Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (19 Mobil) - 11 Masaüstü19 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.389.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17921793179417951796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende iphone 7 plus 32 gb var youtube video actigim zaman hem telefonun altaki hoparlör den ses geliyor hemde telefonun yukari kisminda bulunan kulaklik bolumunden ses geliyor normal mi hocam 6s deniyorum onda yok sizinkinde var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi5 sahibi olarak konuyu bir kaç zamandır takip ediyorum fakat bahsedeceğim konu daha önce yazıldı mı göremedim. Mi5 i 2016 ekim ayında yurt dışında bir adrese istemiş ve ilk defa yabancı sim kartımı takıp telefonu kullanmaya başlamıştım. Alındığından beri kayıt yaptırmadığım ve imei atmadığım telefonu halen aktif olarak kullanabiliyorum. Sanırım ilk çalıştırmayı yurt dışında ve yabancı ülkenin sim kartı ile yaptığım için burada telefonum gurbetçi telefonu gibi görünüyor ve dolayısıyla telefon kullanıma kapanmıyor. Yurt dışında bir adrese telefon isteyecekler olanlar imkanları varsa telefonu ilk defa yurt dışında yabancı bir sim ile çalıştırsınlar böylece kayıt vergisi adı altında yapılan soyguna para kaptırmamış, imei yazdırma gibi işlerle uğraşmamış olurlar. Alıntıdir denenebilir aslında 😄😄

• İnternetten apple türkiye garantili 7 plus aldım ama arka kamera lensinin içinde toz var, ankarada oturuyorum nasıl halledebilirim? Canlı destekle konuştum ankaradaki yetkili garanti bayiisine gidin dedi, gitmek istemiyorum içini açacaklar sonra bir sürü sorunla uğraşacağım. İstanbula garantiye kargoyla yollayabilirmiyim ? Kaç gün sürer bilginiz varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mutalvarol

bende iphone 7 plus 32 gb var youtube video actigim zaman hem telefonun altaki hoparlör den ses geliyor hemde telefonun yukari kisminda bulunan kulaklik bolumunden ses geliyor normal mi hocam 6s deniyorum onda yok sizinkinde var mi

Ahizenin altında da hoparlör var. iPhone 7 serisinde önceki serilere göre farklı olarak stereo hoparlör bulunuyor

1 hafta sonra tekrar Hong Kong'a gideceğim ve bitim kanlanmaya başladı, rahat duramıyorum.

Elimeki iPhone 7'yi satıp, yerine 32 GB iPhone 7 Plus alma planım var.
    Aradaki fark sadece 450 tl olacak, yani iPhone 7 satıp, üzerine 450 TL koyarak sıfır iPhone 7 Plus alabiliyorum.
    Ekstra olarak 150 TL vergisi ve pasaport kaydı olacak. Pasaport sıkıntı degil.

Ne dersiniz girilir mi böyle bir serüvene? 600 TL verip hem plus hem de sıfır telefon olacak.
    Bir yandan da boşver diyorum, iPhone 8 çıkacak Eylül - Ekim gibi. iPhone 8 almam heralde düşünmüyorum, 7'den memnunum.

Değer mi sizce, fark hissedilir mi? iPhone 7 Plus'daki derinlik efektine hastayım başka bir olayı var mıdır?
    yol gösterirseniz çok sevinirim.
    Bu arada birkaç bilgi vereyim

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 3800 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 2550 TL

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 4450 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 3000 TL

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Eylül'e ne kaldı hocam şurda

Orijinalden alıntı: tens

Eylül'e ne kaldı hocam şurda

Eylüle hiçbir şey kalmadı ama bizim ülkeye Eylül'de gelmiyecek bu cihaz nereden baksan Ekim son haftası veya Kasım'da gelir Türkiye'ye. Fiyat konusunda ise sadece Apple Store'daki iPhonelar da çok az bir düşme olur o da hemen olmaz minimum 2-3 ay sonra olur.Nacizane fikrim onu düşünüp de almamazlik yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terapistci -- 14 Temmuz 2017; 9:3:42 >

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Hali hazırda iPhone 7 - 32GB gümüş kullanıyorum.
    Ürünü, daha Türkiye'de çıkmadan gidip Hong Kong'dan almıştım, hala sorunsuz kullanıyorum.

1 hafta sonra tekrar Hong Kong'a gideceğim ve bitim kanlanmaya başladı, rahat duramıyorum.

Elimeki iPhone 7'yi satıp, yerine 32 GB iPhone 7 Plus alma planım var.
    Aradaki fark sadece 450 tl olacak, yani iPhone 7 satıp, üzerine 450 TL koyarak sıfır iPhone 7 Plus alabiliyorum.
    Ekstra olarak 150 TL vergisi ve pasaport kaydı olacak. Pasaport sıkıntı degil.

Ne dersiniz girilir mi böyle bir serüvene? 600 TL verip hem plus hem de sıfır telefon olacak.
    Bir yandan da boşver diyorum, iPhone 8 çıkacak Eylül - Ekim gibi. iPhone 8 almam heralde düşünmüyorum, 7'den memnunum.

Değer mi sizce, fark hissedilir mi? iPhone 7 Plus'daki derinlik efektine hastayım başka bir olayı var mıdır?
    yol gösterirseniz çok sevinirim.
    Bu arada birkaç bilgi vereyim

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 3800 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 2550 TL

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 4450 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 3000 TL

valla elimde sıfır 7 128gb var.bende plus 32gb arıyorum.satamadım bi türlü yaw kaça gider sizce

• Riesso kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal ile değişim olur içini açip temizleyip gönderemezler..

Derinlik efekti çoğu zaman sapitabiliyor cok fazla şey istiyor yok ışık iyi olacak Yok mesafe iyi olacak. Ayrıca yaptığı şey donanımsal bir şey de değil yazılımsal yanı Facetune 2 programı uzerinden de otomatik olarak app kendisi yapıyor.

Attığım fotoyu 7 plus uzerinden cektim portre modunda kolun oraya bakarsanız arası blulanmamis. Yani tel kendisi otomatik yapıyor bu işi program yerine. Daha bunun gibi bir çok sıkıntı çıkartıyor. Sırf bunun icin değmez yanı pişmanım ben sırf portre modu icin almıştım gerek yokmuş yani.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• İyi günler. Telefonun pil ömrü iki yıl sonra düştüğünde mesela pili Appledan direkt değiştirsem sıfır bir telefon gibi pil performansı olur mu? Tekrar 3-4 bin lira bayılmaktansa 400 lira vermeyi tercih ederim çünkü.

ϟ AC/DC ϟ
  • Bu flu isini en iyi huawei ve xiaomi mi 6 yapiyor.

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Şu çok ucuz geldi de sizce sıkıntı çıkar mı? 2 yıl garanti diyor, GET açık.

Ayni kisinin diger ilani fiyat farki var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Bu plus hocam ben normal iPhone 7 attım

Haklisin hocam kusura bakma

Arastirma yaptim biraz sahibinden ilanlarinda 7 128 olanlar 3.500 altinda satilmiyor

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Büyük ihtimal ile değişim olur içini açip temizleyip gönderemezler..

Nereye garantiye verirsem böyle yaparlar ?

• Beyler ayın 10 unda aldığın iphone 7 için uag plasma ice kılfım satılıktır askerim cebimde çok belli oluyor telefon 140 tl ye alınmıştır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.