Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (13 Mobil) - 4 Masaüstü13 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.389.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17941795179617971798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    600 tl gözden cikar ekrani yaptir en azindan orjinal ekran olur en azindan garantisi devam eder iiçin rahat olur..200-300 tl yaptirma pişman eder seni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alalı iki gün oldu. İki günde iki bin kere soğudum telefondan. Yok kamerası, telefon ısınıyormuş diye uygulama uyarı verip kendini kapatıyor. Yok zil sesi az çıkıyor. Yok Wİ-Fİ çekim gücü yetersiz diye indirme yapmıyor ki o anda iki diş çekiyor. Modeme 3 metre yakında bile olsan 3 dişten fazla çekmiyor. Wİ-fi da GSM çekim kalitesinin üzerlerinde hep çarpı işareti var. Antenleri hiç iyi değil. Kulaklık çıkışı şimdilik çalışıyor. Hadi kulaklık benim için önemli değildi. Telefona da fazla para vermeyip üst seviye bir cihaz kullanalım dedik. Demez olaydık. Geçen sene htc 10 aldım. Ekranı kasadan ayrık çıktı. S7 Edge aldım beni arayanlarla kopma yüzünden doğru düzgün görüşemedim derken en sonunda sevmediğim telefon olan iphone alacağım. Yetti artık bu firmaların işgüzarlığı! (Z5 Premium sayfasında yazdıklarım)

iPhone'da da böyle sorunlar veya başka sorunlar var mı arkadaşlar?

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    2 gün mü? Aylarca açıp kapatmam 6 yıldır böyle. Olay ram şişmesi değil bazı uygulamaların askıda kalması ya da ne derseniz uygulama açık kalıyor siz kapalı görsenizde. Bahsedilen durumu ben şarzım 90 a düşmeden farkederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TR_001

Şu, telefonu yeni alıp da yada ilk kez iPhone alıp da problem yaşadıklarında telefonlarının rengi ve kapasitesine kadar belirtmeleri yok mu; sesli şekilde güldürüyorlar kendilerine yahu...

Hocam bir kaç sene önce renge göre arıza tespit ediliyordu. Atıyorum, yok siyah renklerde daha çok bu problem yaşanıyor. Yok altın renklerinde Samsung'un ürettiği işlemciler var. Böyle rivayetler dolaşıp duruyordu forumlarda. Sanırım yine böyle bir şey varsa diye yazıyordur arkadaşlarımız.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    O çarpı o an mobil verinin kapalı olduğu bilgisi için çıkıyor. Bir problem değil yani.

Orijinalden alıntı: t.ayan

O çarpı o an mobil verinin kapalı olduğu bilgisi için çıkıyor. Bir problem değil yani.

Cevabınız için teşekkür ederim. Wi-fi bağlantısının üzerinde de çıkıyor hocam. 3 çizgi aşağısı çektimi çıkıyor. İki çizgiyle internete bağlanmıyor. Ya da biraz bağlanıp sonrasında bağlantı problemi var diyor. Yani olmamış bu cihaz. 10 dakika oyun oynayınca kamera uygulaması durduruluyor. Ya da internet vb. telefonu ısıtacak uygulama sonrasında kamera çalışmıyor. İşlemciye selam verince bile ısındığını biliyordum da bu kadar da kullanımı engelleyeceğini yaşamadan öğrenemezdim.
    Ben compact modeliyle wifi sorunu yaşamadım. Ama diğer konularda haklısın sıcaklıktan dolayı sorunlar yaşanıyor. 1.5 sene kullandım ilk 8 ay sorun yoktu ama sonrası epey kötüydü. Yazılımsal sorunlar çıkmaya başladı. Sony cihazı öldürdü diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: t.ayan

Ben compact modeliyle wifi sorunu yaşamadım. Ama diğer konularda haklısın sıcaklıktan dolayı sorunlar yaşanıyor. 1.5 sene kullandım ilk 8 ay sorun yoktu ama sonrası epey kötüydü. Yazılımsal sorunlar çıkmaya başladı. Sony cihazı öldürdü diye düşünüyorum.

Compact modeli sanırım plastikti. Belki o yüzden çekim sorunu yaşamamışsınızdır. XZ Premium sayfasına da bir baktım orada da kamera uygulaması ısınınca kapanıyormuş. Hadi Qualcomm 810 modeli ısınıyor peki 835 modeli gayet iyiyken niye aynı sorun devam ediyor? Bence mühendislik hatası var ve düzeltilmeden aynen devam ediyorlar. Tasarımları bile bir birlerine benziyor. Ama şu sorunları olmasaydı gerçekten iyi bir telefonmuş. Hatası büyük olunca bir işe yaramıyor tabii. Ben artık android telefonlara güvenmiyorum. Çata pata üretiyorlar gibime geliyor. Çünkü Android tarafı çok rekabetli. Yığınla sorunlar yaşanmaya başlandı. Aslında iPhone alacaktım ancak 5s modelini geçen sene kullandım ve işletim sistemini sevemedim. Hadi dedim o kadar da para vermeyeyim ama astarı yüzünden pahalıya gelmeye başladı. Geçen seneden beridir üç farklı android telefon değiştirdim sırf sorunları yüzünden. Daha da bulaşmam.

• Apple'a helal olsun. Android sevdalısı olarak tebrik ediyorum kendilerini. S8 3 ay içerisinde 700 TL değer kaybederken iphone 7 1 yıl içerisinde 500 TL değer kaybetti. iPhone 8 ölücü darbeyi yapabilir telefon dünyasına. Eğer tasarımı özellikle ekran kasa oranı minimum %80 olursa bu saatten sonra premium cihazlarda Apple tekel olur.

DH Ölücü

Edit: @Huysuz İhtiyar ; siz sanırım ilgiliydiniz bu tarz ürünlere sizinde tavsiyenizi beklerim.

• Arkadaşlar youtube pil testi karşılaştırmalarında ip7 ile ip7+ arasında aman aman fark yok.

https://www.youtube.com/watch?v=8lOBkgy4Avo
    https://www.youtube.com/watch?v=KNcTPHaLwDg&t=171s

Pil farkları bu kadar az mı?
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Arkadaşlar telefon daha 3 günlük ekranın sol üst kısmına dokunduğumda ufak çıt sesi geliyor. Konuşma yaparken de yüzümle temas edince orası o ses geliyor. Diğer köşelerde bi sıkıntı yok. Var mı bu sorunu yaşayan

• 7 plus büyük geldiği için 7 aldım ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende telefonuma kavuşursam iphone ailesine yıllar sonra tekrar dönmüş olacağım. S7 edge almıştım geçen yaz şubat ayında anakartı bozuldu servise verdim düzeltmediler + 20 iş günü geçmişti. Tüketici hakem heyetine verdim. Karar henüz çıkmış değil. Şubattan beri yedek telefonum nokia n97 kullanıyordum. Lakin onda da whatsap desteği haziranda sona erdi. . Ekim 2013-Temmuz 2016 arası İphone 5s kullandım. Teleofnumu anneme verdim. Hala kullanıyor. Memnun. Şimdi İphone 7 buldum. 3800 di normalde. İndirimle beraber 3050 liraya mal ettim.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 32GB Beyaz

[/center
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Hocam o nasıl bir indirim

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 32GB Beyaz

[/center
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Alalı iki gün oldu. İki günde iki bin kere soğudum telefondan. Yok kamerası, telefon ısınıyormuş diye uygulama uyarı verip kendini kapatıyor. Yok zil sesi az çıkıyor. Yok Wİ-Fİ çekim gücü yetersiz diye indirme yapmıyor ki o anda iki diş çekiyor. Modeme 3 metre yakında bile olsan 3 dişten fazla çekmiyor. Wİ-fi da GSM çekim kalitesinin üzerlerinde hep çarpı işareti var. Antenleri hiç iyi değil. Kulaklık çıkışı şimdilik çalışıyor. Hadi kulaklık benim için önemli değildi. Telefona da fazla para vermeyip üst seviye bir cihaz kullanalım dedik. Demez olaydık. Geçen sene htc 10 aldım. Ekranı kasadan ayrık çıktı. S7 Edge aldım beni arayanlarla kopma yüzünden doğru düzgün görüşemedim derken en sonunda sevmediğim telefon olan iphone alacağım. Yetti artık bu firmaların işgüzarlığı! (Z5 Premium sayfasında yazdıklarım)

iPhone'da da böyle sorunlar veya başka sorunlar var mı arkadaşlar?

Wi-fi çekim gücü sorununu 2.4 GHZ'e geçerek çözdüm arkadaşlar. 1 çizgi çeken yerde artık tam güç çekiyor. Yanlış bilgi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Selam dostlar, cihazım 7plus 128 red. Cihazımı gece %100 şarjda bırakıyorum sabah %60 lara düşmüş oluyor. Wifi ve hücresel veri kapatırım geceleri.. 2 gündür bu şekilde sizce ne olmuş olabilir?

Arka planda uygulama yenıle secenegı vardır ayarlarda

gece yatarken komple kapatıp oyle yatın

bırde gunduz nasıl pıl tuketımı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.