Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iDenis

Gördüm hocam, talep yetişmeyeceği için böyle bir uyarı yapmış olabilirler yine de normal siyah alcağım ben

+1
    normal siyah daha hoş bence,
  • İlk video

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türkiye çıkışı hakkında bir bilgi yok sanırım lansmanın sonunu kaçırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigin gibi bu teknolojilerde öncü değil belki apple ama Bunlarin aynı telefonda bulunması bence önemli kullanıcılar için.bu sefer olmuş gibi

• optik zoom 5x olsaymış iyiymiş ya, Gün 5x deyip durunca çok sevinmiştim.
  • Gold rengini almayı planlıyordum ta ki Jet Black rengini görene kadar çok şahane bir renk olmuş açıkçası siyah telefon renklerine karşı ön yargımı yıktı bu renk.
    Bakalım kısmet diyelim ya 7 Plus 128 GB Gold veya Jet Black alacağım
  • Kablosuz kutuda gelmeyecek. Ayrıca kablosuz kulaklık sonuçta şarj istiyor, bu büyük bir sorun. Madem 780 lira gibi bir fiyata satıyorsun, kablosuz elektrik aktarımı ile gelmeliydi. Telefondan aktarım olmalıydı. İşte o zaman bişeye benzerdi.

Ayrıca 3.5 ses portunun kaldırılması karşısında yapılan açıklamalar kesinlikle tatmin etmedi. Kaldırılmasının altında yatan asıl sebepler çift hoparlör geldiği için tasarımda oluşan yer sıkıntısı ve tamamen duygusal nedenlerle oluşan tasarımda değişikliğe gitmeme hali.

7 deki kamera samsung s7 ve notedan teknik olarak daha kötü. Yazılmlada daha iyi olacağını sanmıyorum.

7 plus kamera olarak şu an rakipsiz.

Stereo ve su geçirmeme geç kalmış yenilikler.

Bateryada bir kapasite farkı yok. Daha az enerji çektiği, için %15-20 fark olduğu söyleniyorki yetersiz.

Ekranda sadece biraz parlaklık artrtırımı olduğu söylendi. Çözünürlük hala 720p, tamam retina ekran ama artık yetersiz kalıyor. Çözünürlük en az 1080p olmalıydı.

Hafıza arttırımı kesinlikle gerekiyordu. 64 gb neden atlanıyor anlaşılmıyor. Mantığı yok.

En büyük numarası yine işlemcisi olmuş cihazın. 6s ten geçmenin pek mantığı yok. S7 bu iphone 7 nin eline verir. S7 yi satıp almanın gereği yok. Pişman eder derim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 7 Eylül 2016; 22:55:18 >

• hersey iyi hosta 720p ekran nedir? Normal kullanici icin yeterlide bukadar para verince en azindan 1080p olmasini ister insan...

normal 7 icin konusuyorum tabiki.

nese ben s2 ile yola devam. bi telefona 500 tl den fzla verilmez.

4 sene sonra olmezsek gorusuruk dostlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pamuk eller cebe soygun başladı yine
  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt
    Ben yayını kendi mac imden izldim herhangi bir çeviriden değil ne dediğini çok iyi biliyorum ekran parlaklığı ve yeni renk kartelesinden bahsetti ve bunun bir profesyonel sinema renkleri ile ki burda bahsedilen 4k dır aynı olduğunu söyledi. iPhone 6s ile 7 arasındaki fark note 5 ile note 7 arasındaki farktan çok çok daha fazla. Ayrıca yeni ses teknolojileri de gayet iyi

• iPhone 7 fiyatı belli oldu mu?

• Saydam kullanıcısına yanıt
    iPhone kullandınız mi acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Ben yayını kendi mac imden izldim herhangi bir çeviriden değil ne dediğini çok iyi biliyorum ekran parlaklığı ve yeni renk kartelesinden bahsetti ve bunun bir profesyonel sinema renkleri ile ki burda bahsedilen 4k dır aynı olduğunu söyledi. iPhone 6s ile 7 arasındaki fark note 5 ile note 7 arasındaki farktan çok çok daha fazla. Ayrıca yeni ses teknolojileri de gayet iyi

Hala telefonu ekran yonunden aavunmaya calisiyorsaniz s7 edge ile yan yana koyu sirasoyla spiyah kirmizi yesipl renkleri acin. Ayrica ses teorik olarak sadece sunumu izleyerek anlasilabilecek bpir sey degil.

• Tasarım 6 ile aynı mı?
    Jet Black' e bakınca note 7' ye benzer bir şey var ortada ama diğer renklere bakınca o itici tasarım çizgisi yine devam ediyor.
  • Türkiye piyasasında fiyat arttırmasa satışları artar

• bulgar84 kullanıcısına yanıt
    Gördüm hocam, lansmandan çok önce sormuştum.

• Acik ve net diyorum bu telefona 4 bin liraya değmez .
    Benim icin kameranin cift tek olmasi önemli degil , telefonu elime aldigimda her dakika sarj seviyesine bakacagim bir telefona bukadar para vermem . Canavar kamera canavar islemci koymuşsun ama sarj rezil durumda zaten utaniyorlar bahsetmediler bile batarya konusundan.
    Ferrariye biniyorsun ama yakit deposunun alabilecegi litresi sahinle aynı.

Ozetle iphone 6si olanlar gidip iphone 7 alirsa ben bunlara ağır keriz derim . Marka hayranligidir baska bisey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsurganHukukçu -- 7 Eylül 2016; 22:57:34 >
  • Tasarım şu olmalıydı abi, ekran kasa oranı, boşluklar vs çok rahatsız edici mevcut iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 7 Eylül 2016; 22:56:26 >
  • iPhone 6 cihazima veda zamani geldi. 2 yılı devirdik neredeyse iPhone 6 ile. iPhone 7 ile yolumuza devam edecegiz 2 senelik bir yol olacak Allahım saglik ve sihat verirse... iPhone 7 hepimize hayirli olsun, guzel gunlerde guzel fotolar cekmeniz dilegiyle...

• OsurganHukukçu kullanıcısına yanıt
    Gayet de bahsettiler 7'de 1 saate yakın 7 Plus'da 2 saate yakın artış var kullanım süresinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.