Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (38 Mobil) - 14 Masaüstü38 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.389.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17901791179217931794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Videoda hışırtı sesi var. Bu yüzden garantiye vereceğim. Başka dikkat edeceğim bir husus var mı? Onu da kontrol edeyim belki telefonu değiştirmelerinde etkili olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 12 Temmuz 2017; 22:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz gelene kadar cihazdan gayet memnundum fakat yazla beraber telefon alev alıyor. Biraz zorlanınca inanılmaz derecede ısınıyor sonuç olarak da düşük pil ömrü olmuş oluyor. Bu zamana kadar almayanlar varsa kesinlikle almasın .
  • slm arkadaslar iphone 7 mat siyah almayı dusunuyorum ? kullanan arkadaslar bana yardımcı olabilir mi? mat siyahta dokulme oluyor mu? yoksa 6s space gray mi alsam acaba ? yardımcı olursanız sevinirim.
    ASUS N550JK-CN167D VE İPHONE 5C MAVİ KULLANICISI :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Hocam bulaşmayın derim kesinlikle s serisini bekleyin ısınma şarj çabuk bitiyor işlemci sesi geliyor sarı ekran daha birsürü şey hiç tavsiye etmiyorum

S serisi çıkmayacak diye biliyorum

Xperia Z2

Msi Bazooka, Intel i3 6100 Skylake, Msi GTX 960 4G, Kingston Fury 8 GB 2133 Mhz, 1 TB Seagate HDD, Zalman Z3 Plus 600W,
  • radko kullanıcısına yanıt
    yok hocam çok fazla önemli değil aklıma takılıyordu sordum sadece fikri olan varmı diye .

• Selam arkadaşlar. Can sıkıcı bir sorunum var. Ekran ışığı kapanmıyor bir türlü. Ekran kilitleniyor ama ekran ışığı yanık bir şekilde duruyor. Ben müdahale etmezsem kapanmıyor. Ayrıca bildirim gelince yine ellemesem açık kalıyor sürekli. Otomatik kilitte bulunan bütün seçenekleri denedim olmadı. Ayrıca bir yerde görmüştüm otomatik parlaklığı kapatıp denedim yine olmadı. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 4 gün önce s6 edge ten iphone 7 plusa geçmiş bulunmaktayım. Telefon zaten çok yavaş şarj oluyor özellikle % 98 den %100 dolması yarım saati geçiyor bu durum normalmal mi yoksa benim cihazıma mahsus bir sorun mu merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

Selamlar, Videoda hışırtı sesi var. Bu yüzden garantiye vereceğim. Başka dikkat edeceğim bir husus var mı? Onu da kontrol edeyim belki telefonu değiştirmelerinde etkili olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

hocam aynı sorun bende de var ama apple destegi telefonla aradim iste dedim ki cihazimda degisim karari cikarsa gelecek telefon sifir mi yoksa islem gormus mu olacak diye karsimda samimi konusan bi bayan vardı açıkladı sifir da degil toplama da degil sifirlanmis cihaz geliyor dedi tabii magazadki stok durumuna bagli olarak degisir dedi. ama onu hani ben diyorum ama sen inanma dercesine soyledi. o yuzden bence cok rahatsiz olmuyorsan ugrasma. gelecek cihazinin parcalari bozulmus telefonlardan onarilmamis parcalar. calisan parcalari toplayip sifir ekran sifir pil sifir kasa ile yeni telefon diziyorlar. haberin olsun yani. bi de soyle bisey de var apple store gittigimde onlar sifir veriyoruz diyorlar sifirlanmis demiyorlar kanmayın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

Selamlar, Videoda hışırtı sesi var. Bu yüzden garantiye vereceğim. Başka dikkat edeceğim bir husus var mı? Onu da kontrol edeyim belki telefonu değiştirmelerinde etkili olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

hocam aynı sorun bende de var ama apple destegi telefonla aradim iste dedim ki cihazimda degisim karari cikarsa gelecek telefon sifir mi yoksa islem gormus mu olacak diye karsimda samimi konusan bi bayan vardı açıkladı sifir da degil toplama da degil sifirlanmis cihaz geliyor dedi tabii magazadki stok durumuna bagli olarak degisir dedi. ama onu hani ben diyorum ama sen inanma dercesine soyledi. o yuzden bence cok rahatsiz olmuyorsan ugrasma. gelecek cihazinin parcalari bozulmus telefonlardan onarilmamis parcalar. calisan parcalari toplayip sifir ekran sifir pil sifir kasa ile yeni telefon diziyorlar. haberin olsun yani. bi de soyle bisey de var apple store gittigimde onlar sifir veriyoruz diyorlar sifirlanmis demiyorlar kanmayın yani.

Hocam daha önce 5s'imde değişim oldu. Yeni verilen telefonda öncekinde yaşadağım sorunların hiçbirini yaşamadım. Sorunların hepsini gidermişler. Dediğiniz gibi olma ihtimali var. Risk alacağım. Hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: canterzin

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 4 gün önce s6 edge ten iphone 7 plusa geçmiş bulunmaktayım. Telefon zaten çok yavaş şarj oluyor özellikle % 98 den %100 dolması yarım saati geçiyor bu durum normalmal mi yoksa benim cihazıma mahsus bir sorun mu merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu bir sorun değil iphone larda özellikle şarj %90 ın üzerine çıktığında oldukça yavaş dolar. Ama aynı şekilde %100 den %80 lerede çok yavaş düşer.

1 hafta sonra tekrar Hong Kong'a gideceğim ve bitim kanlanmaya başladı, rahat duramıyorum.

Elimeki iPhone 7'yi satıp, yerine 32 GB iPhone 7 Plus alma planım var.
    Aradaki fark sadece 450 tl olacak, yani iPhone 7 satıp, üzerine 450 TL koyarak sıfır iPhone 7 Plus alabiliyorum.
    Ekstra olarak 150 TL vergisi ve pasaport kaydı olacak. Pasaport sıkıntı degil.

Ne dersiniz girilir mi böyle bir serüvene? 600 TL verip hem plus hem de sıfır telefon olacak.
    Bir yandan da boşver diyorum, iPhone 8 çıkacak Eylül - Ekim gibi. iPhone 8 almam heralde düşünmüyorum, 7'den memnunum.

Değer mi sizce, fark hissedilir mi? iPhone 7 Plus'daki derinlik efektine hastayım başka bir olayı var mıdır?
    yol gösterirseniz çok sevinirim.
    Bu arada birkaç bilgi vereyim

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 3800 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 32 GB - 2550 TL

Türkiye'de apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 4450 TL
    Hong Kong'da apple store'da sıfır iphone 7 Plus 32 GB - 3000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 13 Temmuz 2017; 9:35:57 >

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM

• yurt dışı kapalı kutu 7 128gb black var.sıfır 7 plus l takas istiyorum üstüne para veririm
  • Arkadaslar iphone 7 kullaniyorum ahizeden cizirti sesi ve bazende boyle bodrumda veya bos biryerde konusuru gibi yankilanmalar oluyor sizce sorun nedir ne yapmaliyim ?

Orijinalden alıntı: ismeyu

Arkadaslar iphone 7 kullaniyorum ahizeden cizirti sesi ve bazende boyle bodrumda veya bos biryerde konusuru gibi yankilanmalar oluyor sizce sorun nedir ne yapmaliyim ?

en acilinden gmnder servise.başka problemleride varsa yaz.yenisii verirler..bende sfırını almışştım... ilcodu yedeklemeyi unutma
  • ismeyu kullanıcısına yanıt
    Yankılanma olayı bende de mevcut. Telefonla aradığım zaman konuşmanın ilk 2-3 saniye yankılanma oluyor sonra da geçiyor.

• MBurak1 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yeni iphone satışa çıktığında dağıtımı başlıyor. Yani eylülde.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.