touch'ın daha gelişmiş olacağını düşünürsek bence çok güzel telefon olmuş. Siyah renginin kattığı premium hava zaten mükemmel.

Neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum ?

Katılıyorum.

Ayrıca tasarımda yenilik olmayınca insan ister istemez 'S' serisi hissine kapılıyor.. Ön kamera iyileştirmesi, kamera iyileştirmesi, home tuşuna yeni özellikler, perofrmans iyileştirmeleri... Uzar gider. Tam bir 'S' serisi olacak telefonmuş ama olmamış

• fiyat aralığı 4000 - 4500 arası diye konusuluyor masallah ya , iphone 8 heralde 4 tekerlekli falan gelir araba ihtiyacımızıda karsılarlar belki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Gayet de bahsettiler 7'de 1 saate yakın 7 Plus'da 2 saate yakın artış var kullanım süresinde.

Tam tersi

Aslında 7 Plusta daha fazla bir artış bekliyordum fakat, olmadı. Sanırım o da Retina HD ekrandan kaynaklı.
  • yazilimbilisim Y kullanıcısına yanıt
    Alamiyacak olduklarindan oturu ulasamadiklari cigere mundar diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açımdan Hayal kırıklığı oldu, 6 ile devam.
  • 7 plusta kesin olarak 3gb ram var mı? Gsmarena da 2 gb yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisindan gelicek olan varsa komisyonuyla iphone 7 getirirse mesaj atsin bana

• Apple sitesinde iphone6s lerin fiyatları düşmüş. 32 gb iphone 6s 2749 tl olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

kardeş bunlara cevap yazmaya bile deymez. ayilecek her zaman apple ürünleri kullanıyoruz beyeniyoruz her yeni seri çıktığında bunun gibi söylemler ile uğraşıp durdum sürekli.

Yine gidicem ilk gün alıcam, annem ile babam bu seferlik plus istiyor ben tartışmasız jet black alıcam küçük kardeşime daha 10 yaşında olduğu için 6s çıkınca yenisi almamıştık ama artık bu yıl teşekkür sözüne karşılık iphone 7'yi kapacak gibi yumurcak
  • http://www.apple.com/tr/iphone-7/

Detaylı incelemek isteyen baksın

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Iphone 7'nin çıkışı ve gelen şaşırtıcı özellikleri asıl diğer markaları özellikle Samsung kullanıcılarını epey değil aşırı derecede üzecek çok fazlasıyla üstünlük sağlayan bir cihaz piyasaya çıktı.
    Ve bu sefer ki lansmanda her an şaşırtarak izlettirdi kenidini
  • Bu iphone kuşağı gençler yüz yılın en büyük zokasını Amerikan sinema ve dizilerindeki subliminallerle yuttular. Afiyet olsun. Hani hep oturup milliyetçilikten muhafazakarlıktan bahsedip, sonra ötekilerde kapitalizme küfredip, sosyalizmi savunup, diger tarafta son kurtuluş Atatürk e yaşlanıp... vs.vs. Kısacası tüm gençler... Adamlar yüzyılın zokasını yutturdular. Hiç siyasilere falan kızmayın cari açık için falan. 10 çuval fındık ver 1 iPhone al... Ayranı yok içmeye.... Hey gidi güzel ülkem hey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Emin misiniz yeni diye tanıtılanlar 3d touch dışında zaten piyasadaki diğer telefonlarda mevcut üstüne daha da büyük bir sorun geliyor ki yüksek fiyat. Apple fiyat yükselince diğer firmalar da yükseltiyor. Herkes yüksek maaş almıyor asgari ücret alanlar teknolojiden faydalanmasın mı?

• quote:

quote:

quote:

Tarafsız olun 6 plus kullanan biri olarak söylemek istiyorum ki ciddi anlamda leş gibi bir telefon olmuş. Kulaklık girişinin kaldırılması kadar saçma sapan bir şey yok. Ben o kadar para verip aldığım sennheiser kulaklığımı kullanmak için neden saçma sapan ve tahminimce en az 50$ dan satılacak konvertörler kullanmak zorundayım ? Herkes studio wireless sahibi değil bu ülkede. Bu kadar fanboyluk yapmayın.

Güzel kardeşim şarj aleti takılıyken ne yapacaksın ? Çoğaltıcıyı kitleyecekler 50$ a ya da kullanmayacaksın kulaklığı nasıl güzel değil mi ?

Bluetooth kulaklıktan haberin yokmu ?

• Onlerden

• vay anasını be adamlar 6s i hem ucuzlattı hemde 32 gb yaptı bence şuan 6steki fiyat güzel havaleyle 2639. kafam karıştı 7 de başarılı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Bu iphone kuşağı gençler yüz yılın en büyük zokasını Amerikan sinema ve dizilerindeki subliminallerle yuttular. Afiyet olsun. Hani hep oturup milliyetçilikten muhafazakarlıktan bahsedip, sonra ötekilerde kapitalizme küfredip, sosyalizmi savunup, diger tarafta son kurtuluş Atatürk e yaşlanıp... vs.vs. Kısacası tüm gençler... Adamlar yüzyılın zokasını yutturdular. Hiç siyasilere falan kızmayın cari açık için falan. 10 çuval fındık ver 1 iPhone al... Ayranı yok içmeye.... Hey gidi güzel ülkem hey...

Abi sen ne diyon ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Alıyusa

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Orijinalden alıntı: Alıyusa

Geçen ay 2 adet 6s 16 gb aldım bi ara acaba beklesemiydim diyordum i7 yi ama iyiki beklememişim. Su geçirmez olayı ve 32 gb den başlamasından başka bi numara yok maalesef i7 de.İphone 6s in fiyatında çıkacak diyor sunan kişi ama bence türkiye satışı en az 3999 olur 32 gb olanı.Bence kesinlikle i8 i çok daha iyi bir cihaz yapacaklar ona saklıyorlar kendilerini bu ara cihaz oldu sanırsam.

Geçmiş olsun şimdiden çünkü aynı fiyata 32gb 2 tane telefonunuz olabilirdi ya da daha kötüsü iphone 6s 16gb olan modellerde 32gb oldu ve $100 ucuzladı

Böyle şeyler bana pek sıkıntı yapmıyor canım.Ben şuan için beğenmedim i7 yi ilerde mecbur kalırsam alırım.Ama sen çok beklersin i7 yi 6s parasına.Tr de satılacak en ama en az fiyat 3499-3999 arası olacak.Bu arada iki cihaz aldım birisi turkcell garantili sıfır 2630 diğeri de aynı o 2850 yani bana pek sorun olmadı.Sen kendi haline yan çakma kurnaz pısırık.

Ben almayı düşünmüyorum açıkçası. Ama almak istersem de 2 ayda bir yurtdışına giden tanıdıklarım var oradan aldırırım sorun yok. Belki 6s alırım yeni fiyatı ve yeni hafızasıyla. Kazıklanmamış olurum sabırsız insanlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 7 Eylül 2016; 23:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

quote:

Bluetooth kulaklıktan haberin yokmu ?

Güzel şimdi usulca üstte yazdığımı oku. Herkesin studio wireless ı yok. Beats artık appleın alt şirketi olduğuna göre tamamen alt şirkete yönelik bir uygulama bu anladın mı ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.